Har många "villhöver" på min lista just nu, helst till lilla bebisen men också till mig själv.
Behöver verkligen ett par andra skor än Converse denna sommaren, kommer väl döda min preggo rygg av att gå med så platta skor en hel sommar.
Så ett par Nike air Max står ganska högt på listan måste jag säga.
Något jag faktiskt behöver är lite kläder som faktiskt passar nu inför varmare tider och för en växande mage. 😍

Sen villhöver jag en Leandervagga, så som tjejen på första bilden men de stillade min sambo så fin igår när han handlade en till vår lill*. Nu börjar de märkas i huset att de kommer en liten till hösten.

Nu ska jag packa ihop för ikväll och krypa till sängs, vi har lilla Amanda här över natten så vi kör lite kvällsmys.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag går vi in i v 16 och är då inne i andra trimestern och fjärde månaden redan 😳.
Det går för snabbt, samtidigt som jag vill tycka att tiden typ står stilla just nu.

Vi har i alla fall bara någon vecka kvar innan vi ser vem som bor i min mage igen, denna gången får vi reda på om de är en liten madam eller en herr Arvidsson vi väntar. Det är så pirrigt i min mage när jag tänker på det, att vi snart vet om det är en tös eller påg. Inte för att det egentligen spelar någon roll, men det är spännande att veta.

Magen börjar puta lite nu och man kan nog ana att det är växer en liten där inne, super mysigt verkligen.

Idag ska jag in till stan och luncha med mamma och mormor, det blir lite Thai mat på buffé och jag längtar redan 😍. Ikväll beger vi oss nog iväg med fiddyn till Henkes syster och hennes kille, behöver rasta sambon lite. Haha. Nu känns det ju verkligen som om de är tur att jag inte köpte en jag med, det får lixom va ett senare projekt.

Hoppas ni får en fin fredag alltsammans ☀️🌸

Likes

Comments

Jag har en förkärlek för gamla ting, lådor, backar, skåp och diverse andra gamla små pryttlar.
Trälådor är något jag samlar på mig i tid och otid, står nog någon gammal i varje rum här hemma kan jag tänka mig. Jag tycker att de är så fyllda med värme och fyllda med tillbaka blickar ifrån förr.

Bäbisens rum ska inte vara utan sin trälåda det heller, så idag fick jag skruva på hjul på en låda och ska i de närmaste slipa ner den lite för att bli av med de grova kanterna.
Kommer vara så fin fylld med kuddar och filtar i!
😍. Det finns väl inget roligare än att inreda barnrum, eller?

Likes

Comments

Idag hade vi grillpremiär här på Backagårdsvägen!
Henke hade marinerat kyckling och köpt hem stora pommes tillsammans med massa sallad.
Så gott det var 😍. Ser fram emot många fina grillkvällar nu framöver, fast vintern säkert kommer och hälsar på en sväng igen.

Likes

Comments

Vad hormoner kan ställa till det för en, haha. Idag var jag på Kastrup och hämtade hem pappa och hans liga ifrån Österrike resa. Jag älskar att köra bil så körde gärna över för att både lämna och hämta dem.
Jag har dock aldrig stått vid ankomst terminalen och väntat, absolut inte i över en timme för att jag var aaaalldeles för tidig dit.

Jag har aldrig varit en känslomänniska när de gäller att reagera åt andra, men här stod jag nu. Lite lagom sådär nyligen gravid och grät åt allt. Tårarna rann av glädje när pappor fick små springandes barn emot sig på terminalen, när folk jublade och viftade med danska flaggan åt sina nära och kära. Mitt i denna smeten stod jag och var såååå lycklig för allas skull, 25 år gammal och gråter som ett barn. 
Ja herre min skapare, vem hade kunnat tro de? Lite förvånad själv faktiskt. Fast iof räcker de med en bra nyhet på radion eller att min favorit dricka finns hemma för att jag ska bli rörd. 

Såklart kom de en liten tår både när Emil (världens bästa kompis Emil) helt plötsligt var en av de som kom gåendes ifrån ett flyg och blev attackerad av en känslosam Ronja och så även när pappa väl kom ut. Gash, måste sett jätteliten ut i pappas ögon. Så otroligt glad för så otroligt simpla saker, men visst är de härligt vad hormoner gör med en? Hah. Tur det går över snabbt! 

Nu är jag i alla fall hemma sen några timmar tillbaka och ska jag vara helt ärlig så tror jag att både jag och Henke somnar inom någon minut. Finns inget bättre än att sova tidigt på helgen och kunna sova precis så länge man vill 😍.

Ni andra får Hejja på mello åt mig! 

Likes

Comments