Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu håller vi på att fixa oss inför nyår och sen ska vi till ellen och då jävlar blir det party! Hur firar ni nyår ? Kram luuringar​

Likes

Comments

​Fick denna fejk-brasan av mamma i julklapp och jag älskar den! Har nyligen kommit hem från praktiken och där är jag ju ute och jobbar hela dagarna så att komma hem och värma upp fötterna vid brasan är verkligen en räddning!

/S

Likes

Comments

​Eftersom min familj inte firade jul tillsammans så ska jag till mamma idag och byta klappar med henne och fika lite så det blir mysigt! Vad har ni gjort idag? :)

Likes

Comments

Vaknade för ett tag sen och väntar ut tiden tills jag ska möta upp Sarah, så ska vi gå på stan och kika en sväng 😃

Efter det ska jag hem och fortsätta att packa... Så jävla tråkigt haha blir på så dåligt humör av att packa typ varje dag. Det suger att flytta... 😊😊😊😊

Likes

Comments

God morgon och hej ! Idag ska vi träffas och gå på stan så förhoppningsvis kommer lite fler inlägg upp senare. Tänkte tipsa om denna te sorten, tror de flesta redan druckit den men forest fruit är lätt den godaste te smaken jag druckit hitills. Vad gör ni för kul idag?

/Luuringar​

Likes

Comments

​Eftersom det är gratis inträde på Friskis i Lidköping just nu så passade jag och Lisa på att gymma där ikväll då det är snö ute och inte det bästa joggvädret precis.  Idag blev det kondition, bröst och mage, det känns otroligt bra att jag föjt det jag lovat mig själv sen september och det är att träna varje dag fram tills nyår vilket jag hitills har uppnått. 5 kilo är borta från min kropp och nu är det bara 5 kvar ,yey !

Likes

Comments