Header

Instagram@nadja28gbg

hej jag är lycklig att slippa gbg och hemskigheter jag har mått skit där i 23 år.

jag har vänner som har låtit mig  bor hos tills jag får lägenhet det tog typ  över 1 månad nästan 2 månader. utan mina vänner  hade jag mått skit tills jag fick  lägenhet.❤❤❤❤❤❤

har fått mitt lägenhet  flyttar in tisdag eller onsdag den 28 eller 29 november.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1 Readers

Likes

Comments

idag har vart min födelsedag och det var roligt det mesta. och jag beställde en tårta men ska aldrig mer beställa tårta mer för den var så där.


jag har en video som jag ska visa. och det är min syster som sjunger.

Likes

Comments

var på bio med mina vänner  och såg på en film med helena Bergström  som  har gjort filmen  och  den är inspelad i gbg. den var jättebra.

lördags  var jag på restaurang och  lyssnade  på min syster. allt det där jag gjorde  med mina vänner  var för  jag fyller  år på onsdag men firade i fredags med 2 vänner och lördags var det med ena vännen.

  • 6 Readers

Likes

Comments

jag är i båstad tills jag får lägenhet och jag saknar inte gbg ett skit och vill bor i lugn stad och det är det där. jag är nu. jag älskar mina vänner och mina systrar.

Likes

Comments

Jag träffade Viktor och Ellen och det var roligt och tänka på annat saker när man är med mina vänner men sen så mår jag inte bra för mamma håller på och bestämmer över mig och önskar att min mamma var som allas mammor. men det kommer hon aldrig blir.

vill ni veta om varför så skriv privat medelande.

blir ledsen hela tiden när jag är hemma men lycklig när man är borta
jag funkar inte att bor med mamma. jag vill inte har det så  ❤😭😭😭

  • 20 Readers

Likes

Comments

idag var jag på bio och såg på skräckfilm som Bill Skarsgård var Clownen och den var spännande. jag hoppas att del 2 kommer på bio om några år och hoppas med samma skådis.

Likes

Comments

min dagdröm som jag drömde när jag var på väg till affären. jag drömde att Samir och Viktor och Anna kom fram till mig där jag bodde. De sa att de sökte mig till en gala som var idag och de sa att de vill att jag skulle sjunga några låtar på galan en låt skulle vara kärleken är evig som är Lena Phs låt och jag valde en låt själv som hette Vackraste med min syster som sjunger i den. Jag blev så nervös för Lena Ph var där på galan. När jag hade sjungit klart så kom Christer Björkman fram till mig och frågade om jag ville sjunga en låt på mellodilfestivalen med låten du är du och jag är jag som Samir och Joakim Lundell har gjort låten och texten till.. Jag blev så glad att jag sa Ja av glädje och lycka. och de skulle göra så att jag skulle ser texten men att publiken och tv skulle ej ser det. Jag fick bor hos Samir och Sigrid till februari. När det var februari så kom jag till Göteborg deltävling nummer 2 och jag kom vidare till finalen. När det var final och så vann jag hela den och jag skrek av glädje och min familj och vänner kom fram till mig och pussade mig och när jag kom till europeiska finalen så sjöng Samir på engelska och jag på svenska och vi kom 1a där.

Ni behöver inte gratta mig för detta är bara en dröm.


mina drömmar på nätterna kan vara olika.

det kan vara mardrömmar.

kärlek

och vanliga drömmar.

en sak som jag vill att det ska vara slut med i världen och även i Sverige är krig och terrorism och mord och våldtäkt och cancer men det kommer aldrig blir av med nåt av det. skulle det sluta med sånt och cancer hade slutat finnas. så hade jag och mina vänner och alla andra vart lyckliga istället för att vara oroliga

Likes

Comments

imåndags gjorde jag en grej som jag hoppas får drömuppfyllelser mellan 2017-2018..

Båstad är lugn område än gbg stockholm och andra större lägenheter. jag hoppas att får lägenhet där än i Gbg.

jag vet att jag kommer tappar bort mina andra vänner i gbg men jag vet att jag kommer har kvar dom när jag åker till gbg för hälsa på dom.

jag älskar mina vänner som älskar mig för den jag är.

jag hatar större ställen grund av man vågar inte snart åka mitt i natten i gbg eller större ställen grund av farligheter.'

när jag flyttar dit kommer jag har roligt promenera, bada på sommaren.

Likes

Comments

Hej jag är på väg till mina 2 kompisar som är kärlekspar. Jag önskar att det var Grattis att åka till Båstad och Stockholm att resa i Sverige skulle vart gratis istället för betala nåt, då hade jag åkt till dom oftare och hälsa på andra vänner ofta.

jag saknar mitt liv där jag hade eget lägenhet och  slapp att bor hos min mamma som gör mig ledsen och besviken varje helg.

Jag har en stor dröm som aldrig kommer att hända och det är får blir sångerska och uppleva som min syster Maria Stellas får göra.

jag vill att mina idoler ska får blir lämnad i fred i sitt hem och de som hatar mina idoler  det är eran fel att de slutade med Youtube. Jag hoppas innest  inne att de ska får vara i fred i sitt hem.

nu ska jag tänker på annat och har roligt i kväll

  • 64 Readers

Likes

Comments