Header

Instagram@nadja28gbg

har inte så många vänner och vill har nya vänner och vill har ny kärlek.  

jag bor hos min mamma just nu och det är inte roligt jag har tråkigt just nu  ooh har inget jobb just nu.

 min stora grej jag längtar till är får reda på om jag får lägenhet och nytt jobb men gamla jobbet längtar jag till.


jag  har en dröm som jag vill att den ska uppfyllas och det är att träffa samir och viktor  och många fler vill jag träffa och  jag är singel men söker nån som verkligen tycker om mig för den jag är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej jag har inte mått så bra inom mig, grund av jag sade upp min lägenhet i onödan för jag skulle flytta till båstad ifrån början. men det blev ej så och det får man acceptera.  jag går i en skola som Katrinebergs folkhögskolan som ligger mellan Ullared och Falkenberg och jag längtar tills 2 juni blir då slutar jag skolan och får bor hos mamma tills jag får lägenhet men jag är rädd att  min  mamma inte låter mig att flytta ifrån henne när jag får lägenhet min mamma vill inte jag ska bor på serviceboende och det kommer att blir himlen liv när det händer.  jag vill har en mamma som kan gillar mig oavsett min funktionshinder.

jag älskar min mamma  och jag vet att min mamma älskar mig även hon inte kan acceptera min funktionshinder. när jag skulle går på special skola så fick min syster vara min mamma på skolmöten och mina systrar är bästa som finns för mig utom dom skulle jag mår ännu mer dålig.


jag vill sluta med saker  som jag har svårt med och det är skräpsaker som godis, kakor, glass och flera saker som ej är bra. 

den dagen  jag skulle klarar av det skulle jag fira med resa och festligheter.


Likes

Comments

hej alla mina vänner idag har jag vart singel sen en vecka och det var inte roligt. jag var ledsen i helgen. men det är bättre nu.

idag har jag vart i Ängelholm med skolan på tågmusieet och det var jätte kul att vara där med skolan och sen gick vi till en restaurang som heter torstens och det var gott pizzavbuffe och fick smaka på efterätt pizza som heter nutella och sen åkte vi hem till skolan och jag orkade inte maten i kväll ännu idag och jag ska snart sova.

imorgon är det fredag och då ska vi öva våra musik som jag har översätt ifrån engelska till svenska och det ska blir roligt. att får öva oss. sen åka till Ullared.


vill träffa Samir och Viktor nån dag och jocke och jonna nån dag.

katter som jag fick träffa i helgen i sölvesborg

Likes

Comments

idag var jag extra trött och höll på somna på lektionen när vi hade en skol tema som heter arbetslivet  och sen hade vi lunch och då gick det bättre efter lunch.

på kvällen när jag hade ätit klart och tagit hand om tvätten och kom in på mitt rum på internat och jag hörde nån klacka på fönstret och jag blev orolig för jag trodde det var spöken eller nåt som ville skrämma mig men min kille överraskade mig och jag sprang och skrek min markus.
du är min allt och ingen är som du

Likes

Comments

jag förlovade mig den 26 november och jag är så glad att jag har honom för all framtid. jag har nyårslöfte som jag ska klarar och det är inte säga vad folk bor som ej vill att de ska veta det och plus går ner i vikt och bara äta lite gott på lördagar

nu är det 2017 och året som jag ska blir sambo

Likes

Comments

hej jag har inte vart inne på länge och jag är lycklig med min kille fortfarande och jag har förlovat mig den 26 november 2016. jag vill alltid har honom och han vill alltid har mig. många tycker illa om mig för jag ser ut som jag gör och tex säger att min kille är otrogen mot den personen som hitta på allt om min kille.

min kille älskar bara mig och han har aldrig vart ihop med nån annan än mig och han har inte mått så bra på flera veckor och han har ej träffat nån annan hellre under tiden.

jag åker till min kille varje helg för jag vill vara med honom så mycket som möjligt när han inte mår toppen. min kille är allt för mig utan honom hade jag fortfarande undrat om jag kommer hitta en prins för livet. jag har hittat min prins och han har hitta sin prinsessa.

2018 är den året som jag och markus som är min prins tänker gifta oss.

Likes

Comments

Jag börjat skolan sen 22 augusti och har det bra med killen som jag haft snart 5 månder och skulle på youtube mässa och skulle får träffa min stora idoler men det blev inställt och vi blev ledsna och irriterad och den 7 november fick jag tid för operation och hoppas Jag får titthål operation än buk för vill ej vara borta i skolan mer än 5 veckor

Likes

Comments

hej jag längtar jätte mycket till torsdag då jag får åka till båstad och stannar där till 1 augusti jag är lite  nere just nu för grund av en cysta som jag har fått  nygligen och jag hade jätte ont i magen och trodde att jag hade blindtarm ont men det var cystan som var problemet och jag får vänta till augusti för får veta lite mer om den har blivit mindre eller sånt. jag hoppas på mindre så jag kan tar titthåll operation istället för stora operation och sen har jag kommit in på skolan som jag har viljat sen flera år tillbaka 

i augusti måste jag lämna min katt till en kompis i borås jag kommer blir jätte ledsen för jag vill egentligen har katten men får ej har katten i skolan eller hos min kille grund av allegi och jag vet att katten är viktigaste men jag har hittat den rätta killen och snällaste killen i mitt liv så jag skulle vara ledsen och saknar  markus om jag hade valt katten framför honom. katten lever inte lika mycket som människor gör och om katten hade dött och jag skulle tar kontakt med markus så hade markus kanske fått en annan tjej och det skulle jag aldrig klara det.

så att lämna killen skulle vara 100 tusen % jobbigaste i mitt liv min syster maria valde rätt man lämnar inte barnens pappa för han är allegiskt mot katter. man lämnar inte sin partner för grund av för nån är allegiskt mot katter man lämnar om man ej har känslor eller om killen är dum mot tjejerna tex 

om jag hade gjort slut med markus hade jag vart singel tills jag dör och det vill jag inte blir jag vill har kärlek för alltid istället för singel för alltid

Likes

Comments

hejsan alla mina bloggare

i torsdags hade jag skit ont i magen vid sidan så jag trodde det var blindtarmen men det var stor äggstock och en cysta och sen  när jag kom hem fick jag den stora efterlängtade svaren om skolan som ligger i katrinebergsfolkhögskolan mellan falkenberg och ullared och då var jag så nervös så jag vågade nästan inte öppna brevet och då fick jag den bästa brevet för jag kom in och jag skrek av glädje och var så lycklig över det

så snart är jag halland bo på vardagarna och jag kommer vara i båstad hela sommaren och på helgerna när skolan har börjat. 

utan Markus skulle jag ej haft lycklig liv och jag saknar honom men får vänta så länge för kyssa honom och krama honom 

Likes

Comments

hej alla i bloggen förra torsdags så var jag hos anna book med familj efter jag var på lets dance junior och då var felicia live och vi sjöng framför dom och sen började en kille tycka jag verkade bra och snäll och vi började har kontakt och jag blev jätte intresserad av honom.

fredagen den 6 maj så träffades vi första gången och det var efterlängtade och nervös och det var första gången som jag träffade honom och jag började gilla honom direkten och han gillade mig också.

sen idag var vi på liseberg och han var trött för en sak och jag älskar honom så mycket för jag klarar ej mig utan honom och vill har honom hos mig nu

Likes

Comments