Vilken bra helg jag hade. Jag och Sofia skrattade och tramsade runt så man fick kramp i magen av allt skratt. Det är en ganska härlig känsla och en annan härlig känsla är att vakna kl. 06.00 och det är ljust ute. Man får aldrig glömma att vara tacksam.

​Kolla vilket galet långt och lockigt hår jag hade. Vad hände?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Köpt min första pjamas nånsin och jag älskar den, eller rättare sagt jag älskar Ella.m. Jag har så extremt mycket från henne, min underklädeslåda består typ endast av hennes märke. Precis i min smak. Så min morgon består av Linnea Henriksson (som jag förövrigt också äääälskar) pjamas och chokladfudge marabou med havssalt (alla måste prova den!!). Choklad är så galet gott på morgonen om ni frågar mig, men det är nog inte så många som delar min mening där kanske haha. Det blir en bra dag.

Likes

Comments

Det var inte igår. Har mycket att catcha upp efter detta långa uppehållet.. Har bara inte haft tiden. Men nu efter mycket tjat så ska jag återuppta bloggandet, vilket är lätt att säga när man ligger hemma och är sjuk och inte har annat än tid, men skall göra mitt bästa. Helgen var perfekt, hann med middag och snowboard med min brorsa som var en 10/10 och sedan så var Emma hemma i helgen och vi hann hitta på en hel del, bland annat skridskor på Tavelsjön, men då hade jag börjat bli sjuk redan då så fick kanske inte den optimala upplevelsen. Rekommenderas annars.

Känner mig verkligen totalt överkörd med denna förkylning, feber och frossa. Vill bara sova bort den här dagen så jag kan vakna upp som ny.

Likes

Comments

Jag älskar att trixa och fixa med event. Denna gången var det min kära Josefines babyshower på min agenda så det blev i Tavelsjö. Jag tycker det är värt att kosta på sig lite extra när det är någon som betyder mycket för en, och jag fick ju äran att vara hennes brudtärna så det kändes som mitt ansvar att styra upp det hela! Hon blev så överraskad, och det blev ett riktigt tjejpartay, alltid lika kul att ha dessa tjejfester med brudarna från pilis och alla bidrog så att lördagen blev sjukt bra. Julia hade dessutom gjort en världstårta som följde temat;)

Likes

Comments

Alltså min dag har varit så flummig. Allt går fel och det är så mycket tjafs bara i allt, pissväder dessutom. Längtar till efter jobbet så får jag vara med min sofnor!

Likes

Comments

Likes

Comments

Som jag myste i morse. Vaknade upp, av mig själv(!) innan 7. Klev upp och hann med frukost. Trots att jag vaknade så tidigt och bra så slutade ändå med att jag fick stressa, hade glömt mitt kort på Husläkarna och var tvungen att hämta det innan för att komma in i systemet, så jag sprang över gräsmattan till tingshuset efter för att gena och mitt i allt så tappar jag nyckeln till Citymottagningen, och eftersom det snöat inatt kunde jag inte se något spår ifrån dem var dem tappats. Jag bara shitshitshitshit panik, börjar om 10 minuter då jag ska öppna dörrarna och patienterna står och väntar, sen att det är mottagningens nycklar, P A N I K! Måste sett så dumt ut att jag typ damsög gräsmattan med händerna. Men tillslut så hittade jag dem och jag kom 2 minuter innan öppning. Jag kommer ju ge mig själv en hjärtattack en dag....
Nu, 100 postit-lappar senare, bokningar, registrering och scanningar så fick jag min, enligt mig själv välförtjänta sushilunch. Tack och bock!

Likes

Comments

Känns som jag blivit överkörd med denna förkylning. Detta började redan i fredags men dum som man är så tog man det inte så lugnt i helgen som man kanske borde ha gjort. Jag tycker inte om halloween faktiskt så jag klädde inte ut mig. Vi får se om det blir något nästa helg. Jag, Joanna och Sofia satte oss på Gotthards och surrade lite istället, sedan gick vi en sväng på Rex. Sedan på söndag kom tanterna inom oss tillbaka och vi spelade bingolotto. Vi hatar inte att spela bingolotto, gå och lägga oss före tio och må med våra katter. Tant-alert! Hur som haver så jobbar jag halvdag idag, min snälla chef låter mig gå tidigare då jag är en bakteriebomb just nu! Jag som sa att jag skulle klara mig.

Likes

Comments