Hejhejsan!!

Veckan efter att vi kom hem från Florida så kom ju mina kompisar Elias och Olivia och hälsade på i en vecka. Det var så underbart och sjukt kul att få träffa dom igen och bara krama om dom !! Vi hade sjukt kul., dom fick följa med till skolan 2 dagar och vi fickor basketmatch så att dom fick se "high school Spirit" vilket jag tror att de tyckte var jättekul. Det var egentligen inte så mycket för dom att se men vi hade väldigt kul tillsammans och stannade uppe sent på kvällarna och bara pratade om allt som. Har hänt på 6-7 månader!!

Veckan när Elias och Olivia var här så fick jag även ta igen lite läxor som jag hade missat efter Florida men hade gjort lite saker innan oxå så det var inte så jobbigt och lärarna var bara snälla och frågade hur jag hade haft det.

Elias och Olivia lämnade Söndagen men dagen innan var vi i Fargo och hämtade Nienkes kompis Bente på flygplatsen som oxå stannade i en vecka. Det var kul att våra kompisar även var här på samma gång så att dom fick träffa varandra.
Dagen efter var det dock så jobbig när dom skulle lämna, det hjälper att jag får se de om 3 månader när jag kommer hem. Jag har verkligen insett hur kort det är kvar så jag ska verkligen ta vara på denna sista tiden.

Förra veckan (veckan efter dom åkt) var en kort vecka med bara skola Måndag, Tisdag och Onsdag. På Torsdagen hängde med jag med några kompisar från skolan och hade väldigt kul, vi kollade film och bara hängde. Jag tappade dock min mobil och den funkar typ inte nu, men ska försöka laga den annars får de la bli att köpa en ny telefon. Jobbigt dock att om den inte lagas så är alla mina bilder på den borta (typ alla bilder jag tagit på 7 månader) så jag håller tummarna för att det ska gå att laga den.

Imorgon är det dags för en ny och den sista trimestern så nya ämenen, det ska bli kul och snart börjar softball.

// Lydia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments