View tracker

Med Blossa Hantverksglögg vill vi skapa en ny tradition och lyfta vårt stora intresse för gediget hantverk, säger Åsa Strömberg Eng, Senior Brand Manager på Blossa. Blossa ingår i en lång och stolt nordisk hantverkstradition som innefattar en mängd slöjd- och hantverks- discipliner såsom textil, trä, glas och smide. Det vill vi uppmärksamma och i år har vi valt att hylla trähantverket”

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Augusti är snart förbi och vi kan inte förneka att är hösten är på intåg men jag gillar faktiskt hösten . Det är mysigt på något sätt när man kan börja njuta av trädens löv i alla nyanser av rött, orange och gult. Luften känns så frisk och skön .kan ju inte förneka att det är mysigt att tända ljus, kura ihop sig under filten med en bra bok och en kopp te och bara njuta av hösten. Och alla snygga höstplagg man kan köpa eller bara spana in .jag gillar faktiskt att shoppa över nätet i lugn och ro och går alltid via rabble 

för att inte missa något bra erbjudande .nelly ( aktuella erbjudanden här ) är en av mina favorit butiker  dom har många märken att välja mellan jag har hittat dessa tre favoriter som bara måste finnas i min höstgarderob :


skinnjackan

skinnjackan ett tidlöst plagg som återkommer år efter år. Under höstens början fungerar en vanlig bikermodell utmärkt

kängor

Vad är snyggare än ett par kängor som Dr Martens är trendiga, tidlösa och kvalitetssäkra!

Stickad tröja

Det härligaste med Hösten är när man kan gå och mysa i en stor härlig stickad tröja.älskar att ha dom i olika färger och modeller. Allra skönast tycker jag att  oversize-modellerna är  och gärna med en rejäl krage.

Likes

Comments

Med rätt kort just för dig kan du spara tusenlappar

Om du handlar mycket mat, reser ofta eller kör mycket bil kan du spara en bra slant på att välja rätt kort.

Spara pengar med lägre avgifter, bra försäkringar och pengar tillbaka varje månad! Det lönar sig att jämföra kreditkort Därför kan jag rekommendera att gå in och läsa på kortguiden där dom jämför olika kreditkort tex bäst kreditkort för dina behov


KREDITKORT MED ÅRSAVGIFT MEN UTAN ANDRA FÖRMÅNER ÄN NÅGON EXTRA FÖRSÄKRING OCH FRI KREDIT UPP TILL 60 DAGAR, DET VILL SÄGA BETALAR DU HELA DIN FAKTURA KOSTAR DET INGET MER ÄN ÅRSAVGIFTEN.
Dessa är den sämsta typen av kort.
De flesta stora banker har dessa kort med högre och lägre årsavgifter.
kreditkort utan årsavgift. De kostar förstås ingenting alls så länge du inte utnyttjar delbetalningen. Men precis som kreditkort ger de heller ingenting mer än någon enstaka försäkring.
Dessa är förstås bättre än de som dessutom kostar pengar men handlar du mycket kan du gå miste om riktigt mycket pengar.
Det är en väldigt viktigt sak att ha ett bra kort. Så gå in och kolla Och jämför

byt kort om ditt är sämre

Likes

Comments

Passa på att fylla på sminkförrådet Nu när LYKO

Har 25 % på allt sminkalla produkter under kategorin SMINK. För att erhålla rabatten anger du koden 25smink under Kupong-, presentkortskod i Kassan. Giltig endast i 48 timmar.


alla produkter under kategorin SMINK. För att erhålla rabatten anger du koden 25smink under Kupong-, presentkortskod i Kassan. Giltig endast i 48 timmar.

Likes

Comments

Har nog aldrig skrattat så mycket av en ansiktsmask


 Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask är en lermask som börjar bubbla, för att det ska lösa upp döda hudceller och rengöra porerna. 

Finns hos Iherb för ca 90kr

Är du ny kund får du 5 dollar rabatt

Billig frakt

Jag beslutade att testa  denna mask efter att ha sett den på sociala medier Det är en kolsyrad lermask som skummar när du lägger  den på ditt ansikte . Skummet växer och växer som det sitter i ansiktet, vilket är riktigt roligt att titta på har nog inte skrattat så mycket på länge 

Det är en  väldigt kittlig känsla också  men det var inte lika  trevlig . min hud kändes skön efteråt men det  var ju inte något mer än vad vanliga lermasker gör.Jag är glad att jag provat den och kommer nog inte köpa igen 

Men vill ni testa något utöver dom vanliga maskerna så tycker jag ni ska testa 

Likes

Comments

till butiken

DIRTY WORKS

Dirty Works är ett brittisk varumärke som älskar att skapa sofistikerade och roliga skönhetsprodukter. Från sensationell hudvård till vacker kroppsvård, några mycket gudomliga luktade badprodukter och massor av tillbehör! 

Likes

Comments

slängde ihop en härlig paj av mina plockade blåbär
100gr smör
2dl socker
2dl vetemjöl
1ägg
175grader ca 45 min på dubbelsatts

Likes

Comments