"Jag är ledsen, att jag aldrig kunde utföra det jag borde, att jag aldrig lyckades vara den du trodde. Jag är ledsen

Jag vet att mycket var mitt fel, något som jag vek efter och det skapades svek, jag vet att detta var mitt fel. Jag är ledsen

Att jag aldrig skulle få komma ut som du, att jag aldrig skulle lyckas, inte ens nu när jag verkligen försökt att inte bara tryckas, ner i marken. Jag är ledsen.

Jag är ledsen att mycket av min smärta aldrig kommer släppa. Men jag ska försöka att iallafall kröka sanningen, Jag är ledsen om jag aldrig då hittar hem igen. Ner i den vita kaninens hål, jag går, jag springer, Jag är ledsen."


Många av mina ord hör inte hemma någon annan stans än i min innersta tro. Men detta var de ord som jag vaknade med. Jag är nere, deppig och inte riktigt hemma idag, alla dagar kan inte vara super bra.

Kan inte äta, kämpar med tvätten och plugget bara väller över en med matematiska formler som huvudet har svårt att få kontroll med. Så jag bara sluta, började skriva här och nu kanske jag kommer må bättre, jag vet inte.

Hoppas alla andra har en toppen dag, ikväll ska jag göra tacos och dricka ett glas vitt med någon väninna, antagligen bästa Vanessa.

Detta var mina andra ord...


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"The movement inside us, the movement around us
It's all changing, in time we all be waiting
For something else, a movement"


Jag är Jaqueline, många kallar mig Jackie. Har även haft andra namn men vad brukar man säga, att kärt barn har just detta, många namn.

Jag brukar inte vilja identifiera mig eller beskriva vem jag är. För jag tror inte så mycket om mig själv, jag är ganska osäker men det klär inte. Så utsidan håller en yta som är svår att bryta. Rim haha

Jag har iallafall varit med om mycket i mitt liv som ni kanske kommer få beskrivet. Jag skriver denna bloggen för mig själv och egentligen inte för att läsarna på något sätt ska förstå mig utan snarare för att jag själv ska förstå Mig.

Dessutom reser jag mycket och är ständigt i språng efter något nytt att söka, att finna. Mitt liv är ett äventyr och en kamp mot min frihet. Vill ni ta detta steg med mig så läs och ta in varje ord, försvinn inte, stanna!

Må bra på det jag skriver och känn ingen avundsjuka för jag lovar varenda en som ser detta att jag är inte någon speciell, jag är bara en människa i sökande på något nytt, något annat, något som kanske du söker. Låt oss finna något tillsammans, vi är ju trotts allt bara människor och alla människor på samma jord.

Detta var mina första ord..

Likes

Comments