Det var en månad sedan jag uppdaterade här. Känns som en månad var flera år sedan. Det har hänt så mycket.

I helgen var jag och Sofia hårmodeller. Jag visste inte så mycket om det mer än att det var Schwarzkopfs som höll i det men sedan så visade det sig att det var Sveriges årets utsedda frisör som skulle styla och klippq oss. Han la in en ganska ljus, kall blondfärg i mitt hår och klippte igenom det. Kändes verkligen att han visste vad han höll på med. Dessutom så var dem sjukt trevliga och allt var bara ett nöje. Sedan blev vi sminkade och klädda. Så kul, och ännu roligare var det att vi fick massa produkter med oss hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Är i en såkallad fulfas. Inga kläder passar, sminket blir aldrig bra och jag har klippt av mig dem slitna topparna samtidigt som humöret är varken eller. Så nu är jag korthårig.. Jag har inte sovit ordentligt på veckor så mina chanelbags under ögonen kan jag nu snart förvara grejer i. Måste börja ta hand om mig själv bättre. Idag känns det dock liiite bättre så ska jobba sen lägga mig i en av poolerna på iksuspa och ba må och rehaba. För övrigt så har paps köpt ett piano till mig, hur fin är han inte? tacktacktack!

Likes

Comments

Vadå midsommar? Midsommar är bara ångestladdad för mig, är det någon gång per år som jag mår riktigt psykiskt dåligt så har det varit över midsommar. Påminner mig om dåliga saker som hänt och har haft många dåliga upplevelser av midsommar. Pepparpeppar på att allt ska vara bra i år och att jag ska lyckas vända på det. Firar inte med några av mina tjejer, alla är på olika ställen så kommer tillbringa den med familjen.. Annars så är Stina hemma från Stockholm, vi låg och surrade halva natten igår så jag känner mig som en zombie idag. Men mysigt är det att hon är hemma!

Likes

Comments

Likes

Comments

Det känns faktiskt bara bra att bli äldre. Jag och Elsa pratade om åldersnoja iförrgår och hon var inte helt förnöjd med vi (hon blivit) blir 23 år detta året. Jag känner bara att livet blir bättre. Man får mer förståelselser för saker man inte haft tidigare på samma sätt. Man lär sig och förstår vad som är viktigt, och för varje dag som går blir man mer trygg i sig själv och vad man tycker, känner och vill göra. Man har slutat bry sig om människor som inte gillar en eller har en negativ åsikt om en som man vet inte grundar i något, samtidigt som man försöker vara insiktsfull och alltid försöker bli en bättre människa. Jag gör fortfarande många misstag såklart, oundvikligt om man heter Lydia Lunnergård. Men jag lär mig och man känner hela tiden att man tar sig framåt. Sen har jag alltid varit en sådan som håller koll på saker, vad andra gör, vad som händer omkring andra som jag inte känner. Men den bästa befrielsen för mig har varit att droppa sånt, vara i nuet och fokusera på att vara där man fysiskt befinner sig och människor i ens närhet och lägga allt care på dem. Jag har inte alls varit aktiv här, men det är en del roliga saker som hänt och händer.

1. Först och främst. Jag har blivit faster till världens finaste, gulliaste, vackraste lilla pojke. Lucas Emilian!

2. Vi firade Elsa ute i stugan som ligger i Ostnäs i helgen. En bunt tjejer, var jätteskönt och mysigt trots att jag och Emma körde vilse ett ex antal gånger innan vi var på plats haha.

3. Gotland är spikat och klart som sommarens semesterställe.

4. Lägenheten börjar likna ett hem och jag hittar alla möjliga olika designsaker hos mamma och pappa som jag plockat ut. Ladugården är helt PROPPAD med grejer, man tar sig knappt in där. Samlarmani KAN vara bra då man flyttar, men bara då.

5. Idag köper jag ett Iksukort och börjar med mitt mission att gå upp i vikt igen. Med tanke på att jag bor granne med Iksuspa så blev det där, så kan jag även vara på Iksu+ i stan.

6. STINA kommer hem, och hos mig ska hon bo. Längtar ihjäl mig!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sedan Stina flyttade har jag varken bloggat eller läst en enda blogg. Har glassat i Thailand med Malin och Emma. (Vilket blev mitt 18 land jag reser till, hur sjukt?) Finns mycket att berätta där och massor av bilder att dela med mig så det får jag göra sedan. Nu håller jag på med mitt projekt i lägenheten. Blev just precis klar med första rummet. Där har jag satt upp en lintapet från boråstapeter. Midnight blue heter den. Jag tycker det är så fint. Det blev ju såklart lite mörkare men jag älskar känslan strukturerna i tapeten ger och eftersom att ljusinsläppet är stort så blir det nog jättebra.

Likes

Comments