Tjoo

Har inte bloggat på ett tag då jag har varit sjuk nu i helgen och började bli bättre igår.
Fick så ont i magen och illamående efter att jag ätit en pizza i fredags kväll, var nära på att åka in till sjukhuset eller ringa 1177 och rådfråga. Har aldrig haft så ont i magen. Inte ens när jag haft mensvärk. Men det blev bättre, efter många om och men. Det är skönt att må bättre.

Har varit ledig i två dagar nu, skulle jobbat i helgen men det gick inte. Igår fick jag sånt sötsug. Hade kunnat åka själv och köpa något men jag hade ingen ork alls igår. Min älskade sambo köpte godis med sig hem efter han slutat jobbet. Det gjorde verkligen min dag igår. När jag har mens så är sötsuget på topp. Jag bryr mig inte så mycket på vad jag äter under min mens vecka eller annars över lag. Men under mensen så blir det mer godis än vad jag annars äter. Men det jämnar väl ut det hela.

Idag ska jag inte göra alls mycket. Startade nyss en tvättmaskin så ska väl fixa den när den är klar. Annars så blir det att ta de lugnt, se på lite film och kanske spela något datorspel om jag orkar.

Ha en bra tisdag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hellu

Söndag idag då. Jobbade hela dagen igår, så igår kväll blev det bara mys i soffan med sambon. Ibland har jag glömt bort hur skönt det är att ha en mys kväll i soffan med tända ljus medan regnet slår mot rutorna.

Idag blev det att åka lite bil i tre timmar. Så nu är jag tillbaka i Småland. Det är skönt att vara hemma igen för ett tag. Fast jag flyttat 32 mil från Jönköping till Västerås, så har mitt hem ändå stannat kvar här i Jönköping. När jag är i Västerås så säger jag att jag är hemma men det är ändå inte helt hemma. Det hade nog kännts mer som hemma om mina föräldrar och syrra bodde närmare.

Ska vara här i Jönköping tills onsdag. Det blir inte att vara här så länge men allt är så värt. Träffa andra vänner, familj, bara umgås.
Nu ska jag fika lite så ni får ha de så bra!
Här får ni en bil från resan.

Likes

Comments

Tjoo

Imorse var jag hos vårdcentralen då min mage inte mått så bra det senaste. Fick ta blodprov som visade sig vara bra men lite lågt blodsocker. De ska göra lite fler tester och lite fler prover men tills vidare så får jag äta tabletter 1 gång om dagen i fyra veckor.
Jag hoppas verkligen att de här tabletterna hjälper. Annars får jag bara gå tillbaka till vårdcentralen.

Sen jag kom hem så har jag inte gjort något vettigt alls. Det regnar ute idag så man blir inte så pigg på att göra något.
Det har resulterat i att det har blivit en timme av idag. Har kollat på "Ut comes at night" men trodde den skulle vara mycket bättre än vad den faktiskt var. Satt hela tiden och väntade på att något verkligen intressant skulle hända men det hände aldrig. Jag skulle nog ge filmen 2 av 5.

Fixade lite mat innan. Försöker att äta lite vegetariskt i veckorna. Jag äter dock ost osv. vet att en del hoppar över allt som har med djurriket att göra. Men jag gjorde rostade rotfrukter med halloumi. Det blev riktigt gott.
Det bästa av allt är att det är så smidigt att göra och det tar inte lång tid i ugnen heller.

Likes

Comments

Tjoo

Söndag igen då. Idag ska jag försöka fixa så mycket som det går innan jag ska till jobbet vid klockan tolv.
Som vanliga söndagar så blir det att tvätta, städa lite och sen fixa en blåbärspaj.

Skulle varit ledig i helgen men som vanligt så går alltid sina planer i kras. Men det har varit en bra helg ändå. Har åtminstånne träffat massa bra vänner.

Hoppas eran helg varit bra.

Likes

Comments

Godmorgon!!

