Vilken dag jag har haft. Helt underbar och jag känner sådan ro i kroppen. Min extrafamilj är fantastisk. Att tre personer, och två av era vänner kan förgylla en dag så som ni har gjort gör mig så tacksam, tack för att just ni finns i mitt liv ❤️ Idag har det varit speldag hela dagen. Uno, 7wonders, god mat, någon cider och så mycket ironi och skratt. Jag ❤️ er!! Precis en sådan här dag som jag behövde.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilket underbart väder att vakna upp till. Själv har jag knappt somnat och är märkbart irriterad. Det är fascinerande hur en liiiiten liten idé kan ta över hela tankeverksamheten och trycka undan allt vad sömn är. Men det blir nog bra. Efter en härlig promenad såhär på morgonkvisten känner jag mig redo att iallafall sova tre-fyra timmar. Mer hinner jag inte om jag ska hinna duscha och fixa mig inför årets midsommarfirande. Detta kommer bli en bra dag, jag vara vet det :)

Likes

Comments

Vilken dag! Har varit lite nere de senaste dagarna och känt mig allmänt kass, både privat och på jobb, men så sov jag nio timmar inatt och är som pånytt född. Allting känns så jäkla bra. Förändringar på alla håll i mitt liv, men, det viktigaste är att alla runt omkring mig mår bra och jag är frisk, mycket mer borde jag inte be om, för allting ordnar sig till slut. Känner ren och skär lycka, utan en speciell anledning. Har bara bestämt mig för att fokusera på allt det positiva runt omkring mig!! Love life!

Likes

Comments

Att välja lycka. Att välja att se det fina med våra liv trots att vi ständigt stöter på motstånd är en konst i sig. Vaknade upp med en olust känsla och har sovit oroligt inatt och med tanken "vart fan är livet på väg?" Kände mig nere en stund men tänkte, "äh, Wtf. Allting löser sig oftast". Får fokusera på allt som är bra. Exempelvis;

1. Mina nära och kära är friska och oskadda, det absolut viktigaste för mig är att de mår bra, allt annat kvittar i slutändan.
2. Jag kan fortfarande inte förstå att vi har en ny familjemedlem, samtidigt som om han alltid har varit med oss. Han är så älskad. Det gjorde ni bra bror ;)
3. Jag ska köpa ny sänglampa för pengarna jag sparade genom att stanna hemma igår.
4. Jag lever. Och är frisk.

Liksom listan kan göras lång, det viktiga (för mig) är bara att fokusera på det positiva och uppskatta allt det vackra omkring oss ❤️

(Min dipp gick över ganska snabbt ;)

Likes

Comments

Jag är inne i en period då jag unnar mig väldigt mycket och ser det mesta som en väl investering i mig själv. Som exempelvis så unnade jag mig ett par nya Rayban, nya kläder, doftsticks från Rituals m.m. Men när jag ser på städprodukter som något jag har unnar mig så har det gått för långt... Embrace life, life is good. Eller vad är det man säger? ;)

Nästa inköp? Ny dammsugare. Yeay!!! Eller?

Likes

Comments

Enligt väderprognosen så skall det vara soligt hela helgen. Igår efter jobb åkte jag till föräldrarna för att överlämna en present till min bror och hans fru. Idag så har de inflyttningsfest/födelsedagskalas men eftersom både jag och sambon varit sjuka och fortfarande är lite krassliga så har vi valt att inte närvara. Vill inte riskera att deras lilla bebis smittas. Väldigt tråkigt, men hans välmående är första prioritet ❤️


Väl hemma hos föräldrarna så var ingen hemma, så jag spenderade eftermiddagen med att göra djuren vårfina. Borstade båda katterna och hunden. Sedan satt/låg vi på terassen och solade mot husväggen. En härlig och lugn eftermiddag som verkligen behövdes.

Väl hemma hos min sjukling så tillagade jag vegetarisk lasagne, Väldigt gott och så fräscht. Hittade receptet i en tidning när jag satt i väntrummet till provtagningen, men testa receptet, ni lär inte ångra er!


Likes

Comments

Jag känner ett stort behov av att ändra hela min livsstil för att må bättre inifrån och bli mer harmonisk. Och första steget är att utesluta socker... Vilket är lättare sagt än gjort. För er som inte vet, socker dödar kroppen inifrån. Talade med min läkare ang mitt sockerberoende (och en massa annat) och hen sade att sluta med socker är värre än att sluta röka. Det är ett rent helvete. Abstinens, humörsvängningar, frustration. Så min avvänjning har påbörjas och jag är så pepp. Not.

Nödfallschokladen....

Likes

Comments

Bingolotto och glöggmys, nu ska jag vinna en bil. Eller miljonen. Vilket som hade varit en perfekt julklapp ;)

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag längtar tills november. Då ska jag hålla i en tredagars medlemsutbildning i Malmö. Och varför längtar jag? För då ska jag efter dagens slut gå över till Lush och köpa badbomber, hårinpackning, deo och en massa annat, eko, veganskt och icke djurtestade produkter, och miljövänligt. PLUS att det luktar fantastiskt och ger fantastiskt resultat. Har redan nu en lista på saker som skall införskaffas. Lite som julafton ;) Lush är bäst!!! Tack Zandra för att du inte gav upp hoppet, till sist valde jag att lite på dig. Bättre sent än aldrig.

Tänkte iallafall tappa upp ett bad, slänga i en hårinpackning och ansiktsmask och bara njuta. Släcka ner och tända lite ljus och bara vara. Tror jag behöver det efter tre intensiva dagar. Gårdagen var bäst!! Dock inget jag i nuläget kan tala om, men fan vad jag älskar mitt liv för tillfället :)

Likes

Comments

Jämställdhetsarbetet måste öka i kraft, fler måste ställa sig upp och fråga; "vad är det för jävla värld vi lever i??" Märkligt att det inte finns en ända kompetent kvinna där ute i världen som möjligtvis hade kunnat kvalificera sig in och knipa åt sig ett nobelpris... Förstår varför det finns så många män där ute som skräms av feminister, hur skulle det egentligen se ut om vi hade levt i ett jämställt samhälle. Kvinnorna hade kanske tagit över?!? Hua, hemska tanke. Nej, vi fortsätter se männen som våra överhuvuden och sätter dem på en piedestal där vi beundrar dem istället för att se dem för vad de är. Våran jämlikar. Människor. Precis som vem som helst.

Likes

Comments