Jag älskar att trixa och fixa med event. Denna gången var det min kära Josefines babyshower på min agenda så det blev i Tavelsjö. Jag tycker det är värt att kosta på sig lite extra när det är någon som betyder mycket för en, och jag fick ju äran att vara hennes brudtärna så det kändes som mitt ansvar att styra upp det hela! Hon blev så överraskad, och det blev ett riktigt tjejpartay, alltid lika kul att ha dessa tjejfester med brudarna från pilis och alla bidrog så att lördagen blev sjukt bra. Julia hade dessutom gjort en världstårta som följde temat;)

Likes

Comments

Alltså min dag har varit så flummig. Allt går fel och det är så mycket tjafs bara i allt, pissväder dessutom. Längtar till efter jobbet så får jag vara med min sofnor!

Likes

Comments

Likes

Comments

Som jag myste i morse. Vaknade upp, av mig själv(!) innan 7. Klev upp och hann med frukost. Trots att jag vaknade så tidigt och bra så slutade ändå med att jag fick stressa, hade glömt mitt kort på Husläkarna och var tvungen att hämta det innan för att komma in i systemet, så jag sprang över gräsmattan till tingshuset efter för att gena och mitt i allt så tappar jag nyckeln till Citymottagningen, och eftersom det snöat inatt kunde jag inte se något spår ifrån dem var dem tappats. Jag bara shitshitshitshit panik, börjar om 10 minuter då jag ska öppna dörrarna och patienterna står och väntar, sen att det är mottagningens nycklar, P A N I K! Måste sett så dumt ut att jag typ damsög gräsmattan med händerna. Men tillslut så hittade jag dem och jag kom 2 minuter innan öppning. Jag kommer ju ge mig själv en hjärtattack en dag....
Nu, 100 postit-lappar senare, bokningar, registrering och scanningar så fick jag min, enligt mig själv välförtjänta sushilunch. Tack och bock!

Likes

Comments

Känns som jag blivit överkörd med denna förkylning. Detta började redan i fredags men dum som man är så tog man det inte så lugnt i helgen som man kanske borde ha gjort. Jag tycker inte om halloween faktiskt så jag klädde inte ut mig. Vi får se om det blir något nästa helg. Jag, Joanna och Sofia satte oss på Gotthards och surrade lite istället, sedan gick vi en sväng på Rex. Sedan på söndag kom tanterna inom oss tillbaka och vi spelade bingolotto. Vi hatar inte att spela bingolotto, gå och lägga oss före tio och må med våra katter. Tant-alert! Hur som haver så jobbar jag halvdag idag, min snälla chef låter mig gå tidigare då jag är en bakteriebomb just nu! Jag som sa att jag skulle klara mig.

Likes

Comments

Nu har jag hittat mina byxor med det här tyget som alltid varit slut. Har letat och letat i månader och nu är dom mina! jippi

Likes

Comments

Alltså jag är verkligen en virrpanna. Vissa dagar är värre än andra men det är alltid något. Nu när jag jobbar med detta jobb som innebär 1000 saker att hålla reda på samtidigt så förvärras det en aning. Och jag retas lite för det på jobbet. Och varje gång jag blir busted så skrattar dem åt mig. Dem påstår att jag är söt så jag kommer undan med det. Ha-ha. Tror det ligger något i min natur som lillasyster och minstingen i familjen att slinka undan smågrejer utan att ställa till med något hehe. Annars så har jag haft en bra dag, det är oftast så gulliga människor jag får möta varje dag vilket gör att det här jobbet är så roligt. Varje dag lär jag mig något nytt, och det är kul att känna att man utvecklas inom ett område.

Det är verkligen en fullsmockad vecka. Jag jobbar 7-17 varje dag. Sedan har det varit kundkväll där Carro (som jag ska börja klippa mig hos) jobbar, och ikväll skall det sjungas. Min bror mm. ska anordna en konsert nu i november, och jag ska vara med precis som förra året. Så mysigt! Sen ska jag även se hollywoodfruar med Sofia. Imorgon har jag och Viktoria hand om Rafiki, vilket är ett språkcafé kan man säga där man jobbar för att bygga upp vänskapsrelationer. Rakel frågade mig om jag ville ställa upp den här veckan, så why not! FULL RULLE!

Likes

Comments

Det var en månad sedan jag uppdaterade här. Känns som en månad var flera år sedan. Det har hänt så mycket.

I helgen var jag och Sofia hårmodeller. Jag visste inte så mycket om det mer än att det var Schwarzkopfs som höll i det men sedan så visade det sig att det var Sveriges årets utsedda frisör som skulle styla och klippq oss. Han la in en ganska ljus, kall blondfärg i mitt hår och klippte igenom det. Kändes verkligen att han visste vad han höll på med. Dessutom så var dem sjukt trevliga och allt var bara ett nöje. Sedan blev vi sminkade och klädda. Så kul, och ännu roligare var det att vi fick massa produkter med oss hem.

Likes

Comments