Ett nytt år av låtskrivare-studier väntar mig. En skiva väntar världen. Längtar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Valter har varit en del av mitt liv i lite mer än ett år nu. Det har minst sagt varit intensivt, och ärligt talat var jag dåligt förbered på det. Ett tips från coachen; Skaffa inte hund när du är deprimerad och känner dig ensam.

För det var precis det jag gjorde. Jag kom hem från ett ångestfyllt halvår på Biskops Arnö. Kände mig allmänt tom, nere och sorgsen. Så jag letade efter en hund. Och jag hittade Valter. En liten, konstig valp som bodde nere på landet utanför Hässleholm. Han var en månad gammal när jag träffade honom första gången. Det stod mellan honom och en knubbig rottweiler liknande valp i slutändan. Men det blev Valter. När jag hämtade honom med min halvbror mikael en månad senare, hade jag inte ens bestämt namn än.

Vi åkte till torpet i Hyltebruk där vi spenderade vår första vecka ihop. Den första natten var Valter rädd för tidningspappret vi lagt ut på golvet. Han pep högt, klev över pappret, och plötsligt hördes ett stort brak. Hans första bajs inomhus. På mamma och Jaris handvävda persiska matta. Vi sov tillsammans nere i vardagsrummet efter det. Varje morgon vaknade jag av att hans lilla, lilla kropp låg tätt intill mitt huvud. Jag glömmer aldrig den känslan.

Efter vi åkt hem hit till Bålsta med honom, började vårt riktiga liv tillsammans. Nu har vi bott här ett helt år. Ett helt ÅR. Tiden har flugit iväg verkligen. Sjukdom, kärlek och oro har präglat det här året. Men även ett lugn och en stor glädje över att ha den här fina, mysiga, glada fyrbenta vännen vid min sida. Just nu flyter allt på i våra liv, och jag håller tummarna att det kan vara såhär ett tag.

En avkopplad matte & en glad, lugn hund som avnjuter en vacker solnedgång på åkern. 💘

Likes

Comments

En välbehövd semester med bror min.

Likes

Comments

Hejjjjj. Har inte alls varit bloggsugen på sistone. Eller har faktiskt inte haft tid heller överhuvudtaget. Har börjat jobba ganska intensivt, och testat att plugga min matte heltid. (Didn't work tho) Men det har varit för stressigt måste jag säga. FÖR STRESSIGT. Har inte haft någon fritid alls. Knappt hunnit vara med Valter eller familjen.

Planen just nu: titta på Sex & the city och äta popcorn sen sova. Tycker fortfarande att sova är det skönaste som finns, även om jag inte kan sova lika mycket längre.

Likes

Comments

Hello there. I Lördags såg jag och pappa på den nya Star Wars filmen. Tyckte den var ganska kass faktiskt. Älskar dem gamla filmerna, deras mystik och magi. Men den nya kändes bara som en dålig version av dem. Ingen ny handling direkt. Någon blir ond, saker sprängs och någon blir tillfångatagen. Dålig fantasi tycker jag. Filmen får 2.9/5 roosor.

För övrigt har jag börjat vikariera som personlig assistent. Det känns kul, och jag lär mig otroligt mycket. Det är ett så pass viktigt jobb också. Det är inte alls lika stressigt som att arbeta med ungar heller, vilket passar mig suveränt. Försöker tjäna ihop lite cash så jag kan åka till Tyskland och hitta en stilig handbollsspelare. Eller vem vet, kanske finns han i Sverige. Hehe

Har börjat fotografera lite igen. Det har varit så vackert att vara omgiven av snön, så har bara varit TVUNGEN att fota. Fotade lite självporträtt igår faktiskt. Längesedan sist.

