Header

Firade min födelsedag med världens bästa tjejer!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Den 22 Mars åker jag till London i fem dagar med min syster, farmor och pappa. Har aldrig varit i London tidigare så ska bli väldigt spännande och roligt. Finns så mycket att göra där så är glad att vi har hela fem dagar i London.
Vad bör man inte missa i London?
Det är så roligt att ha saker att se framemot och det tycker nog vi alla. Det är det som ger oss ork en trött grå dag här hemma i Sverige, eller vad säger ni? Har ni något inplanerat?

Den 24 Augusti åker jag och mamma till Grekland till Ön Kos. Jag har varit på Kos tidigare och tyckte det var en trevlig Ö där det fanns massa att göra och väldigt fina stränder. Det ska bli kul att ta med mamma till denna Ö som man redan har varit på. Mamma har aldrig varit i Grekland så det blir kul att åka tillsammans med henne. En riktig mor och dotter semester att se framemot. Vi blir borta en vecka. Rekommenderar verkligen att åka hit, helt fantastiskt.

Likes

Comments

En fika runt tolv är aldrig fel. Fika kommer ifrån Malevikskakhus i Särö där dem bakar helt otroliga bak. www.malevikskakhus.se om ni går in här kommer ni in på deras sida.

Likes

Comments

Här om dagen knackade det på dörren, tre fantastiska rosor av min kärlek. Idag har vi varit tillsammans i 2,5 år. Tiden går så snabbt:!!

Likes

Comments

Ibland mår jag inte så bra av Therese Lindgren

Jag är inte perfekt tyvärr av
Michaela Forni

HATAD och ÄLSKAD av Kisse


Likes

Comments

Äntligen måndag, en ny vecka och nya möjligheter. 😉
Min helg har varit väldigt mysig trots en del jobb. Igår avslutade jag veckan hemma hos Jasmine med pizza & film, kunde inte bli bättre! 💗 alla skulle behöva en vän som henne. Idag är det måndag och jag börjar med att vara ledig, nyss ätit en god frukost i sängen framför Nyhetsmorgon och ska om ett tag börja bege mig till gymmet. 🏃‍♀️ Denna veckan blir det jobb som vanligt + få in en del träning. Jag har även bokat två resor, ska skriva om i ett annat inlägg. 😉 Ha en fantastisk dag! Kram

Likes

Comments

Kolla vad som kom på posten här om dagen!! Helt fantastiska tavlor till mitt rum. Är super nöjd, tavlorna kommer ifrån www.desenio.se. Vad tycker ni? Passar tavlorna ihop?
Sedan har jag nya sammets kuddar till sängen från HM. Tycker dem passar in perfekt. Hade ju mina Gynning kuddar där innan men dem har jag tvättat och lagt undan för tänker att jag vill "spara" lite på dem tills den dagen jag flyttar. Vill ju ha dem då till mitt dröm sovrum med en magisk säng. 😉

Likes

Comments

Vilken kväll det har varit! Jag och mamma startade kvällen på ett sälle på avenyn och tog ett glas vin, sedan gick vi vidare till Moon thai kitchen där vi skulle käka middag. Detta ställe har sån fantastisk thai mat.
Sedan gick vi vidare till rondo där vi drack gott och såg på en magisk show av Lena Philipsson, hon bjuder verkligen på sig själv. Ni som har chansen måste boka och kolla på henne!! Kram

Likes

Comments


Igår gjorde vi egen gjord Sushi hemma, så himla roligt och gott. Man tror att det ska vara svårt men det var rätt enkelt.

Recept:


Koka riset enligt recept på sushi-ris.

Lägg en sushimatta eller en tunn kökshandduk på bänken. Lägg på en bit plastfilm, och på den ett nori-ark med blanka sidan nedåt.

Bred ut ett cm-tjockt lager men lämna en 2-3 cm bred kant längst upp så rullen kan förslutas.

Dra en tunn rand wasabi över riset, lägg på en av fyllningarna. Rulla försiktigt, men ändå så hårt som möjligt. Försök att hålla emot så att fyllningen inte faller fram.

Rulla till den fria kanten. Pressa ihop rullen och håll den så en liten stund. Fukta kanten med vatten och rulla ihop hela rullen. Linda in i plastfolie och lägg kallt till servering.

Skär med tunn, vass kniv rullarna i 1-2 cm breda skivor.


Lycka till!


Likes

Comments