Vi har hunnit med så mycket här hemma under påskveckan som varit. Vi har ätit goda grill middagar, kört ifrån henkes föräldrar i snöstorm, letat påskägg hos farmor och farfar, haft sopplunch hemma och passat farmors och farfars nya lilla labbe valp.

Tiden går fort för de som har roligt minst sagt.
Nu är vi taggade inför en resa till den blå planet i Danmark på söndag. Helgen efter det är de truckmeet och sen är de äntligen lite lugn igen.
(Kan man i alla fall inbilla sig)

Bjuder på bildbomb!

Påskmiddagen i måndags hos farmor ser ni här över!

Påskmiddag hos Henkes föräldrar och snökaoset.

Sist men inte minst bråkig men guuuud så söt labbevalpsvakt.

De är inte lätt att hinna med allt i påsken, Henke jobbar halva påsken och jag har delade föräldrar. Får alltid samma klump i magen hur man ska hinna med allting. Fast "högtiderna" är inte allt. De finns ju sååå många andra dagar på året man kan ses också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ber om ursäkt än en gång för allt baby snack, men ni som själva varit här vet hur stort det är och ni andra kan nog tänka er. Än en gång i alla fall, förlåt!

Idag hade vi rutin ultraljud, en sur liten donna ville inte visa någonting. Ville bara ligga med sina ben över huvudet och mysa. Vi fick till och med skaka en runda så hon skulle vilja flytta på sig.
Super mysigt att ha med Henke på ultraljudet, han kan ju inte känna henne så som jag kan.
Inne på ultraljudet hade de släckt ner och hade bara mysbelysning så var verkligen super mysigt!
De hittade lite frågetecken, inte kring donnan i magen men med min cysta. Så de skickar iväg bilderna till en annan läkare och återkommer.
Tackar gudarna för den svenska sjukvården!

Nu ska jag sova, har pulat i barnrummet hela kvällen.
Får kanske försöka blogga om någonting annat någon annan dag. Aja, försöka duger 🙄

Likes

Comments

Imorgon väntas rutinultraljud för vår och lilla bönans del. Rutinultraljudet görs inne på csk och då får vi en noggrann undersökning av henne, eller så noga den kan bli inuti magen.

Jag är såå nervös, trots att vi fått sett henne så pass många gånger. Är lika spännande varje gång att få se henne spralla och ha sig, helst när Henke är med och får se de. Han kan ju inte känna det ännu, har moderkakan i framvägg så kommer nog ta ett litet tag till. Vi längtar båda efter att han ska känna det, vill så gärna dela med mig av den magiska känslan. Hon är iof lite diffus i sparkarna ännu, men de märks att hon buffar på.

Under tiden vi väntar på morgondagen så passar vi på att måla hennes rum, blir så himla fint. Delar med mig av lite bilder sen när de börjar bli klart.

Högst uppe kan ni följa några av våra ul, första ul är ifrån v 5, andra ifrån v 8, tredje från v 12 och fjärde ifrån v 16. Vi har fått följa henne så noga. Kan knappt tro att den 1,6 cm bönan på första bilden nu är 20 cm lång. Fantastiskt alltså.

Likes

Comments

Denna helgen har varit fullsmockad av måsten och roligheter, vi har hunnit med de mesta känns det som. Förutom det där förbannade barnrummet som aldrig blir målat, haha. Får nog ta tag i det en dag snart. Känns ändå lite som prio just nu 😍.

Lördagen började dock i kaus, Henke hade isönder allt han kom i närheten av. Slog isönder fördelaren på motorn han skulle lägga i 740n, välte ut spillolja över hela golvet och allmänt bara råkade i knipa hela dagen mest.
Vi flydde däremot hemmafältet till Emma och Mattias, pågarna skulle greja i garaget och vi mös där inne. Vi gick påskäggsjakt också, som Emma hade ordnat med! Skoja om jag blev överraskad av det, ännu mera överraskad när jag såg att där låg en gravidbola till mig i mitt ägg 😭. Världens bästa vän och min underbara sambo hade snackat ihop sig och ordnat det till mig, Gud vad glad jag blev.

I söndags så var vi först på knutstorp, Henke skulle köra lite med sin bil. Efter de körde vi en runda på rally i Hörby och myste lite hemma hos Emma och Mattias innan kalas hos henkes syster.
Är så förbannat dålig på att ta bilder, men några blev de allt.

Nu ska jag sköta hushållssysslorna här hemma, på onsdag är de äntligen rul ❤️🙏🏻👶🏻

Likes

Comments

Här inne växer vår lilla dotter, hon är nu ca 18-19cm lång och börjar verkligen göra sig påmind om att hon finns där inne. Lilla grodyngel, så stor hon börjar bli. Fortfarande helt ofattbart.

Jag har mått väldigt bra som gravid, bara lite illamående när jag åker bil. Nu har jag däremot åkt på någon sjuka, feber och illamående dagarna i ända. Så ligger mest pall i sängen och vilar, får hoppas de är över snart.

Nu ska jag plocka undan middagen och sen ta min man och gå och lägga mig. Får hoppas att morgondagen ser bättre ut.

(PS. Farmor! Har försökt ringa dig, vi ringer nog bara om varandra. Ringer imorgon!)

Likes

Comments