Header

Jag har tänkt på en sak ganska mycket nu när jag blivit lite "äldre" och det är vad jag vill bli när jag blir ännu lite äldre. Jag går fortfarande i gymnasiet och ganska ofta får man frågan "men vet du vad du vill bli sen eller?" eller "men vad ska du plugga vidare till då?" och asså jag vet inte. Jag har ingen aning!

Men. Det jag vet nu är att jag vill i alla fall vara lycklig när jag blir "stor". Jag vill ha en stor kärlek i mitt liv och jag vill må bra och jag vill vara glad och jag vill ha ett jobb som jag gillar där jag känner att jag gör något bra och viktigt för andra människor. Det låter fett cheesy nu när jag tänker på det men jag har tänkt i dessa banor ganska länge nu.

När jag var mindre ville jag bli veterinär, sen journalist, sen ville jag bli extremt duktig på gitarr och bli känd och kanske lyckas göra någon hyfsat känd låt (vilket jag fortfarande vill till viss del) men allra mest av allt vill jag bara vara lycklig och må bra. Just för att jag kanske inte är så lycklig och glad hela tiden just nu.

Men jag kommer ihåg när mina kompisar diskuterade att dom ville bli rika när dom blev äldre. Som att det var de enda målet de hade i sina liv. Då tänkte jag bara på hur oviktigt det är egentligen. Eller i alla fall för mig. För mig finns det viktigare saker i livet än bara pengar. MEN för att inte låta allt för cheesy ska jag avsluta mitt inlägg nu med en passande bild som jag hittade. Bilden är på vad de olika stjärntecknen vill bli när de bli äldre och mitt stjärntecken vattuman/aquarius vill bara vara happy :)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är ledsen över att min blogg är så himla deppig. Men jag känner att det är tusen gånger lättare att skriva om saker som tynger ens hjärta för det lättar lite på mitt. Jag vill också att ni kanske ska kunna känna igen er i det jag skriver och inte känna er så ensamma.

Men jag ska jobba på att göra den här bloggen lite mer peppande och glad, den heter ju trots allt lyckliga endings. Men inget i mitt liv känns så speciellt kul nu. Känns som att allt bara går åt helvete i alla fall. Aja, tur att jag har otur i kärlek för då måste jag fan ha tur i spel!! POSITIVE VIBESLikes

Comments

​Men. Alltid det där men som på något sätt fuckar upp allting eller hur?? 

Så sa en kille till mig efter att jag hade konfronterat honom om vår "KK" relation. Jag ville ha mer, men jag märkte tydligt på honom att han inte ville det. Så jag frågade honom. Och vet ni vad jag fick för svar? "Vill inte bara ligga med dig, men vet inte om jag vill ha ett förhållande men vill inte sluta prata med dig." Ja, jag var feg och självklart ställde jag denna fråga till honom under de omständigheterna att jag var full så jag kommer tyvärr inte ihåg vad jag svarade.. Så jävla typiskt. Men jag vet att jag började gråta i alla fall. För allt känns tio gånger tyngre när man är full vet inte varför. Allt är så mycket närmare när man full. Man har så nära till att börja gråta över minsta lilla grej och man är så nära på att kunna bli sådär cp-lycklig som när man är med sina allra bästa vänner eller när man precis gått från singel till inte längre singel men tack som frågar. 

​​Kommer i alla fall ihåg att vår konversation avslutades med "Vi kan prata om det sen." När vi väl träffades hade jag glömt bort allt detta så vi pratade aldrig om det sen. Men vi fortsatte prata. Bestämde nästa gång vi skulle träffas. Jag fortsatte hoppas på att han kanske var en bra kille djup inne nånstans och att han så småningom skulle ändra sig om förhållande biten och kanske bli en förhållandekille. Men vi bestämde en dag vi skulle träffas. Han skulle komma till mig och för honom tar det ungefär 40 minuter med tåg. Han kom inte. Han kom med sämsta bortförklaringen istället. Och vid den punkten kände jag mig så klar med honom. Orkar han inte ens ta tåget 4o min för att träffa mig skulle han aldrig orka träffa mig ännu oftare om vi blev tillsammans.

