Header

Instagram@nadja28gbg

idag var jag på bio och såg på skräckfilm som Bill Skarsgård var Clownen och den var spännande. jag hoppas att del 2 kommer på bio om några år och hoppas med samma skådis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

min dagdröm som jag drömde när jag var på väg till affären. jag drömde att Samir och Viktor och Anna kom fram till mig där jag bodde. De sa att de sökte mig till en gala som var idag och de sa att de vill att jag skulle sjunga några låtar på galan en låt skulle vara kärleken är evig som är Lena Phs låt och jag valde en låt själv som hette Vackraste med min syster som sjunger i den. Jag blev så nervös för Lena Ph var där på galan. När jag hade sjungit klart så kom Christer Björkman fram till mig och frågade om jag ville sjunga en låt på mellodilfestivalen med låten du är du och jag är jag som Samir och Joakim Lundell har gjort låten och texten till.. Jag blev så glad att jag sa Ja av glädje och lycka. och de skulle göra så att jag skulle ser texten men att publiken och tv skulle ej ser det. Jag fick bor hos Samir och Sigrid till februari. När det var februari så kom jag till Göteborg deltävling nummer 2 och jag kom vidare till finalen. När det var final och så vann jag hela den och jag skrek av glädje och min familj och vänner kom fram till mig och pussade mig och när jag kom till europeiska finalen så sjöng Samir på engelska och jag på svenska och vi kom 1a där.

Ni behöver inte gratta mig för detta är bara en dröm.


mina drömmar på nätterna kan vara olika.

det kan vara mardrömmar.

kärlek

och vanliga drömmar.

en sak som jag vill att det ska vara slut med i världen och även i Sverige är krig och terrorism och mord och våldtäkt och cancer men det kommer aldrig blir av med nåt av det. skulle det sluta med sånt och cancer hade slutat finnas. så hade jag och mina vänner och alla andra vart lyckliga istället för att vara oroliga

Likes

Comments

imåndags gjorde jag en grej som jag hoppas får drömuppfyllelser mellan 2017-2018..

Båstad är lugn område än gbg stockholm och andra större lägenheter. jag hoppas att får lägenhet där än i Gbg.

jag vet att jag kommer tappar bort mina andra vänner i gbg men jag vet att jag kommer har kvar dom när jag åker till gbg för hälsa på dom.

jag älskar mina vänner som älskar mig för den jag är.

jag hatar större ställen grund av man vågar inte snart åka mitt i natten i gbg eller större ställen grund av farligheter.'

när jag flyttar dit kommer jag har roligt promenera, bada på sommaren.

Likes

Comments

Hej jag är på väg till mina 2 kompisar som är kärlekspar. Jag önskar att det var Grattis att åka till Båstad och Stockholm att resa i Sverige skulle vart gratis istället för betala nåt, då hade jag åkt till dom oftare och hälsa på andra vänner ofta.

jag saknar mitt liv där jag hade eget lägenhet och  slapp att bor hos min mamma som gör mig ledsen och besviken varje helg.

Jag har en stor dröm som aldrig kommer att hända och det är får blir sångerska och uppleva som min syster Maria Stellas får göra.

jag vill att mina idoler ska får blir lämnad i fred i sitt hem och de som hatar mina idoler  det är eran fel att de slutade med Youtube. Jag hoppas innest  inne att de ska får vara i fred i sitt hem.

nu ska jag tänker på annat och har roligt i kväll

  • 38 Readers

Likes

Comments

Jag hatar att dagarna går så fort när nåt är roligt och när man väntar på nåt då tycker jag att det går långsamt varför blir det så.
❤❤❤😭😢😢
Jag är hos kompisar som bor början av Skåne.  Jag tycker om deras söta hund och jag börjar att älskar den hunden direkt när jag fick träffa  hunden. ❤❤❤❤❤

Jag ska söka boende i Båstad på måndag. ❤

  • 36 Readers

Likes

Comments

Jag var orolig igår kväll att jag skulle blir sjuk i rosfeber för kändes som min kropp skulle skakas men det gick över  nu idag.

idag ska jag åka till Båstad för hälsa på mina vänner jag tycker mycket om dom.

Jag mår dåligt att vara hos mamma hon säger saker om mina vänner som stöttar mig ifrån allt. mina andra vänner som har funktionshinder  hatar min mamma hon tål inte folk som har handikapp. Jag har det själv men min mamma kan ej förstår det.
Jag behandlas inte lika mycket som min mamma gör mot mina systrar jag mår ibland bra och oftast sådär 😭😭😭😭😭😢😢😢😢.

Likes

Comments

jag har haft tråkigt hela sommaren utom 3saker. och det ska jag berätta vilka.

1jag åkte första gången till Katrineholm för umgås med mina vänner ifrån en grupp som heter Serenade för att grilla med dom och sen åkte jag tillbaka dit innan finland och där var det kräftskiva och det var roligt och jag älskar Katrineholm vill dit igen, innan jobbade jag som volentär med Teamgöteborg och det är roligt.

nu gäller det tråkiga saker som jag inte gillar just nu.

jag fick inte det jobbet jag hade viljat har som heter textilgruppen aktivitetscentrum Frölundaborg. jag fick komma tillbaka till mitt jobb jag hade innan jag gick på folkhögskolan.

jag vill inte bor kvar hos mamma för jag känner mig deppig och jag orkar inte att min mamma behandlar mig som 5 åring. när man är 32. år snart 33.år

jag längtar till att får ny lägenhet och plus jag älskar min systrar och mina vänner just nu mer än jag älskar min mamma.

jag hoppas jag får lägenhet och sen får en drömjobb och det är hunddagis eller ännu trivsam jobbLikes

Comments

jag och min syster Maria Den bilden togs när min mamma fyllde 73 år och jag älskar mina systrar jätte mycket och utom dom hade jag aldrig klarat med min tonår.
Jag saknar mina systrar och vill vara med dom

Likes

Comments

har inte så många vänner och vill har nya vänner och vill har ny kärlek.  

jag bor hos min mamma just nu och det är inte roligt jag har tråkigt just nu  ooh har inget jobb just nu.

 min stora grej jag längtar till är får reda på om jag får lägenhet och nytt jobb men gamla jobbet längtar jag till.


jag  har en dröm som jag vill att den ska uppfyllas och det är att träffa samir och viktor  och många fler vill jag träffa och  jag är singel men söker nån som verkligen tycker om mig för den jag är.

Likes

Comments

Hej jag har inte mått så bra inom mig, grund av jag sade upp min lägenhet i onödan för jag skulle flytta till båstad ifrån början. men det blev ej så och det får man acceptera.  jag går i en skola som Katrinebergs folkhögskolan som ligger mellan Ullared och Falkenberg och jag längtar tills 2 juni blir då slutar jag skolan och får bor hos mamma tills jag får lägenhet men jag är rädd att  min  mamma inte låter mig att flytta ifrån henne när jag får lägenhet min mamma vill inte jag ska bor på serviceboende och det kommer att blir himlen liv när det händer.  jag vill har en mamma som kan gillar mig oavsett min funktionshinder.

jag älskar min mamma  och jag vet att min mamma älskar mig även hon inte kan acceptera min funktionshinder. när jag skulle går på special skola så fick min syster vara min mamma på skolmöten och mina systrar är bästa som finns för mig utom dom skulle jag mår ännu mer dålig.


jag vill sluta med saker  som jag har svårt med och det är skräpsaker som godis, kakor, glass och flera saker som ej är bra. 

den dagen  jag skulle klarar av det skulle jag fira med resa och festligheter.


Likes

Comments