Som skrivet innan så är jag en himla periodare. Jag periodar i allt. Glädje, sorg, lycka, otur, tur, städa allt, städa inget, kolla på serie, kolla på film, skriver, skriver inte, musik, mat - allt.


Och när jag väl är inne i en bra period, där allt går min väg, så är jag glad. Så himla glad. Jag låter ingenting bryta ner mig, jag tar verkligen ingen skit, kan stå på mig hur mycket som helst - allt med mig är bra och jag är bäst. Och jag har också all energi i världen. Det känns på riktigt som att jag kan vara uppe i fyra dygn utan att sova, och ändå hålla humör och energi på topp! När solen började titta fram så var jag i en sådan period. Inte så konstigt kanske i och med att vi halvdeprimerade människor blir automatiskt gladare när solen kommer fram.


Solen gick i moln och lagom till det så raserades all min lycka och all energi försvann. Jag hade en vecka innan (när solen och all lycka var framme) piercat örat med mina bästisar och jag hade trotsat min nål-fobi - vilket kändes fantastiskt! Jag kände mig snygg och allt var kanon. En vecka senare var vädret fortfarande på topp och jag storstädade lägenheten. Ni vet, tvättade täcken, kuddar, filtar, kläder, kökshanddukar. Någonstans här måste något skit kommit in i piercingen för dagen efter, onsdag, vaknar jag till regn, moln och ett dubbelt så stort, rött, ömt öra. Aj. Min partner ligger hemma och är sjuk sedan några dagar tillbaka och jag övertar hans förkylning fint dagen efter, torsdag. Jag tycker synd om mig själv lite grann tills jag inser dagen efter, fredag, att mensen gjorde sig påmind. Då nådde min lycka botten.


Jag kände (och känner när de här dagarna kommer) mig värdelös, jag överväger saker jag inte borde, jag tror folk hatar mig, jag börjar gråta för minsta lilla, varenda litet felsteg eller felsägning känns som om jag startat ett nytt världskrig och allt är mitt fel. Allt i mig och på mig gör så ont men det är klart jag förtjänar det, jag har ju gjort detta, detta och detta. Allt gör ont och det känns som om jag ska förblöda och att ingen kommer minnas mig.


Har ni med det såhär? Vissa kallar det PMS, jag kallar det en sjuk, jävla otur på en och samma gång eller en dipp. En deppdipp. Under dessa dagarna tycker jag det är hundra procent accepterat att vara arg på allt och alla, att äta vad en vill och vara hur bitter som helst - för du mår faktiskt sämst i världen.


KOM IHÅG DET! Det är okej att inte må bra, om det är för några dagar

Likes

Comments

Idag mina vänner, idag! Just nu. Idag är en bra dag!

Just nu är klockan 12:18 och hittills har jag stigit upp, ätit frukost, lyssnat på podcast, tvättat sex maskiner med tvätt, dammsugit och moppat hela lägenheten, plockat undan disk, diskat ny disk. Jag älskar när jag har energi till sånt här! Även om det helst ska planeras några dagar innan, vilket denna dagen har gjorts.

Och sex maskiner kanske ni undrar, jo, jag bestämde mig för att vårstäda. Så alla täcken, kuddar, filtar, handdukar och påslakan är tvättade samt kläder. Så himla skönt! Så vet en att det är gjort i alla fall.

Jag har två maskiner kvar och just nu ligger jag på vår pyttelilla balkong och solar i väntan på att nästa ska bli klar. Överväger att gå till torget och köpa mjukglass själv... perfekt väder för det idag! Helt fantastiskt ♡

Nu har jag mer än halva dagen kvar och allt är gjort. Jag mår bra och är så glad!

Även om balkongen är pytteliten som sagt så görs gärna allt här ute. Solas, äter, odlar, hänger tvätt, vädrar och så vidare... det är ju så mysigt!

Likes

Comments

Är det något jag vill kunna göra hejvilt här i denna bloggen så är det att dela med mig av saker. Artiklar, texter, filmer, musik, åsikter - you get it. Då jag själv är väldigt dålig på att förklara saker, försvara mig och sätta riktigt bra ord på hur jag känner så tycker jag det är väldigt skönt att känna igen sig i andras texter. Det betyder ju bara att det faktiskt går att sätta ord på just min känsla, så jag är ju inte helt galen! Ungefär så brukar jag känna och då känns allt bättre.

Och ofta är det så att jag rullar förbi en text på instagram eller ett citat på twitter, tänker att "det borde jag spara ner någonstans" men glömmer det lika snabbt. Nu finns bloggen till min räddning! Så nu kör vi, första texten som är så jäkla bra skriven och som alla borde läsa och ta del av!

Kobranhuggertill på Instagram

Likes

Comments

Hej! Och välkomna!

Ännu en ny blogg i denna medievärld och just denna bloggen står jag för. Nathalie heter jag men de allra flesta kallar mig Nanna.

Jag är likadan som de flesta ungdomar. Startar en blogg (japp, detta är den fjärde för min del...) för att de verkar kul och efter några månader står den och ekar tom på nya inlägg. Men denna bloggen blir annorlunda för mig. Jag hade inte tänkt skriva om vad jag gör varje dag eller vad jag har på mig eller vad jag äter. Denna kommer gå in på ett annat, annorlunda spår. Men jag tror jag tar det mer en annan dag.

Men nu finns i alla fall denna bloggen! Och nu ser jag ingen återvändo utan kommer att försöka köra med denna tills hjärnan ba nope. Vi får se när det blir!


Välkomna vänner!

Likes

Comments