Om det inte är somrigt väder får naglarna leva ut sommaren istället! 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår lanserades nya hemsidan till vimedbarn.se. Tillsammans med @loppisverige anordnade dom en 'Baby Shower'. Det bjöds på tilltugg, dryck, tävlingar och en härlig stund med många trevliga människor. Tack för inbjudan till invigningen och lanseringen av nya vimedbarn.se!

Likes

Comments

En härlig och fartfylld dag igår med 8 timmars spring och bus. @loppisverige bjöd på lek och skratt på @exploriacenter - Europas största nöjescenter. Fullspäckad dag med allt du kan tänka dig. Barnteater, bowling och mycket mer. För mig var det premiär på Exploria, men min son har varit där tidigare. Hela nöjescentrumet var abonnerat mellan 10-13 för VIP gäster. Klockan 13 öppnade centrumet så att de som inte allmänt sig till eventet också skulle få leka av sig. Det bjöds inte bara på lek utan en maffig buffé med super god mat också! Finns mycket mer att berätta men några bilder får fortsätta tala för sig själva. Tack @loppisverige för ett underbart event och även för goodiebagen ni delade ut till de första 300 sällskapen!

Likes

Comments

Helt underbara 👌🏼🙏🏼

Likes

Comments

Att vara tunneltågförare är både spännande och nervöst. Att få transportera gamla som nya liv och på samma gång vara en sån viktigt del i allas vardag känns super häftigt. När jag själv körde första gången och skulle ta av och på trafikanter i T-Centralen.. det var mäktigt! Haha. Underbar känsla.

Likes

Comments

I fredags fyllde min fina Patrik 24 år. Åt en underbar middag på Indian Garden på söder och åkte därefter hem för lite tårta. Tårtorna är från Vetekatten, (deras tårtor dödar och de är riktigt mäktiga till smaken). Lite spontant efter fikat rullade vi vidare till Skarpnäck där Patriks storebror bor med familj, där blev det dricka, prat, sällskap med spel osv. Jenga, satan vad svårt det är!

Passade på att hämta ut en gåva från Rituals Cosmetics som man får mot uppvisande av legitimation på sin födelsedag. Då han fyllde år på midsommarafton var tjejen i butiken så snäll att han/vi fick äran att välja en Limited Edition-doft. Doftade ljuvligt! När vi väl var där inne fick vi med oss lite annat smått och gott :)
- en lotion och en body scrub!

Likes

Comments

9 dagar av fastan har nu passerat. Tycker ändå att vi haft ganska tur då inte värmen varit framme konstant, till skillnad från förra året då det var värmebölja ett bra tag under Ramadan.
Många födelsedagsfiranden har varit och mer kommer det. Tårtan var till en vän som fyllde år igår, självklart var de så snälla att jag fick ta med 'min' bit och äta på kvällen ❤️

​(Edit - passerar nu ikväll)

Likes

Comments