VOLLEYBOLL TAR ÖVER MITT LIV OCH MIN VARDAG!! Hahah nej men jag tycker det är väldigt kul!! Spelade 3 matcher i Måndags och vi vann alla 3 trots att jag var väldigt sjuk, Tisdags hade vi en match och den vann vi också!! I Onsdags var jag däremot sjuk och tog ikapp lite sömn som jag verkligen behövde så att Torsdagen och Fredagen kunde bli 2 jättebra dagar, och gissa vad, de blev dom!! Fredagsdagen i skolan var såå kul och man känner verkligen hur människor börjar bli mer öppna för dig och verkligen låter dig vara dig själv.
En sak som är väldigt svår är att eftersom att jag spelar volleyboll varje dag så har jag inte tid att umgås med någon och helgerna är för de mesta uppbokade med att göra saker som Lori och Gary har planerat. Volleybollsäsongen är däremot inte så lång så när den är slut får jag se till att träna mycket för jag kan inte sluta träna och samtidigt fortsätta äta som jag gör , haha. En kul sak är att jag faktiskt inte har gått upp i vikt utan ner, detta beror på den hårda volleybollen.

Imorgon har jag volleyboll "cup" så flera matcher imorgon med (vet inte hur många) men jag är väldigt taggad och både tror och hoppas att vi kommer vinna alla!! Hoppas att denna veckan blir bättre än förra eftersom att jag var sjuk förra så var den inte så kul.

Saknar alla där hemma jättemycket men jag är såå glad att jag har saker som gör att jag inte behöver tänka på allt där hemma hela tiden för då hade jag haft sjukt mycket hemlängtan.
Ha en jättebra vecka och stay updated!!

/Lydia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som ni läste, min vecka har varit väldigt bra men slutar med att jag är sjuk! :(

Veckan var iallafall väldigt rolig eller ja skolan var la sådär men vi hade 2 volleybollmatcher, jag spelade iochförsig ingen av dom men kul att vi vann dom!! Slutet av skolveckan (fredag) bestod av 2 prov som gick helt okej och sjukligt ont i halsen. Jag gick alltså inte på volleyboll träningen, vilket jag ville eftersom vi har flera matcher som jag ska spela denna veckan!!
Istället för träning åkte jag hem till en tjej som heter Jadyn med henne och Katelyn och sen träffade vi 3 till tjejer. Efter Nienke och Jussaras träningar så åkte vi in till Perham och åt på kinesresturangen. Det var även hemma match klockan 19 så vi gick på den men Perham förlorade med 28-29 så de var lite segt.

I Fredags sov Jussara, Fang och Tilde över och vi gjorde bonfire och Lördag-Söndag sov Jussara och Tihana över och vi gjorde ännu en bonfire så de var mysigt. Vi var idag i kyrkan och snart ska jag skypa med några hemifrån och ba ta de lite lugnt så att jag år frisk när jag ska spela mina matcher denna veckan!!

Ha de bäst! Ny vecka, nya möjligheter!

Likes

Comments

Kom idag hem från en helg spenderad i Minnepolis. Vi bodde hemma hos Garys kusin Teresa som bodde lite utanför självaste staden. Vi kom dit på Fredagen och då gjorde vi inget speciellt men Lördag var vi på State Fair, där vi åt, åkte karuseller och bergochdalbanor och kollade på djur. Det var kul men vi blev så trötta i benen. På Söndagen var vi i Mall of America från öppningsdags till stängningstid. Jag spenderade väldigt mycket pengar och det var superdupervärt det. Idag åkte vi hem och det var Cassies födelsedag (Lori och Garys dotter) så vi åt middag och tårta tillsammans med dom.

Första veckan i skolan var bra! Engelska lektionerna är ganska svåra men jag hoppas att det blir lättare och att jag lär mig bra då. Jag spelade även min första volleyboll match och vi vann. Det var inte så jättesvårt och jag var ganska nervös innan men sen så gick det ju bra.

Denna veckan hoppas jag blir väldigt bra, vi har varit lediga idag (måndag) eftersom att det är Labor Day weekend vilket var väldigt skönt.
Något jag märkt är att jag uppskattar svenska skolan ganska mycket för jag tycker det är ganska tråkigt att man har samma lektioner varje dag men de är ju bara i 3 månader.

Ha de bäst för det ska jag..

Likes

Comments

Nu är första dagen i skolan avklarad!! Det var bra men samtidigt så hade jag nog lite högre förväntningar men jag menar, de är trots allt skolan.
Dagen började med att alla samlades i "auditorium" och rektorn pratade och i slutet av det så fick alla utbytesstudenter+nya elever som hade bytt skola komma upp och presentera sig, de va ganska pinsamt. Vi hade sedan lektioner som vanligt , min första trimester har jag "Family living, Creative Cookery, Spanska, Engelska, Lifetime Fitness och Kör" sen hade jag även volleyboll. Dagen rullade på och träffade människor som va väldigt trevliga men de är så många som redan har sina kompisar och gäng så de är lite tillbakadragna för att de redan har sina kompisar.
Lunchen var helt okej, de fanns 2 val, antingen pizza eller enchilada så de fick bli enchilada men jag hoppas på bättre lunch i framtiden.

Nienke har även bytt från volleyboll till tennis p.g.a. Astman så idag var min första träning ensam, den gick helt ok. Träningen gick ganska dåligt i början men de blev bättre mot slutet. På Torsdag ska jag ha min första volleyboll match så de ska bli kul men jag är lite nervös eftersom att jag inte är så bra som de andra!

Så allt går bra för mig!! Hoppas att alla andra som också gör utbytesstudent året har de helt fantastiskt!!
Tagga åka skolbuss imorgon igen, de va inte så roligt som jag trodde haha!

Kramkram

Volleyboll match igår.

Likes

Comments