Inte fullt lika pigg idag 

Jag tror den konstanta sömnbristen gör sig påmind mer och mer och påverkar mig på ett icke positivt sätt. Sista tiden har varit lite kämpig. Med en 6-månaders bebis, 6-åring, häst och hundar finns inte mycket utrymme till vila. Men det blir nog bättre. Samtidigt lever jag exakt det liv jag alltid drömt om. 

Jag längtar tills sambon går på semester och att 6-åringen tar sommarlov. Då blir det kanske både lugnare och mer tillfällen att få sova.

Jag älskar att inspireras av fina bilder och även musik. Jag får så mycket idéer! Men tyvärr är det ganska sällan jag gör något av idéerna. Ibland är det ett projekt som passar sambon. Han kommer sällan med idéer men istället ​gör ​han gärna. Känns som vi kompletterar varandra bra. 

Ikväll ser jag framemot grillat, sötpotatis och halloumi. Jag älskart! 

Likes

Comments

När jag var yngre bloggade jag lite lite grann. Fast på den tiden hette det inte blogga. Jag hade en hemsida där jag skrev inlägg om hur min dag hade varit t.ex. Lite som en dagbok. Jag kommer ihåg att jag hade annat kul också som frågestund inspirerat av typ hemmets journal eller något!

Vem är jag och vad vill jag då? Jag gör det här mycket för min egen skull, lite som terapi tror jag. Mycket kommer handla om det som försiggår i mitt liv. Barn, familj, livsstil, hem och inredning samt djur.

Jag har så mycket jag skulle vilja skriva men jag håller mig lite kortfattad i början.

Jag inser också att jag har mycket att lära mig angående bloggande.  Detta är en helt ny värld för mig. Till en början blir det nog lite tråkiga inlägg utan bilder. Men håll ut! Detta ska bli så roligt!  På återseende :-) 

Likes

Comments