"Jag lovar jag ska uppdatera." Det var mina ord innan jag åkte till London. Såklart har jag inte uppdaterat ett dugg, men när jag får alla bilder senare ska jag göra ett bombinlägg med bilder. Haft en fantastisk tid i London, Paris, Stockholm men nu är jag tillbaka i Umeå och i min lägenhet för ett slag. Tror att jag kommer tillbringa resten av juni hemma i Tavelsjö med mina föräldrar och hjälpa dem med husbygge, måleri och allt möjligt och njuta av det vad sommaren har att erbjuda. Älskar Tavelsjö på sommaren, det är så idylliskt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vilken bra helg jag hade. Jag och Sofia skrattade och tramsade runt så man fick kramp i magen av allt skratt. Det är en ganska härlig känsla och en annan härlig känsla är att vakna kl. 06.00 och det är ljust ute. Man får aldrig glömma att vara tacksam.

​Kolla vilket galet långt och lockigt hår jag hade. Vad hände?

Likes

Comments

Köpt min första pjamas nånsin och jag älskar den, eller rättare sagt jag älskar Ella.m. Jag har så extremt mycket från henne, min underklädeslåda består typ endast av hennes märke. Precis i min smak. Så min morgon består av Linnea Henriksson (som jag förövrigt också äääälskar) pjamas och chokladfudge marabou med havssalt (alla måste prova den!!). Choklad är så galet gott på morgonen om ni frågar mig, men det är nog inte så många som delar min mening där kanske haha. Det blir en bra dag.

Likes

Comments

Det var inte igår. Har mycket att catcha upp efter detta långa uppehållet.. Har bara inte haft tiden. Men nu efter mycket tjat så ska jag återuppta bloggandet, vilket är lätt att säga när man ligger hemma och är sjuk och inte har annat än tid, men skall göra mitt bästa. Helgen var perfekt, hann med middag och snowboard med min brorsa som var en 10/10 och sedan så var Emma hemma i helgen och vi hann hitta på en hel del, bland annat skridskor på Tavelsjön, men då hade jag börjat bli sjuk redan då så fick kanske inte den optimala upplevelsen. Rekommenderas annars.

Känner mig verkligen totalt överkörd med denna förkylning, feber och frossa. Vill bara sova bort den här dagen så jag kan vakna upp som ny.

Likes

Comments

Jag älskar att trixa och fixa med event. Denna gången var det min kära Josefines babyshower på min agenda så det blev i Tavelsjö. Jag tycker det är värt att kosta på sig lite extra när det är någon som betyder mycket för en, och jag fick ju äran att vara hennes brudtärna så det kändes som mitt ansvar att styra upp det hela! Hon blev så överraskad, och det blev ett riktigt tjejpartay, alltid lika kul att ha dessa tjejfester med brudarna från pilis och alla bidrog så att lördagen blev sjukt bra. Julia hade dessutom gjort en världstårta som följde temat;)

Likes

Comments

Alltså min dag har varit så flummig. Allt går fel och det är så mycket tjafs bara i allt, pissväder dessutom. Längtar till efter jobbet så får jag vara med min sofnor!

Likes

Comments

Likes

Comments