Jag känner ett stort behov av att ändra hela min livsstil för att må bättre inifrån och bli mer harmonisk. Och första steget är att utesluta socker... Vilket är lättare sagt än gjort. För er som inte vet, socker dödar kroppen inifrån. Talade med min läkare ang mitt sockerberoende (och en massa annat) och hen sade att sluta med socker är värre än att sluta röka. Det är ett rent helvete. Abstinens, humörsvängningar, frustration. Så min avvänjning har påbörjas och jag är så pepp. Not.

Nödfallschokladen....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bingolotto och glöggmys, nu ska jag vinna en bil. Eller miljonen. Vilket som hade varit en perfekt julklapp ;)

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag längtar tills november. Då ska jag hålla i en tredagars medlemsutbildning i Malmö. Och varför längtar jag? För då ska jag efter dagens slut gå över till Lush och köpa badbomber, hårinpackning, deo och en massa annat, eko, veganskt och icke djurtestade produkter, och miljövänligt. PLUS att det luktar fantastiskt och ger fantastiskt resultat. Har redan nu en lista på saker som skall införskaffas. Lite som julafton ;) Lush är bäst!!! Tack Zandra för att du inte gav upp hoppet, till sist valde jag att lite på dig. Bättre sent än aldrig.

Tänkte iallafall tappa upp ett bad, slänga i en hårinpackning och ansiktsmask och bara njuta. Släcka ner och tända lite ljus och bara vara. Tror jag behöver det efter tre intensiva dagar. Gårdagen var bäst!! Dock inget jag i nuläget kan tala om, men fan vad jag älskar mitt liv för tillfället :)

Likes

Comments

Jämställdhetsarbetet måste öka i kraft, fler måste ställa sig upp och fråga; "vad är det för jävla värld vi lever i??" Märkligt att det inte finns en ända kompetent kvinna där ute i världen som möjligtvis hade kunnat kvalificera sig in och knipa åt sig ett nobelpris... Förstår varför det finns så många män där ute som skräms av feminister, hur skulle det egentligen se ut om vi hade levt i ett jämställt samhälle. Kvinnorna hade kanske tagit över?!? Hua, hemska tanke. Nej, vi fortsätter se männen som våra överhuvuden och sätter dem på en piedestal där vi beundrar dem istället för att se dem för vad de är. Våran jämlikar. Människor. Precis som vem som helst.

Likes

Comments

Och då ser jag till att försöka få in nya vanor. Första lugna löpturer på månader. Börjar försiktigt med fyra kilometer och hoppas på att jag kommer in i det snabbt. Och på måndag öppnar simhallen efter sommaruppehållet, så äntligen kan jag börja simma igen. Så jag välkomnar september med öppna armar. Ska det bli mörkare ute så är det dags att fylla på med energi, för det kommer bli en tuff, men spännande höst :)

Likes

Comments

Sista dagarna har vi verkligen försökt njuta av till Max. Igår spenderade vi den fina dagen i Helsingör. Strosade runt, myste och åt smørrebrød på Hyacint. Bästa smørrebrøden där. Inte många ställen som serverar fläskestek, men de gör :)

Och idag åkte vi till Båstad och åt lunch på Victoria, shoppade lite och fikade sedan på skottorps slott, mitt smultronställe. När jag kom hem fick jag ett sms från DHL att mitt paket från zalando fanns att hämta på Willys i Båstad, så det var bara till att köra tillbaka. Dessvärre var kläderna, både skjortan och jeansen, för stora. Så det blir att skicka tillbaka dem. Otroligt tråkigt eftersom jag tänkte ha det på festen imorgon.... Men, jag har väl andra kläder i garderoben att använda...

När jag väl kom hem så gjorde jag några drinkar, och kom fram till att margarita är en fasansfullt äcklig drink.... Så, Singapore sling blev reserven. Köpte (äntligen) alla ingredienserna i Helsingör igår. Så nu njuter jag av sista semesterdagen. Efter helgen väntar jobb...

Likes

Comments

När man har semester så passar det alldeles ypperligt att lägga en kräftskiva på en onsdag tillsammans med kusinen hemma hos syster och hennes sambo. Och trots att jag är proppmätt så kan jag inte motstå ännu en sked blåbärspaj ;)

Likes

Comments

Förlåt små humrar, men ni ska veta att ni var goda...
Märkligt det kändes när servitören fiskar upp humrarna framför oss och sedan visar upp fångsten, för att sedan, drygt 10-15 minuter senare ligga på vår tallrik, redo att inmundigas. Mysig kväll i hamnen. Dock smyger sig sorgen på, när vetskapen om att semestern här nere snart är slut... Meeen, jag kommer njuta var minut av den återstående tiden. (Dock inte när jag ligger i solen och steker och tror att jag ska dö av värmeslag ;)

Likes

Comments

Det är inte mänskligt att gå upp för att åka till jobb nu... Fy vad trött jag är. Tur det är fredag!!!

Likes

Comments

Åkte till chocolaterian vid Skottorps slott (utanför Båstad) och fick med mig 12 praliner hem och en bit chokladtryffeltårta. Magiskt gott och helt underbar omgivning vid slottet. Där vill jag ha min bröllopsfest om jag någonsin blir ekonomiskt oberoende, eller mindre ekonomisk (snål?! ;) Åk dit en fin sommardag, eller när som helst, ni lär inte ångra er ❤️

Likes

Comments