Burma

Hej allihopa! Länge sen sist.
Jag försvann ett bra tag där, men allt har bara varit så rörigt i mitt huvud sen jag kom hem från Burma så det blev så svårt för mig att fortsätta fokusera på bloggen som vanligt när jag knappt visste in eller ut själv. Sen har jag och Felicia äntligen kommit igång med vårt företag (som jag ska berätta om nu), vilket givetvis har tagit upp väldigt mycket tid.

Men så kul att se att det fortfarande är några av er som kikar in här på bloggen. Jag tänkte faktiskt börja uppdatera lite då och då här igen då jag verkligen saknar att skriva av mig samt ha en plattform där jag kan uttrycka mig när jag känner att jag har något viktigt att säga.

Men nu till det viktiga.

Jag och min vän Felicia Röding Lindner har tillsammans startat upp ett företag som heter Not For Sale, vars syfte är att sprida kunskap om sexhandeln för att på så sätt ändra attityden till att köpa sex och därav skapa förändring. Detta gör vi genom att åka runt och föreläsa på skolor samt företag men också genom att sälja skyddsängelberlocker där 20% av pengarna går oavkortat till Eden Ministry, organisationen jag jobbade för i Burma.

Ni får gärna läsa mer om vårt projekt på vår hemsida http://notforsale.info och ni kan även trycka på bilderna för att komma direkt till skyddsänglarna.

Återigen stort tack till alla er som läste och spred min blogg när jag bodde i Burma och stort tack till er som också bidragit genom att köpa tjejernas smycken.

Jag hoppas att vi kan fortsätta ta den här kampen tillsammans, så hörs vi snart igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments