Hverdag, Innkjøp, Foreldreskap

Min nye kamerat som flytter inn om to uker. En langhårete black, tan og white chihuahua. Navn har jeg ikke funnet enda, men tenker stadig på navnet Tequila når jeg ser på henne, eller blir det for drøyt?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag, Mat

Igår fikk jeg en telefon fra min godeste barndomsvenninne Ida-Sofie, og da fikk jeg spørsmål om jeg kunne passe lille gutten hennes inatt som var til idag fordi hun er i Bodø. Jeg er da gudmoren til denne gutten, og han heter Michael. En kjempesnill prins som fortjener alt av det beste.
Vi våknet klokken 10 idag, som er da en sjelden tid for Michael å våkne på i og med han pleier å våkne i 7 tiden hver dag.
Michael blir hentet i 16:00 tiden idag når hun har kommet tilbake fra Bodø, og etter det så skal jeg hente min lille prins til mammaen min.

Tok noen bilder når Michael spiste frokosten.

Likes

Comments

Hverdag

Ble ikke mye blogging som jeg lovte men det er fordi jeg har nettopp fått flyttet meg selv inn i ny leiligheten. Men så er det ikke den aller fineste leilighet heller, det er en slags hybelleilighet med en gammel stil. Jeg spurte husverten om jeg kunne få male, og det fikk jeg lov til.
Så jeg gleder meg til å starte å male, tenker det blir hvitt og grått på veggene.

​Dere ser litt av fargene som er nå på veggene, ikke det fineste. Men det blir bra til slutt, tenker jeg.

Likes

Comments

Hverdag, Reise, Mat

Heei, og god kveld. Idag har jeg fått nye nøkler i hånden, og de nøklene hører til en leilighet som jeg har fått lov å lei(kommer et eget innlegg om det etterhvert).
Nok om det, jeg og min venninne fant ut at vi skulle ta en liten roadtrip til Hemnesberget som er ca bare 30-40 minutter unna Mo I Rana fordi vi kjedet oss. På bilturen har jeg tatt mange videoer av oss der vi synger og danser til musikken, og det ble veldig morsomt. Gleder meg til å begynne å redigere filmene. Tenkte det kommer til å bli bra som min første videoblogg, og den kommer ut på bloggen i neste uke.

Også spiste vi pizza og hadde med oss litt selskap av Triana(hunden til Isabell).

Likes

Comments

Innkjøp, Hverdag

Idag skal jeg fylle i leppene mine for første gang, bare at dette er ikke restyline. Dette er noe som varer i ett år, og hudpleieren kaller denne typen for "kiss".
Gleder meg. Stay tuned, det kommer før og etter bilde senere idag 💋

Egentlig så har jeg bra fylte naturlige lepper, men dette er bare for å prøve. For å se om jeg liker det eller ikke. Man lever bare 1 gang.
Men jeg oppfordrer ingen tll å fikse seg selv, dette er mitt valg.

Likes

Comments

Innkjøp, Hverdag

Idag våknet jeg klokken 11, og jeg våknet opp til typen min sitt hus. Men han var ikke her, han hadde dratt på kurs igjennom NAV. Grunnen er enkelt fordi det er så lite jobbtilbud i Mo I Rana at halve Rana er uten jobb. Og når man søker jobb en plass så ligger det bestandig flere søknader fra andre som har som regel mer jobb erfaring.
Kjenner selv på kroppen at det er vanskelig å finne seg jobb her i Nord/Rana da jeg søkte som en galning i høst perioden. Men akkurat nå tar jeg nettstudier så jeg har mitt jeg må gjøre.


Planen min idag er å slappe av til litt senere ikveld, så skal jeg ut å øvelsekjøre med ny bilen min som jeg kjøpte for en uke siden. Jeg kjøpte meg en Audi A6 2000 modell Stasjonvogn. Ny og ny er den ikke, men sparte pengene med et godt kjøp der bilen fungerer 100% og er nettopp EU godkjent i to år framover. Den er i fargen metall svart/lilla.

Har ikke giddet å stelt håret mitt noe idag, da jeg føler meg veldig lat idag.

Likes

Comments

Hverdag, Innkjøp

Lenge siden sist. Men nå har jeg altså kjøpt meg et ordentlig kamera, og det ble en Samsung NX3300 som er perfekt til blogging. Kan ikke bli mer fornøyd med kameraet. Eneste er at jeg må finne ut alle innstillingene på kameraet for å få de beste bildene. Og i kjøpet av kameraet så fikk jeg en kurs på hvordan jeg skal bruke kameraet også. Ikke verst eller hur?

Idag har jeg gjort noen erninger som å ha vært hos megleren min for avtale av overtagelse av leiligheten min som jeg har fått solgt. Også har jeg vært med min venninne Isabell for å gå litt tur med hundene hennes, og fikk se hvor langt hun og typen har kommet i oppussingen i leiligheten.

​Ha en fin dag videre alle sammen.

Likes

Comments

Foreldreskap

Tenkte jeg skulle vise fram sønnen min som er 3år gammel og heter Philip. Han er en storsjarmør. Akkurat nå sitter han å ser på vennebyen og spiser banan. Han drar til pappaen sin ikveld.

Philip kom hjem fra barnehagen igår og hadde fått malt ansiktet sitt som en løve, og han ville ikke vaske det av seg igår kveld før han skulle legge seg å sove. Men det gikk fort over da han fikk bade i badekaret og da begynte han å vaske det av seg selv uten at jeg nevnte noe som helst. Så kommer han med en søt kommentar "det går så bra, barnehagen kan lage en ny løve i ansikte nestegang" og "seee i vannet, løve gjorde vannet oransj".
Bare morsomt med småbarn.

Slenger med et bilde av han med en av valpene til min mor.

Likes

Comments