Helt underbara 👌🏼🙏🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att vara tunneltågförare är både spännande och nervöst. Att få transportera gamla som nya liv och på samma gång vara en sån viktigt del i allas vardag känns super häftigt. När jag själv körde första gången och skulle ta av och på trafikanter i T-Centralen.. det var mäktigt! Haha. Underbar känsla.

Likes

Comments

I fredags fyllde min fina Patrik 24 år. Åt en underbar middag på Indian Garden på söder och åkte därefter hem för lite tårta. Tårtorna är från Vetekatten, (deras tårtor dödar och de är riktigt mäktiga till smaken). Lite spontant efter fikat rullade vi vidare till Skarpnäck där Patriks storebror bor med familj, där blev det dricka, prat, sällskap med spel osv. Jenga, satan vad svårt det är!

Passade på att hämta ut en gåva från Rituals Cosmetics som man får mot uppvisande av legitimation på sin födelsedag. Då han fyllde år på midsommarafton var tjejen i butiken så snäll att han/vi fick äran att välja en Limited Edition-doft. Doftade ljuvligt! När vi väl var där inne fick vi med oss lite annat smått och gott :)
- en lotion och en body scrub!

Likes

Comments

9 dagar av fastan har nu passerat. Tycker ändå att vi haft ganska tur då inte värmen varit framme konstant, till skillnad från förra året då det var värmebölja ett bra tag under Ramadan.
Många födelsedagsfiranden har varit och mer kommer det. Tårtan var till en vän som fyllde år igår, självklart var de så snälla att jag fick ta med 'min' bit och äta på kvällen ❤️

​(Edit - passerar nu ikväll)

Likes

Comments

Mina nya favoriter! 4 stycket äger vi nu och fler kommer det att bli. Helt underbara - färgen, flaskan, greppet, ja u name it haha 😍 Twistshake it is! Orange, grön och turkos ser ni på bilden. Sedan har vi en blå som är ute på vift med bebbe på dagis 😃

Likes

Comments

Då och då som ni ser på Instagram kommer det upp olika Giveaways här och där. Brukar nu av ren reflex (om det inte är någon större grej dela där och här) alltid anmäla mig till dom när man typ endast ska tagga sin vän. Så för 2 eller 3 dagar sen så gick jag och blev en av några finalister till en liten Giveaway! Ett 2-pack Thermoband vann jag!! Tack så mycket Everyday Solutions!
Dessa band ändrar färg och 'säger till' när ditt barn kan dricka varm vätska utan att det ska brännas. Hur smart är inte det?! 🌸❤️

Likes

Comments

Godmorgon! Gjorde en beställning från Jollyroom för 3-4 veckor sedan. En av produkterna jag beställde var Tiny Travel Stroller Organizer. Öppnade den redan innan jag kom hem och märkte direkt att någonting var fel på den. Hade länge letat efter just en sån här produkt så jag mailade deras kundservice att jag inte var nöjd. Jag skickade även bilder. 

Här är de två första jag skickade..

Vet inte om ni ser 'felet' men jag tycker det syns ganska klart. Höger och vänster sida av det stora facket är inte likadant sydda. Jag fick som svar: 'Jag kan tyvärr inte se något fel. Vänligen återkom med mer detaljerad felbeskrivning'. Svarade på mailet att sömmarna som är sydda runt det stora facket är helt olika.
'Tyvärr kan jag fortfarande inte vad som är felsytt. Vill du vara vänligen (ja, hon skrev vänligen - det ska väl vara vänlig)?, att visa i bilden vad som är fel.
Jag svarade tillbaka att jag vet som sagt inte om den är felsydd eller ej, men jag tycker det ser fel ut och jag är inte nöjd.

Skickade då på förfrågan dessa bilder.

Efter att jag skickat dom 4 bilderna skulle de utreda och återkomma inom kort. En hel vecka gick innan jag fick svar. Utöver det som står i bilden kunde jag inte 'få' en utbetalning för att jag hade använt den. Säger vem? Hon påstod att jag använt den utan ens att fråga mig om jag hade det. 'Kan inte ge ut återbetalning eftersom du har använt den'. Ursäkta mig men jag har haft den uppe ur sin förpackning 25 sekunder för att ta kort till er sedan har den legat i garderoben, (i sin plast) hela tiden!

Önskar jag att skicka tillbaka den är jag välkommen till att göra det. Det var ju riktigt snällt, eller hur?! Skulle ju helst av allt vilja kasta den.
I alla fall, efter MÅNGA om och men fick jag en ny hemskickad häromdagen men inte f*n såg den bättre ut.

Behöver jag säga vad felet är? Haha det blev ju lite komiskt eftersom de efter tusen mail inte såg felet och sedan skickar de ut en ny som ser sämre ut. Den här sista bilden i flödet, just den bilden skickade jag med texten:

'Finn ett fel'
(Och bilden på det)
Med vänlig hälsning
Sofia Sundberg


Har nu plastat in dom båda för retur och skrev till dom 'ni ska stå för frakten för min retur och för min första beställning'.

Synd då jag verkligen velat ha denna..
Dåligt bemötande från Jollyroom. Tack för mig.

Så här som bilderna lovat, så ville jag ha den! :) Men man kan ju inte få allt..

Likes

Comments

God kväll. Efter jobbet idag drog vi alla till Lidingö för lite grillning. Man brukar ju säga efter regnet kommer solen och precis så var det, lite dugg där på eftermiddagen sen tittade solen fram precis i tid till maten. Tack för en fin kväll!

Likes

Comments