Header

Instagram@nadja28gbg

hej alla mina vänner idag har jag vart singel sen en vecka och det var inte roligt. jag var ledsen i helgen. men det är bättre nu.

idag har jag vart i Ängelholm med skolan på tågmusieet och det var jätte kul att vara där med skolan och sen gick vi till en restaurang som heter torstens och det var gott pizzavbuffe och fick smaka på efterätt pizza som heter nutella och sen åkte vi hem till skolan och jag orkade inte maten i kväll ännu idag och jag ska snart sova.

imorgon är det fredag och då ska vi öva våra musik som jag har översätt ifrån engelska till svenska och det ska blir roligt. att får öva oss. sen åka till Ullared.


vill träffa Samir och Viktor nån dag och jocke och jonna nån dag.

katter som jag fick träffa i helgen i sölvesborg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

idag var jag extra trött och höll på somna på lektionen när vi hade en skol tema som heter arbetslivet  och sen hade vi lunch och då gick det bättre efter lunch.

på kvällen när jag hade ätit klart och tagit hand om tvätten och kom in på mitt rum på internat och jag hörde nån klacka på fönstret och jag blev orolig för jag trodde det var spöken eller nåt som ville skrämma mig men min kille överraskade mig och jag sprang och skrek min markus.
du är min allt och ingen är som du

Likes

Comments

jag förlovade mig den 26 november och jag är så glad att jag har honom för all framtid. jag har nyårslöfte som jag ska klarar och det är inte säga vad folk bor som ej vill att de ska veta det och plus går ner i vikt och bara äta lite gott på lördagar

nu är det 2017 och året som jag ska blir sambo

Likes

Comments

hej jag har inte vart inne på länge och jag är lycklig med min kille fortfarande och jag har förlovat mig den 26 november 2016. jag vill alltid har honom och han vill alltid har mig. många tycker illa om mig för jag ser ut som jag gör och tex säger att min kille är otrogen mot den personen som hitta på allt om min kille.

min kille älskar bara mig och han har aldrig vart ihop med nån annan än mig och han har inte mått så bra på flera veckor och han har ej träffat nån annan hellre under tiden.

jag åker till min kille varje helg för jag vill vara med honom så mycket som möjligt när han inte mår toppen. min kille är allt för mig utan honom hade jag fortfarande undrat om jag kommer hitta en prins för livet. jag har hittat min prins och han har hitta sin prinsessa.

2018 är den året som jag och markus som är min prins tänker gifta oss.

Likes

Comments

Jag börjat skolan sen 22 augusti och har det bra med killen som jag haft snart 5 månder och skulle på youtube mässa och skulle får träffa min stora idoler men det blev inställt och vi blev ledsna och irriterad och den 7 november fick jag tid för operation och hoppas Jag får titthål operation än buk för vill ej vara borta i skolan mer än 5 veckor

Likes

Comments

hej jag längtar jätte mycket till torsdag då jag får åka till båstad och stannar där till 1 augusti jag är lite  nere just nu för grund av en cysta som jag har fått  nygligen och jag hade jätte ont i magen och trodde att jag hade blindtarm ont men det var cystan som var problemet och jag får vänta till augusti för får veta lite mer om den har blivit mindre eller sånt. jag hoppas på mindre så jag kan tar titthåll operation istället för stora operation och sen har jag kommit in på skolan som jag har viljat sen flera år tillbaka 

i augusti måste jag lämna min katt till en kompis i borås jag kommer blir jätte ledsen för jag vill egentligen har katten men får ej har katten i skolan eller hos min kille grund av allegi och jag vet att katten är viktigaste men jag har hittat den rätta killen och snällaste killen i mitt liv så jag skulle vara ledsen och saknar  markus om jag hade valt katten framför honom. katten lever inte lika mycket som människor gör och om katten hade dött och jag skulle tar kontakt med markus så hade markus kanske fått en annan tjej och det skulle jag aldrig klara det.

så att lämna killen skulle vara 100 tusen % jobbigaste i mitt liv min syster maria valde rätt man lämnar inte barnens pappa för han är allegiskt mot katter. man lämnar inte sin partner för grund av för nån är allegiskt mot katter man lämnar om man ej har känslor eller om killen är dum mot tjejerna tex 

om jag hade gjort slut med markus hade jag vart singel tills jag dör och det vill jag inte blir jag vill har kärlek för alltid istället för singel för alltid

Likes

Comments

hejsan alla mina bloggare

i torsdags hade jag skit ont i magen vid sidan så jag trodde det var blindtarmen men det var stor äggstock och en cysta och sen  när jag kom hem fick jag den stora efterlängtade svaren om skolan som ligger i katrinebergsfolkhögskolan mellan falkenberg och ullared och då var jag så nervös så jag vågade nästan inte öppna brevet och då fick jag den bästa brevet för jag kom in och jag skrek av glädje och var så lycklig över det

så snart är jag halland bo på vardagarna och jag kommer vara i båstad hela sommaren och på helgerna när skolan har börjat. 

utan Markus skulle jag ej haft lycklig liv och jag saknar honom men får vänta så länge för kyssa honom och krama honom 

Likes

Comments

hej alla i bloggen förra torsdags så var jag hos anna book med familj efter jag var på lets dance junior och då var felicia live och vi sjöng framför dom och sen började en kille tycka jag verkade bra och snäll och vi började har kontakt och jag blev jätte intresserad av honom.

fredagen den 6 maj så träffades vi första gången och det var efterlängtade och nervös och det var första gången som jag träffade honom och jag började gilla honom direkten och han gillade mig också.

sen idag var vi på liseberg och han var trött för en sak och jag älskar honom så mycket för jag klarar ej mig utan honom och vill har honom hos mig nu

Likes

Comments

hej torsdag var jag på inspelning med anna book och hennes 2 döttrar och sen tipsade jag att vi kunde äta hemma hos henne och har det lite roligt 

och sen lördagen var jag på skansen med min syster hela dagen och lyssnade på ale möller ban som min syster sjunger med.

söndagen var jag på gröna lund med anna book

hon bjöd mig på allt och hon är jätte trevlig och go person 

j

anna är en söt och underbar tjej 

hon är vacker som en prinsessa som har en underbar prins  som hon har 2 barn med.

hon kommer jag aldrig avsluta vänskap med och skulle aldrig klara det för jag skulle gråta tills jag biir gammal 


Likes

Comments

hej jag är så nervös för allt  och det kommer jag att vara i en vecka för jag ska tävla med musikslaget och det är som mellodifestival men för funktionshinder som tävla  men de tävla med andras artist låtar på den musikslaget det är inte som mello men lite som mello.


sen åker jag till stockholm och träffa världens bästa person som stötta mig så mycket att jag verkligen älskar honom så mycket​

Likes

Comments