Dagen i ära har vi tillbringat på stranden tillsammans med Malin. Jag och pudel packade ihop oss, köpte en parasoll och laddade för en dag på stranden och gud vad värt de var!
Vi tog Yngsjö havsbad så pinglan fick följa med, det här med hundstränder är världens bästa alltså.

Nu är vi hemma, varma trötta och hungriga och ska bara invänta mannen i familjen.
Han skruvar på sin bil idag, ni vet, besiktningar hit och dit. Så jag hoppas verkligen jag vinner kampen om bästa solbrännan av oss två i år för jag sliiiter verkligen 😳✌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Han kan han.

Idag efter jobbet hade Henke bokat in middag på Kinarestaurang och sen ett bio besök. Vi kollade på nya pirates of the Caribbean och bara myste. Vi har de senaste veckorna kollat alla de tidigare filmerna och inget kunde ju passa bättre än att denna hade premiär idag 🙌🏼.

Nu har vi hämtar hem vår pudel och krypit till kojs, har en livlig tös i magen som vi myser med.

Fler såna här dagar tack, tack älskling för idag ❤️

Likes

Comments

Jag har länge (läs: sen vi flyttade in i huset mars 2015) avskytt vårat staket. De har varit gammalt, risigt, träfärgat, dåligt byggt, fult och otroligt lågt!

Så ja, nu fick jag nog. När Henke stod på baksidan i söndags och tvättade fiddyn så tog jag mig friheten att dra upp vårat gamla staket (ja, dra upp. Skruvade isär och sen drog upp. Så dåligt satt de). Herregud vad nöjd jag är! Det känns så luftigt och enkelt utan staket och ska jag vara helt ärlig hade vi nog aldrig satt upp ett nytt staket om de inte var för lillfian i magen och för att Valle på äldre dar verkar glömt bort var hon bor någonstans.

Nu inväntar jag med spänning helgen, Henke har looovat mig att vi ska åka till bygghandeln i Hörby och kolla på material till nya staketet. Hörby is the shit om man ska handla bra material till bra pris och samtidigt få vettig hjälp av personalen.
Sen har jag nog veckor framför mig att måla, måla, måla och åter måla så jag hejjar på bra väder!

Därefter så ringer vi in backup och får hjälp av fina vänner och familj så vi får upp de, jag är lixom bäst på att bossa just nu men sämre på att arbeta kanske. Haha

Stackars Henke benke, jag drar bara på stackarn mer jobb. Precis som om han inte har att göra redan 😳🙈.

Visst vill ni väl se en efterbild sen?

Likes

Comments

Tittar inom bloggen och säger ett snabbt hej 👋🏻.

Magen växer som bara den, tösen blir större och större. Det märks på både sparkar om omkretsen på mig, haha. Vi lever med andra ordet livet här hemma.

Har så mycket att berätta men ändå ingenting på samma gång, får se om jag kommer på något som kan vara intressant för er att läsa. Tills dess får ni stå ut med bebisprat och bilder.

Alla bilderna är nu ifrån v24-25 😍👶🏻

Likes

Comments

Vi har hunnit med så mycket här hemma under påskveckan som varit. Vi har ätit goda grill middagar, kört ifrån henkes föräldrar i snöstorm, letat påskägg hos farmor och farfar, haft sopplunch hemma och passat farmors och farfars nya lilla labbe valp.

Tiden går fort för de som har roligt minst sagt.
Nu är vi taggade inför en resa till den blå planet i Danmark på söndag. Helgen efter det är de truckmeet och sen är de äntligen lite lugn igen.
(Kan man i alla fall inbilla sig)

Bjuder på bildbomb!

Påskmiddagen i måndags hos farmor ser ni här över!

Påskmiddag hos Henkes föräldrar och snökaoset.

Sist men inte minst bråkig men guuuud så söt labbevalpsvakt.

De är inte lätt att hinna med allt i påsken, Henke jobbar halva påsken och jag har delade föräldrar. Får alltid samma klump i magen hur man ska hinna med allting. Fast "högtiderna" är inte allt. De finns ju sååå många andra dagar på året man kan ses också.

Likes

Comments