Så nu sitter jag här. Ännu en gång där jag känner att mitt hjärta har blivit ytterligare lite krossat. ​​Om det fortsätter såhär kommer jag snart inte ha något hjärta kvar.​​


Likes

Comments


Känslan när du får det där smset. Eller det där samtalet. Hans lite skakiga röst på andra sidan telefonen. Orden som aldrig riktigt kommer fram, men ändå förstår du precis vad han menar och precis vad han vill få sagt. Det där samtalet där hans röst säger att allt är över. Det där samtalet som gör att ditt lilla oskyldiga hjärta går sönder i miljontals små bitar.

Men du förstår inte. Hur kan du? Hur kan man förstå att den personen som man trodde älskade en mest i hela världen nu inte vill ha något med en att göra. Det går bara inte. Det är inte möjligt.

Du är på en fest när du får samtalet. Musiken tynar sakta bort. Människorna försvinner långsamt i bakgrunden och smälter in i väggarna. Allt du kan fokusera på är han. Hans röst som säger till dig att det är över. Hans röst som får dig att tappa all uppfattning. Du brister ut i gråt och börjar hyperventilera. Vad fan ska du göra nu när den du älskade inte längre finns kvar vid din sida?

Drinkarna blir lite för många. Cigaretterna två paket för mycket. Men du gör precis allt i din makt för att bedöva känslorna. För att bedöva minnet av honom.

Du skiter i precis allt. Det är vinter. 10 minus en februarinatt. Alla är kvar på festen men du måste därifrån.
I hallen famlar du dig fram. Ramlar på ett par trettiotals skor. Blicken är suddig för tårarna gör att du inte ser. Du hör några fråga hur är det, vad har hänt. Men du måste därifrån. Du tänker att du skiter i skorna.

Jag måste ut.

Första steget i snön med endast nylonstrumpbyxor om fötterna gör ont. Men det gör ingenting. För det gör inte i närheten lika ont som ditt hjärta gör. Som hela din kropp gör.

Du snubblar över något i snön och ramlar. Skrapar upp knäet så det börjar blöda. Men du är snart hemma så det gör inte så mycket. Allt är ändå redan förstört. Vad gör ett par trasiga strumpbyxor och ett skrapsår om ett år? Men du kommer tillslut hem. Hem till den varma lägenheten som andas sömn. De tysta rummen där din familj ligger och sover. Du låser in dig på toaletten och tar en ordentlig titt i spegeln. Men du ser inte så mycket för allt snurrar. Tårarna har förstört sminket och din mascara har klibbat ihop sig och hamnat på kinderna. Du skiter i sminket skiter i allt så du går och lägger dig istället.

Tänder en cigarett i mörkret och drar bloss efter bloss som du blåser ut i ditt flickrum. Alkoholen börjar försvinna ur din kropp och smärtan kommer tillbaka. Men du tänker inte på ditt skrapsår. Du tänker inte på dina trasiga strumpbyxor. Du tänker på ditt brustna hjärta och dina frusna tår.

Likes

Comments

Förr när ingen såg brukade jag ligga i min säng. Jag brukade ligga i min säng och kanske titta på en film eller så.

Nu när ingen ser slår jag min knytnäve i väggen. Slår den så hårt så jag börjar blöda. Går ner i källaren för att slå på boxningssäcken så hårt jag förmår utan handskar. Jag fortsätter slå på väggen istället. Den orsakade mest smärta. Jag gör allt för att känna något annat än det jag känner i min kropp. Men grejen är den att jag inte vet vad jag känner i min kropp.

Känner jag mig ensam? Tom? Tom på lycka? Arg? Deprimerad?
Jag vet inte.

När folk såg mina röda knogar sa jag att jag boxades. Som träning. För vad skulle jag egentligen säga? Jag kände mig arg, ledsen, förtvivlad. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen så jag slog. Slog och slog tills den här känslan av vilsenhet försvann och jag bara kände känslan av smärtan som dunkade i min hand.

​När kom det till den här punkten? Hur jävla svårt kan det vara att bara må bra och känna sig lycklig?
Likes

Comments

Hej mina vänner! Jag vet, det är oktober och det är höst. Men jag hittade ett gammalt inlägg jag skrev i somras, och tyckte att det kändes värt att publicera. Det handlar lite ytligt om den där första förälskelsen och att vara deprimerad trots att det är sommar och den bästa tiden i ditt liv borde vara då när det är sommar. Hoppas det inte blir för långt för er! Kram /Cc

Vad som ligger till grunden för ens välmående vet jag inte. Men jag vet att det börjar med en själv.

