Helt underbara 👌🏼🙏🏼

Likes

Comments

Att vara tunneltågförare är både spännande och nervöst. Att få transportera gamla som nya liv och på samma gång vara en sån viktigt del i allas vardag känns super häftigt. När jag själv körde första gången och skulle ta av och på trafikanter i T-Centralen.. det var mäktigt! Haha. Underbar känsla.

Likes

Comments

I fredags fyllde min fina Patrik 24 år. Åt en underbar middag på Indian Garden på söder och åkte därefter hem för lite tårta. Tårtorna är från Vetekatten, (deras tårtor dödar och de är riktigt mäktiga till smaken). Lite spontant efter fikat rullade vi vidare till Skarpnäck där Patriks storebror bor med familj, där blev det dricka, prat, sällskap med spel osv. Jenga, satan vad svårt det är!

Passade på att hämta ut en gåva från Rituals Cosmetics som man får mot uppvisande av legitimation på sin födelsedag. Då han fyllde år på midsommarafton var tjejen i butiken så snäll att han/vi fick äran att välja en Limited Edition-doft. Doftade ljuvligt! När vi väl var där inne fick vi med oss lite annat smått och gott :)
- en lotion och en body scrub!

Likes

Comments

9 dagar av fastan har nu passerat. Tycker ändå att vi haft ganska tur då inte värmen varit framme konstant, till skillnad från förra året då det var värmebölja ett bra tag under Ramadan.
Många födelsedagsfiranden har varit och mer kommer det. Tårtan var till en vän som fyllde år igår, självklart var de så snälla att jag fick ta med 'min' bit och äta på kvällen ❤️

​(Edit - passerar nu ikväll)

Likes

Comments

Vad tycker ni om mina nya flux?? Jag älskar dom, jag älskar färgen!! 😍😍🙏🏼
Mitt och älsklings första 'couple-shoes' haha.
(Det vill säga han har likadana, bara dubbelt så stora haha 😂😎)

Köpta från Sneakersnstuff 👍🏼

Likes

Comments

Mina nya favoriter! 4 stycket äger vi nu och fler kommer det att bli. Helt underbara - färgen, flaskan, greppet, ja u name it haha 😍 Twistshake it is! Orange, grön och turkos ser ni på bilden. Sedan har vi en blå som är ute på vift med bebbe på dagis 😃

Likes

Comments

Då och då som ni ser på Instagram kommer det upp olika Giveaways här och där. Brukar nu av ren reflex (om det inte är någon större grej dela där och här) alltid anmäla mig till dom när man typ endast ska tagga sin vän. Så för 2 eller 3 dagar sen så gick jag och blev en av några finalister till en liten Giveaway! Ett 2-pack Thermoband vann jag!! Tack så mycket Everyday Solutions!
Dessa band ändrar färg och 'säger till' när ditt barn kan dricka varm vätska utan att det ska brännas. Hur smart är inte det?! 🌸❤️

Likes

Comments