Var ett tag sen sist nu.
Har tappat motivationen till å blogga helt. Idag har jag bara chillat och solat i det fina vädret, äntligen känns det som att sommaren är påväg! Kickan plockade upp mig efter att hon slutade jobbet, utförde lite ärenden sen for vi till Pelle och kidnappade honom.
     Åkte ner till Döda Fallet och drog en vända där, Kickan hade dock ont i benen så hon satte sig som en liten tant och väntade tills vi hade gått klart. Enligt henne "vaktade hon orten".
     Ska dessutom aldrig gå med Pelle där nere igen om jag inte känner för att bete mig som en orolig morsa..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har levt det fina livet i några veckor nu, verkligen studsat på moln. Men som vanligt tar det slut nån gång det också. Man måste komma tillbaka till verkligheten och inse att livets väg inte är den raka, snabba. Utan den långa och snirkliga. Det är det som får en att utvecklas som person och så småningom göra så att man blir stolt över vad man ser i spegeln.
     Har hunnit med att göra lite naglar på både mig och en kompis. Riktigt nöjd blev jag och det är verkligen något som får mig att slappna av och tänka på annat.
     Är husvakt åt kickan också så får rå om Mushu varenda natt, så det kan man ju inte precis klaga över heller! Finare katt får man leta efter! ❤

Likes

Comments

Hej hej! Var ett bra tag sen det hände nånting här, men har bara kännt för att stänga in mig och knappt umgås med nån. Får sådana perioder ibland där jag bara måste "finna mig själv igen". Känns som att jag har avklarat den fasen nu.
     Idag har jag och Kickan iaf varit på träning. Fett roligt men otroligt jobbigt. Körde "match- intervaller" på 2 min så det var bara att kötta järnet!
     Nu sitter vi och kollar på Scream Queens och kliar oss i håret för att vi har så många misstänkta mördare..

Likes

Comments

Började dagen hos Kalle, for till Statoil och mötte upp alla andra. Uppe vid Gussjön gick Kalles skoter sönder, så det var bara att byta! Blev Pelles tur att kånka runt med mig. Såååååå kul. Blev ett omedvetet hopp det första vi gjorde, både två missade det så spännande vart det. sen burka och bakrulle och massa annat skoj! Känner mig som en helt ny människa. att nåt så töntigt kan vara så kul.. Fick även köra en sväng!
     Blev även en del brottades och snöbollskrig, för det mesta ofrivilligt... hahah!

Likes

Comments

Har haft en chilldag idag, må ju få slöa ibland också. hunnit med å städat, tvättat och lagat mat innan Kickan kom och plockade upp mig för att göra lite ärenden. Sen for vi till Bilbo och Emma för att dricka kaffe, spela kort och bara snacka en massa skit.
     Nu ska jag väl vänta tills diktatorn Kickan väljer att släppa av mig hemma så blir det väl att läsa lite GoT och tagga tills säsong 6 kommer ut. Inte långt kvar nu!!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i backen. Kändes skönt att stå på ett par skidor igen efter bra många års uppehåll. Har väl aldrig varit nån stjärna men åka har jag ju iaf kunnat. Jag och Kickan bjöd på några riktigt fina vurpor, men Bilbo (som ska kunna åka) drog första! helt underbart! Ont lite överallt men det är väl bara så som det ska vara antar jag.
     Efteråt blev det finmiddag hemma hos Kickan, så otroligt gott! Hon kan då hon vill. Tror Bilbo och Emma blev förvånade också. Mysfest och fina människor blev det sen. Älskar alla som finns i mitt liv och verkligen förgyller det ❤

Likes

Comments

Fredag än en gång, känns som att veckorna bara rinner iväg. Har iaf hunnit med massor den här veckan som varit. Bokade klippning till veckan så vi får väl se hur det blir, funderar på att klippa lugg men är rädd för att jag ska se ut som fjorton igen..
     Chillar just nu på byn med mina schöningar!

Likes

Comments

​Efter mycket om och men och tjat så har jag äntligen flyttat bloggen. Kommer säkert bli massa svordomar innan jag lärt mig hur allt fungerar.. men känns som ett nytt roligt äventyr! 😁

Likes

Comments

Bara slöat hela dagen, känns att jag har varit tvungen att göra hur mycket som helst men inte haft nån ork till nåt.
     Tog mig iaf. iväg på träning och lyckades genomföra den. Fett stolt med tanke på att Liv sträckte knät efter halva. Sen bad med mina två tjejer ?
     Sen hann vi även med två svängar till Bilbo och Emma och en på Hammarn.
     Ganska lyckad dag trots lögner, löften och motgångar..

Likes

Comments

Dagen har bestått av att försova sig å missa skotertur vilket sög men så är det. Sen har jag bara chillat och varit med Kickan å Liv.
     Söndag vilket innebär fotbollsträning,  och satan vad vi köttade. Dock inte Kickan som sträckte sig det första hon gjorde, stackarn. 
     Imorn är det en ny dag med nya möjligheter, hoppas på att få massa saker gjorda!

Likes

Comments