OCH GLÖM INTE HANDBOLLSMATCHEN KLOCKAN 20.30 IDAG. En mängd ögongodis och bra spel (hoppas jag) utlovas. Lukas Nilsson, min nya favorit i svenska laget ska jag hålla ett extra öga på i alla fall. #creep

Likes

Comments

Nu när det är så förbannat kallt utomhus (OCH inne) så kan jag åtminstone titta tillbaka på dom här underbara bilderna jag fotade i Turkiet för ett par år sedan. Kommer dock aldrig att åka tillbaka dit igen, det har jag svurit på. Men jag är nöjd med de 7 gångerna jag varit där. Nästan.

Just nu funderar jag skarpt på att söka in till en internationell inköpare utbildning igen. Trodde inte någon skulle starta i år, men det ska öppna både i Göteborg och i Stockholm. Måste läsa upp matten först bara. (fuck)


Likes

Comments

Sorry för dålig uppdatering på sistone. Har inte riktigt varit blogg-sugen alls faktiskt. Nåväl, min jul firade jag med Valter, mamma, hennes man och mina syskon nere i torpet i Hyltebruk. Det var trångt, men mysigt. Kickade allas ass i Yatzy, tittade på film och åt så förbannat mycket godis. En bra jul helt enkelt.

NYÅRET firades in med samma gäng, fast i Mölndal. God mat, gott häng. Relativt lugn hund, trots fyrverkerierna. Valter blev dock sjuk redan innan nyåret, så jag har inte haft möjlighet att träffa mina vänner så mycket som jag hade velat. Det är verkligen som att vara mamma till en "liten" bebis, utan någon typ av kommunikationsmöjligheter. Det är tufft när han är sjuk, och matte inte har något jobb.

Nu är jag, bror min och Valter tilllbaka i Bålsta i alla fall.
Det är obeskrivligt skönt. Ska försöka ta mig samman och börja jobba nu igen, men också göra musik. Får se vad det här året kan erbjuda mig, och vad jag kan bidra med 2016.

Peace! 🖖🏼

Likes

Comments

Har nu precis tittat färdigt på alla säsonger av HIMYM. Gråter faktiskt. Tycker alltid det känns jobbigt att titta på en serie man följt så länge, och sen se på det absolut sista avsnittet. För alltid liksom. Har svårt för avslut antar jag.

Ett ställe som jag faktiskt fått ett avslut med, är Biskops Arnö. Var där i Lördags med Julita och den föreviga ö-bon Joel. För första gången sedan jag började hösten 2014, och slutade nu i våras, känns ön plötsligt lika harmlös som när jag var 14. Det är som att alla minnen, allt som har hänt där, ligger mig varmt om hjärtat nu. All ångest och förtvivlan har lagt sig till ro. Frusit fast i marken. Det jag alltid kommer ha med mig från Biskops Arnö, är oförglömliga minnen och helt underbara vänner. Dom kommer för alltid finnas kvar inom mig.


Likes

Comments

Ansikte: Loreal true match foundation, ABH cream contour, smashbox powder contourkit, true minerals highlighter, Elisabeth arden rouge.

Ögon: Isadora palette, the balm's nude'tude palette, the balm eyelidprimer, lösögonfransar från kina, Loreal superliner, Isadora eyeliner i svart.

Ögonbryn: ABH brow promade i färgen: Chocolate.

Läppar: läppsyl från The body Shop.

Likes

Comments

Sitter i soffan och chillar efter ännu en lugn dag. Sa upp mig från mitt arbete i måndags, vilket känns helt jävla underbart. Hatade att arbeta hos "familjen". Dessutom blev det så slitsamt för kroppen och psyket. Planen är nu att eventuellt jobba som PA, efter nyåret. Eller bara börja spela musik. Saknar det.

Har idag varit otroligt flitig, och gjort färdigt ännu en drömfångare som ska säljas. Skall nog göra en liten tutorial på hur jag gör dem, här på bloggen faktiskt.

Om du är sugen att köpa något fint av mig, hittar du hela mitt utbud på @vintageroose på instagram.

Likes

Comments