​Klockan är nu kvart i tolv på natten, och jag har ingen mobil tillgänglig just nu. Och jag kom just på att det är exakt tre darar kvar tills skolan börjar.. Å jag avskyr skolan helt och hållet... Lärarna ställer fram skit till elever och vi får ta smällen, lite så är det. Men blir jag förbanna på en lärare som irriterar mig så har jag fått inställningen på att jag ska ge igen. Aja, detta kommer vara tråkigaste natten i mitt liv, då jag inte kommer sova på denna natt, ingen mat heller bara godis. Men haha godis e lajf! Kan ju säga att alla dem andra sover, och att jag inte har gjort mycket mer än att gå promenader med mamma idag.. Ja, som vanligt tvingade hon ut mig, för att jag "rör" mig för lite. 

Idag har jag inte några planer som ska göras, eller jo kanske, om jag blir för trött så ska jag sova bort hela dagen. Men om jag har varit vaken ett helt dygn så brukar jag inte sova nästa dag heller, bara på natten. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, men godnatt säger jag <3 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​​​Tjena bloggen! har alltid svårt för att komma på vad jag ska skriva på rubriken och vad jag ska skriva här. Jag tänkte ta upp något ämne här på bloggen men jag vet inte vad... Hade jag kommit på det så hade det varit mycket lättare för mig. MEN hörrni! vet ni vad? jag kollade nyss upp på google vad jag kan blogga om, eller ja "97 saker att blogga om!" Men först och främst innan jag drar fram det hela så vill jag bara säga en sak, när jag har kommit igång med bloggen och när jag vet vad jag ska blogga om osv, så kommer jag alltid lägga upp en bild! bra va? hehe amen nu kör vi igång! 

15 random fakta om mig!! jag kommer inte gå in på alla detaljer så det inte blir för för långt. 

1. Jag hatar människor som står och babblar högt som sören rakt in i örat på mig, liksom man kan stå 1 meter ifrån mig haha.  2. Får jag chansen till att vara hemma själv spelar jag oftast för hög musik, eller dansar jag :p

3. 80% av alla olyckor som har hänt mig är oftast cyklar inblandad i.  4. Jag hatar kort hår.

5. Jag har synfel men jag använder glasögon ibland.  6. JAG ÄLSKAR TÅG OCH SKA BLI LOKFÖRARE <333

7. Jag var 8år när jag fick min första mobil. 8 Jag gillar att spela elgitarr 

9. Jag har 2 kusiner.  10. Jag är vänsterhänt.

11. Jag älskar citron. 12. När jag var liten så ville jag heta Amanda eller Ida. 

13. Jag har aldrig brutit någon kroppsdel 14. När jag gick i sjuan så hade jag minst frånvaro av alla andra sjuor,åttor och nior

15. När jag var liten så ville jag bli igenkänd av hela världen

Det var en liten fakta om mig, ha en najs dag! Puss å kram från mig :*

Likes

Comments

​​​​God förmiddag alla! Idag har jag inte gjort mycket, sov till klockan 06, somande om igen efter ett tag och vaknade vid 10. Mammas man väckte mig och frågade mig ifall jag ville följa med honom på en promenad, eller åka med honom och handla. Men jag vägrade och gå upp och då frågade han mig ifall jag hade blivit deppig, men nej det var jag inte alls, om  det är lov så ska man vara lat, sån är jag. Men när han åkte så gick jag upp och satt mig vid tv:n och snapade. Jag var hemma i säkert två timmar så vid tolv gick jag och la mig igen. Men jag somnade aldrig igen vilket var tanken.. När det inte gick så bestämde jag mig för att gå upp och klä på mig mina vardagskläder, jeans vetu :) och min fina fina pumakofta.

Sen typ vid 13 frågade mamma mig ifall jag ville komma till hennes jobb och jag var där i en timme skulle jag kunna tro. Efter det gick jag och handlade och lämnade saker i en affär och gick promenad, och det tog mig lång tid... Aja det är ju inte hela världen. Jag har/hade lite planer för idag men vissa av dem sket sig pga att jag precis slog i armbågen hårt på stolen, asså det gjorde så ont att jag var tvungen till att böja mig ner, konstigt nog men så var det. Jag slog mig så hårt att det fortfarande gör ont i armbågen och i armvecket :(. Tanken var att jag skulle sätta mig ner och spela lite lol men det har inte blivit av.. Men jag ska spela nu tänkte jag och sen ska jag inte göra så mycket mer, kanske kolla på tv om jag hittar något bra. Men då ska det helst vara dr Phil. 