Kvällen igår var riktigt rolig. Jag och min sambo träffade några kompisar och sätt och spelade spel hela kvällen igår. Det var så kul. I början så kanske man inte förstår allt men andra gången så var jag så nära på att vinna.
Spelet vi körde heter Tazman om jag inte minns fel. Det ett klass spel, varje klass har olika färdigheter som man bygger upp. På sitt klsskort så står det vad sin klass är bra på, om man är god eller ond, hur många liv man har osv. Man vinner genom att bygga upp sin gubbe genom att man vinner fighter så sin klass blir bättre för att sedan kunna döda massa demoner och motståndare. 

Har spelat ett liknande spel för någon månad sedan. Har aldrig spelat sådana spel tidigare så det var kul att testa något nytt. Om man är rätt gäng som spelar så blir det riktigt roligt.

Likes

Comments

Thooo

Idag är det som sagt fredag. Det är jätte skönt! Skulle åkt hem idag och med hem menar jag Jönköping till min familj och mina andra vänner. Men den planen sprack idag..  Så ska jobba på söndag. Då är det tyvärr inte lönt att åka bil i 3h och sen åka jätte tidigt på söndag eller under natten på lördag.
Det är tråkigt att göra folk besvikna.

Men nu ska vi inte se det negativa utan det positiva. Igår fick jag och min sambo vårat nya köksbord. Det var verkligen så perfekt som det kan bli. Köpte bordet från FurnitureBox. Hade inte sätt eller provat stolarna innan jag köpte det. Var rädd över att stolarna skulle vara hårda eller inte alls se ut som på bilden. Jag är inte sponsrad eller liknande av Furniturebox men det var snabb och smidig leverans. Det tog kanske 6 dagar för att få bordet och stolarna men då var det också en helg i mellan. Så tror det skulle gått fortare om man beställt exempelvis en måndag. Men så här ser bordet ut på bild från deras hemsida och i verkligheten. Det skulle inte kunnat bli bättre än vad det blev. Så rekommenderar verkligen dem om man vill köpa bord och stolar. soffor och annat det vet jag inte något om.

Likes

Comments

1. Hur gammal är du? 21 år

2. Hur lång är du? 168

3.Vart bor du? Västerås

4. Singel eller upptagen? Är upptagen

5. Favorit serie? Det måste nog vara Game of Thrones

6.Favorit spel? just nu H1Z1  

7. Har du några djur? Hund

8.Ut och festa eller myskväll? Myskväll

9. Piercing?ja, i öronen

10. Tatuering? Ja

11. Vad är det bästa som har hänt dig? Flyttat hemifrån

12. Skola eller jobb? Jobb sen 2 år tillbaka 

13. Favoritfärg? Blå

14.Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar datror

15. Vad gör dig glad? Vänner, familj och min sambo

16. Är du beroende av något? Nej, inte för tillfället

17. Favorit årstid? Sommnar

18. Vart vill du resa? Kina

19. Vad gör du om 5 år? Jag hoppas att jag köpt ett hus, pluggat till det jag vill jobba med och kanske till och m,ed har ett barn.

20. Vad är din hobby? Fotboll var det tidigare men nu är det väl mer datorspel.


Likes

Comments

Hej alla underbara!

Välkommen till min blogg! Ska fixa lite mer med min bloggs utseende men just nu så får det vara så här. Här på min blogg så kommer det komma upp lite allt möjligt. Lite blandat. Kommer göra flera inlägg så ni får lära känna just mig vem jag är.

Kan redan nu nämna att jag heter Louise men brukar kalla mig för Luzzi så där av bloggnamnet. Varför jag kallar mig för Luzzi är för att jag heter det i olika spel. Ja, jag är lite av en gamer. Skulle nog säga att jag var mer av en datornörd innan än vad jag är nu men det är ett intresse som alltid kommer finnas kvar hos mig.

Hoppas du kommer gilla min blogg.
Det dröjer inte länge innan nästa inlägg kommer.Likes

Comments