Hejsan!

Just nu sitter jag bara framför datorn och lyssnar på musik och ser lite på Netflix. Skrev just en kort text på engelska och skickade in den, skönt att det är undan iallafall. Annars rullar det på som vanligt.

Har varit trött idag (som jag är hela tiden) men hade två håltimmar idag, vilket var rätt skönt. Hade finska sista timmen idag och minns inte vad jag lärde mig under lektionen... haha, antar att jag var för trött.

I fredags kom Tilde till mig och vi såg på film och skrattade åt min novell jag skrev tidigare på dagen. På lördagen skreksjöng vi med i One Directions låtar och fick nostalgi. Jag lyssnar på 1D endast med Tilde, det är ganska konstigt haha. Iallafall, senare på dagen åkte vi till Linnea och träffade kompisarna jag hängde med i högstadiet. Det var längesen alla i gänget var på samma plats. Det var en trevlig kväll och jag har nog inte känt mig så mätt på år och dar som jag gjorde då!

Igår var jag på scout och vi planerade hösten, sen stekte vi plättar. Det var najs.

På fredag åker jag till Tammerfors och är där hela helgen.

Nu ska jag försöka orka läsa lite engelska och se på That '70s show. Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Det är tisdag, om ni inte har missat det, och idag har jag inte gjort så mycket förutom varit i skolan.

Började 8:05 idag och det är alltid lika plågsamt att stiga upp halv åtta för att hinna äta frukost i skolan. Men imorgon börjar jag 9:35! Ska bli skönt att ta sovmorgon.

När resten av klassen hade Första hjälp två första timmarna, var jag i verkstaden och snickrade på min slev. Sen efter maten hade vi Heta arbeten i tre timmar, det är ett kort vi måste ha för att kunna jobba nånstans överhuvudtaget typ. Första timmen av HA höll jag på att somna. Men resten av timmarna gick helt okej.

Klockan 15 var alla ettor som bor på internat på information om säkerhetgrej, men han som skulle berätta dök inte upp. På vägen till internatet stötte jag på Emil och jag följde med honom tills hans rum för att hämta en halspastill, för jag hade ont i halsen. Sen satt jag kvar där i två timmar och bara pratade om allt möjligt, haha. Det var trevligt.

Nu borde jag verkligen läsa på engelska och börja på min finska uppsats om min hobby, men den tror jag gör imorgon... Den ska ändå vara färdig till fredag.

Hejdå! Ha det så trevligt nudå


Jag bjuder på en bild från i somras då jag hade kul med Snapchatfilter haha.


Likes

Comments

Hej!

Jag startar med en ny blogg för att why not liksom. Jag hade en blogg på Blogg.se, men den sket sig och det blev tråkigt tillslut haha. Men men nystart som sagt.

Kan ju berätta kort om mig själv när jag ändå håller på.. Jag föddes 8 december 2000. Gick ut grundskolan i våras med helt okej betyg (var lite lat). Går nu på Optima och om tre år är jag färdig Finsnickare! Jag tar dessutom kombistudier, det går ju sådär helt okej just nu. Jag bor på skolans internat på fjärde våningen. Det är plågsamt att gå uppför alla trappor, eftersom vi inte får använda hissen. Men det går bra ändå..

Jag själv tycker att jag är jätterolig, men det betyder inte att alla gör det... I alla fall, jag är rolig och energifylld då jag inte är trött. Jag älskar mat och att sova. Om du frågar min familj, så pratar jag ganska mycket... (:

Nu ska jag laga mat och sen göra lite läxor, uh.

Hejdå! Syns i framtiden.

Likes

Comments