Likes

Comments

innan jag skulle ha lagt upp det förra inlägget så kanske jag skulle ha visat mig? eller hur? btw, tjejen som det är flest bilder på är jag! vet att jag har bättre bilder men äsch dom får duga :) det gör skadar ju inte hela vida världen. bilden på mig & tjejen med mörkare hy heter emelie, hon är min bästavän som hjälper mig i nöd å lust. HAHAHA okej det kan inte ha varit det rätta ordet för det, men hon hjälper mig mest i skolan medan jag får henne till att få skrattanfall haha.
tjejerna som står & fotar är jag,emelie & jeeman. jag å emelie beter oss som treåringar flickor medan jeeman står & undrar vad vi håller på med haha så är det.
sen andra bilden är det jag & lovisa. HON ÄR FAN DEN BÄSTA SOM FINNS!!! HON ÄR JAG MEST RÄDD OM! okej såhär är det, tjejer som är allra bästavänner kan bråka, vi är fortfarande vanliga människor, men om jag är utan lovisa så tar det hårt på mig. det känns nästan som att hela vida världen är död fast att den inte är det. jag å lovisa har bestämt en sak iallafall, när vi blir något år äldre så ska vi flytta tillsammans. nu tänker ni kanske ”men hallå? är ni tillsammans eller?” & ”haha dom kommer säkert bli tillsammans” men ni har helt fel, bästavänner är något man kan ha gemensamt å ha det som allra bäst. att flytta ihop som bästavänner är inget konstigt alls, utan det är fruktansvärt modigt & bra. för vem kan ha en sån allra bästa bästa x10000 bästavän som bor långt ifrån än å man inte kan träffas? bor två tjejer som är bästavänner syns man hela tiden <3 . sen har vi en bild på MIN snapkod. om du vill adda snap så gör det, får jag cirka 100 personer som lägger till mig så kommer jag ha stängd snap, men glöm aldrig någonsin att jag även kommer ha öppen snap å lägga till 100 igen :)

Likes

Comments

​​​​Som sagt, rubriken talar! Första gången i hela mitt liv jag ska blogga. Anledningen till varför jag ville börja blogga var att jag har läst många andras bloggar, ni vet sådana bloggar som är intressanta, och då har jag oxå fått tanken att det verkar vara sjukt roligt och blogga. Tänkte dra igenom lite "kort" om mig, så det inte kommer som en chock för er. Jag heter vanezza som ni kanske redan vet, jag är en ung fjortonårig tjej men sju år i huvet som är jävligt envis, korkad, lång och stark. Lever bara med en förälder, pappa dog när jag var 6 år gammal, tänkte inte på honom dem första 3 åren, men sen kom det bara som en smäll. Ehm redan sen jag var liten så ville jag flytta hemifrån, jag var mobbad i skolan, men när jag växte upp så fick jag nog och gav mobbarna den högsta smällen. Menar att när dem gjorde något mot mig så gjorde jag alltid något tillbaka fast ännu värre. Efter det fick jag namnet "starke knasbollen".

 Jag har två systrar, dem är äldre än mig och jag tycker att dem är väldigt jobbiga, iaf en av dem, när jag var liten ville jag ha en lillebror men näe.... det vill jag inte längre. räcker redan med att mina systrar är jobbiga. Jag är mammas yngsta dotter, enligt henne så är jag är envisast av alla och blir jag arg så blir jag värst av alla, och att få mig arg är inget bra så testa inte :) När jag var liten gick jag på gymnastik, men jag slutade med det, sen efter det gick jag på ridning, volleyboll och golf. Jag började rida sen jag var sju år. Men tyvärr har jag tröttnat på det med... Istället vill jag gå på boxning, men mamma vågar inte släppa iväg mig, men aja tjatar man så blir det något av :p. Nu tänker jag inte skriva mer, eller iallafall inte på ett tag. kanske lite senare om jag kommer på något vettigt! kommer såklart skriva på bloggen varje dag! puss och kram på er alla! <3 

Likes

Comments