View tracker

...om man kunde få ner sina tankar i text. Ja, utan att behöva skriva alltså.

När jag sitter i bilen, eller är på jobbet, så kommer det ju massa bra saker som jag vill skriva och berätta om, men det är ju högst olämpligt att greja med mobilen vida båda dessa tillfällen.

Och när sen möjligheten finns, som nu, ja då minns jag ju såklart inte allt det där roliga och "braiga".. Dessutom tänker jag fortare än jag skriver, vilket antagligen är tur iochförsig.. men det betyder att jag svamlar, som nu.

Istället för att lägga min dyrbara tid på att berätta om det fina Luciafirandet som jag, John och mormor var på imorse. Elin som en av tre fina lucior och Amy som en av många fina tärnor. Amy överraskade med att läsa sina textsnuttar både tydligt och rätt. Känns skönt när man vet hur mycket hon får kämpa ibland.

Imorgon blir det ett nytt luciatåg, med min lille tomte på förskolan.

Men nu är det dags för mat, förskola och jobb!

Likes

Comments

Precis som jag trodde skulle det bli svårt att få till tiden att skriva på bloggen. 😳

Men inte bara det. Tiden bara rusar ju fram och snart är det jul!! 😱 Och är jag redo för det? Nä, det har jag svårt att tro... Men förmodligen blir det jul ändå, precis som tidigare år. 🎅🏻🌲🎁 I år kommer det se lite annorlunda ut. Saker förändras, och traditioner får omprövas.. Oavsett om man vill det eller inte.. I år blir det firande hemma hos oss, och det tror jag blir jättebra. Vad som händer sen, får vi se.

Sen kommer det ett nytt år, som vi får se vad det har att erbjuda. För första gången på många, många år mår jag riktigt bra trots att julen och nyår närmar sig. Antagligen för att jag under den senaste tiden lärt känna mig själv på ett nytt sätt. Känns bra även om det nog kommer ta ytterligare ett tag att bli helt klok på mig, för jag är tydligen väldigt komplicerad... 😄

Nu ska jag ta vara på resten av den här kvällen, i min tv-soffa.. 📺🛋

På återseende! ✍🏽


Likes

Comments

Det som från början var Amys rum, sen kontor o senast förrådsutrymme är nu, till stor del, tömt. Väggen är riven o utslängd.

En hel del tråkigt skitjobb kvarstår innan det liknar TV-/spelhörna.
Men om Johan får hålla det tempo han brukar, så är det väl klart till helgen... 😨

Likes

Comments

...fixar o grejar. 😁🔨
Det var ju ett tag sen vi gjorde nåt här hemma. Eller...?!
Nu var det iallafall dags. En ny garderob på G, och en ny TV-/spelhörna till barnen.

Så här bra blev del ett av projektet...

Likes

Comments