Höst i luften

Godmorgon rainy wednesday! Det börjar bli svårare och svårare och kliva upp på morgon. Vädret och mörkret är bla. orsaken till det. Det känns att den mörka årstiden är på ingång nu. Höstkoftor, färglada löv, värmeljus, tv-program, te och filt i soffan är sånt som påminner mig om hösten. Hösten är då jag ser mest på tv än övriga månader på året.

Igår var ingen vidare bra eftermiddag med smärtan i magen. Kunde inte rida ridpasset så bra som jag önskat, så fick bli lite skritt och övergångar i trav. Magen krånglar även denna morgon, men hoppas att detta blev den sista värktabletten jag behövde ta idag.

Det går bättre och bättre för Melvin i skolan. Han har fått lite mer motivation för tillfället. Förstår att det kan svänga fort och komma ett o annat bakslag, men får vara glad för varje dag som det går bra. Imorse gick han upp utan problem. Otroligt stolt och det fick han oxå höra ♡

Maken ringde nyss. Han är med Melvin på sista samtalet för utredningen på BUP. Han är inte med inne hos psykologen och ville komma förbi mitt jobb och se hur jag jobbar. Så härligt och få se min älskling så här mitt på dagen bara så där 😍 Blev några pussar i hissen. Haha.

Nu ska jag på lunch!

Hoppas ni får en bra eftermiddag.

KRAM ♡

Love Annika

Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
,
Lycklig
,
Tack ❤️nouw.com/lycklig
sweetwords
,
Hösten då ska man se mer på tv =
nouw.com/sweetwords
Lycklig
,
ja det tycker jag med utan dåligt samvete 😉nouw.com/lycklig
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229