​För ett år sedan var jag så kär i en pojke. Det höll i någon månad. Och det värsta var inte att man förlorade just honom. Det värsta var saknaden. Eller tanken på att man inte dög för honom. Tanken på att man inte var bra nog. Men det värsta av allt var nog ändå att veta att jag var så mycket mer kär i honom än vad han var i mig. För honom skulle jag kunna göra allt. Kände jag då. Men på nåt sätt kände jag att han inte orkade göra någonting för mig. Han var inte prinsen jag sökte efter. Han var en av de fula grodorna man kysser innan man 
hittar prinsen, men hur jävla många grodor ska man behöva kyssa egentligen? 


Han var en av anledningarna till mitt dåliga välmående. Men jag kan nog inte skylla allt på honom. Men det värsta är nog ändå att jag idag ett år sedan fortfarande tänker på honom dagligen. Kanske för att vi aldrig fick något riktigt bra avslut, eller kanske för att han efter 8 månader hörde av sig igen som om ingenting hade hänt och gav mig något sorts hopp om att han hade förändrats och blivit mer mogen, eller ville ge vårat förhållande en till ärlig chans. Men once again brände han alla sina chanser. Fan vad man känner sig dum när man fortfarande vill ha någon som sårat en så jävla mycket. Det är helt sjukt hur blind man kan bli av kärleken, och framförallt förtrollad. Som bunden av en jävla trolldom. 

Som vanligt när hösten kryper sig på blir det alltid lite tyngre i livet. Skolan, jobbet börjar igen. Det blir kallare och dystrare ute. Men det blir tio gånger så mycket jobbigare om man precis blivit nydumpad. En del av mig vill skriva att det var just det här halvåret som allt började gå lite utför, men så kan jag ändå inte säga. Jag gjorde bra ifrån mig i skolan och det visade sig tydligt på betygen. Men trots att jag gick till skolan med ett leende på läpparna varje dag så grät jag mig till sömns på nätterna. Eller det hände faktiskt bara två nätter. Sedan gick det över.  
 
Någon vecka efter break-upet kändes det bra. En månad var jag sjukt ledsen och saknade honom. Sen mådde jag bra. Sen dåligt. Och så har det fortsatt i ett år. Det går i vågor. I en berg och dalbana. Ibland tänker jag inte ens på honom och ibland gör det ont att tänka tanken på att han inte ens tänker på mig. Att jag bara var en av hans "tjejer". Jag vet inte om det bara räknas som en period i tonårslivet eller om jag på riktigt inte mådde bra, men börjar alla tonåringar gå ut och dricker sig fulla nästan varje helg? Jag vet inte. Det är så mycket jag inte vet. Men jag kämpade på med mitt krossade hjärta och kände bara att livet skulle bli så mycket bättre när sommaren väl kommer. Men nu sitter jag här.  Nyss fått sommarlov. Nyss gått ut ettan på gymnasiet. Med världens jävla depression. Eller en depression kanske jag inte skulle kalla det, men jag känner mig bara inte glad på livet. Jag känner mig inte exalterad över sommaren. För jag vet att den här sommaren, precis som alla andra, kommer sluta i en besvikelse. För snart sitter jag där i skolbänken igen och slösade ännu ett sommarlov på att bara vara inne på mitt rum och titta på film.  

Likes

Comments

Hej! Roligt att du har hittat hit till min alldeles nyöppna blogg! Här kommer jag skriva om allt mellan himmel och jord men mest problem man kan stöta på i livet. Jag kommer inte vara någon guide eller livscoach över hur man kommer över dessa problem, utan jag vill mest bara skriva av mig så andra kan se att de inte är ensamma med dessa problem. Jag vill vara till hjälp och till tröst och därför kan du alltid lämna en kommentar i kommentarsfältet eller skicka iväg ett mail till lyckligaendings@gmail.com så ska jag göra mitt bästa i att svara.

Jag vill och hoppas på att alla människor får ett lyckligt slut i sina liv, därav mitt namn. "Jag tror på att livet får ett lyckligt slut" - Ted Gärdestad

Likes

Comments