Den här julen har jag valt att dra ner på många krav jag (och säkert omgivningen) brukar känna så här i jultider. Jag älskar julen, den är min absoluta favorithögtid, och hade aldrig trott att det skulle komma en tid då jag inte maxar allt som har med den att göra.
Det här året har jag valt att fokusera på det som för mig är det bästa, maten och alla julsmaker.
Och det känns verkligen befriande. Jag har nu mycket mer tid och energi över till att lägga fokus på det jag älskar, istället för att det ska försvinna i mängden av allt annat som ”måste” göras.

Den här eftermiddagen har jag julfikat med en god vän. Sånt vill jag göra mer av!

Trevlig helg! 😊

Likes

Comments

Dags att posta lite saker som jag har fått sålt på Tradera 😊
Jag har så mycket som ska upp på försäljning att utrensningen får pausa lite, jag skulle just nu behöva ett rum extra!
För mig är det viktigt att ta ansvar för det jag rensar ut. Allt som är i bra skick och har mer att ge lägger jag upp på Tradera.
Kläder som har gjort sitt, eller som inte blir sålda, lägger jag i insamlingen som finns i så många affärer idag.
Känner att jag börjar bli stammis på vårt postombud 😊

Likes

Comments

Då var det dags för första inlägget på den här bloggen. Jag tänkte börja med en presentation av mig själv.

I februari blev jag mamma för första gången och där nånstans började mina tankar kring livet förändras, som för så många andra.
Det började med att jag brottades med en garderob där ingenting tycktes passa efter graviditeten och kan insåg att kläderna jag ägde spretade åt alla håll och kanter. Min garderob var så full av kläder att jag knappt fick plats och ändå hade jag knappt något att ha på mig. Jag började rensa ut mycket och målet var att istället äga betydligt färre plagg men som alla passade ihop. Jag är långt ifrån där, med föräldrapenning och en kropp som inte har hittat tillbaka än så är det inte helt enkelt, men jag ser det som en process som får lov att ta tid.
När utrensningen av kläderna väl var avklarad ville jag bara fortsätta i hela hemmet. Det är en lång process och jag är långt ifrån klar.
Sen kom tankarna om vad det är för en värld lilla A får växa upp i. För mig har det blivit väldigt viktigt att värna om miljön och att tänka hållbart.
Framförallt har jag blivit väldigt intresserad av att göra vardagen så enkel som möjligt, att skala bort allt onödigt så att det blir lättare att fokusera på det som betyder något för mig.

Jag var ganska inställd på att jag skulle förändras när jag blev mamma, men att det skulle ta den här riktningen i helt nya intressen och ett annat sätt att leva hade jag inte kunnat föreställa mig 😊

Likes

Comments