Nu har jag varit Stockholmare i 5 dagar. Har nästan bara varit i mitt rum. Hemköp är runt hörnet och jag har promenerat till Universitetet. Imorgon har jag min första föreläsning, den är 2 timmar lån, chill. Känns bra, men inte hemma. På torsdag nästa vecka åker jag hem i 3 dagar, det bli mysigt.

Likes

Comments

Det är 1 år sedan David Bowie gick bort. Gillade honom starkt! Jag har precis sett klart en dokumentär om honom på SVTPlay, sorgligt, intresseant.. Inspelningen av hans sista video "Lazarus" spelades in samma vecka som han fick reda på att cansern hade vunnit och de skulle sluta med behandlingarna. 💔

Glöm inte heller att han fyllde år i Söndags, 70 bast!

Likes

Comments

Tiden går fort. Snart flyttar jag till Stockholm?! Redan nu på lördag! I fredags åkte jag och Robert ner för att kolla in lägenheten jag ska bo i tillsammans med en familj och jag kan säga att jag inte kunde hittat ett bättre boende! Hur bra som hellst!Jag längtar efter att få uppleva våren i Stockholm och kunna ta saker i min takt, t.ex gå på vilket museum eller butik jag vill. Dock hade jag velat uppleva allting med Robert. Allting kommer va över innan man har fattat det. Spännande men läskigt!

Likes

Comments

2016 har nog personligen varit lika dåligt som 2015, tyvärr. Men man ska inte vara negativ.

Här är några bra/fina/positiva saker!

  • Seinabo Sey hyllar låtskrivaren Max Martin med en tolkning av Backstreet boys "As long as you love me" på Polar Music Award + Max Martins blick. Kolla på hans blick! 😊
  • Fler pandor i världen!

"I ett välkommet god nyhet för världens hotade djur, har jättepandan nedgraderats från "Hotad" till "Sårbar" på den globala listan över arter riskerar att utrotas, vilket visar hur en integrerad strategi kan hjälpa till att rädda vår planet Gräns biologiska mångfalden." - WWF

  • Jag var utomlands för första gången PÅ RIKTIGT!

Jag och Robert åkte till Kroatien, bara vi två. Sol, bad, inget skit. Jag har varit i Danmark tidigare men tycker inte att det riktigt gills :)

  • Det släpptes en ny bok om Harry Potter! Och film!

och det kommer mer!

  • Jag anmälde mig till konst-kurser.

Små streg mot rätt riktning.

  • Elen DeGeneres fick Frihets medaljen.

Presidenten Barack Obama hyllade komikern Ellen DeGeneres som han gav henne nationens högsta civila ära och säger att hon riskerade sin karriär när hon kom ut som homosexuell nästan två decennier sedan.

(Sammanlagt 21 personer fick priset, därbland Tom Hanks, Robert DeNiro, Bruce Springsteen, Bill och Melinda Gates, Michael Jordan och Diana Ross).

  • Alicia Vikander vann en Oscar för sin roll i "The Danish Girl"! + Leonardo DiCaprio vann också!
  • Framsteg i rymden!

NASA har framgångsrikt landat rymdskeppet Juno på Jupiter den 4 juli. Efter en 1,7 miljarder mil, fem år långa resa flög rymdskeppet Juno in i Jupiters bana. Dess uppgift är att utföra en fördjupande studie av planeten under loppet av 20 månader. Hundratals bilder har redan tagits och det komemr mer framöver.

Likes

Comments

"JAG SKA SE PÅ FOTBOLL KLOCKAN SEX!" - Sa Robert. Och se! Här ligger nu den lilla gurkan och sover. Så puttinuttigt trött...😘Det blir så när man blir sjuk efter att ha festat på nyår! Stackars lilla gubbe dååå.

Annars var jag hos frissan idag! Jag kan säga så att jag är INTE näjd! hah! Jag ville ha silverblont hår - det blev gult. Jag får be till shampoo-gudarna att hjälpa mig genom denna gula dag... 

Nu blir det hopp i duschen! Herrå!

Likes

Comments

Det är tur att jag är så jävla snål och kräsen för annars hade jag nog haft rejäla shoppingskulder. Hittar alltid något fint som jag vill ha men jag nöjer mig ändå med att titta och ta bild på allting.. ni ska bara se mitt galleri i mobilen.. Men idag hittade jag faktiskt två böcker som jag blev extra sugen på! Men det slutade med att jag kom hem med en pocket kockbok som är VÄL behövd just nu!

Kolla vilket bra köp!!

Likes

Comments

Något jag älskar mest i december är Musikhjälpen! För er som inte vet vad det är, är det ett radioprogram som sänds på Sveriges radio som också sänds på TV. Det sänds i 1vecka en gång per år för att samla in pengar till olika projekt, iår är det "Barn i krig har rätt att gå i skolan."

Iallafall.. det är tre programledare varje år och ni ska veta att jag tycker Kodjo Akolor är SÅ ROLIG och duktig, detsamma med Howlin Pelle från The Hives (och alla älskar The Hives) MEN.. jag har vääligt svårt för Little jinder! På en ytlig nivå kan jag säga att jag tycker att hon är otrevlig, alltså inte rolig! Har ingen koll på någonting, oproffsig, oseriös och gör väldigt dålig musik och jag förstår inte att hon kan har blivit poppis. Det var min diss till henne och jag är fullt medveten att folk tycker olika!

Oh well... förövrigt tror jag att det ALDRIG har varit såhär halt ute NÅGONSIN! Nu ska jag laga mat, herrå!

Likes

Comments

Helt såld på den här låten! Som kom redan 1985! Jag tittade på en catwalk med Chanel och Karl Lagerfelt och han hade valt denna låten för showen! Gah! Hur kan JAG ha missat denna?

Likes

Comments

Här är min utbildnigen! Eller,ja.. kurs är det! Men det är en vårterminskurs och om jag fortsätter med del 2 till del 4 har jag en fullbordad utbildningen vilket jag också planerar. Jag har aldrig jort något sånt här förut och måste skaffa lite mer info, men nu händer det något!

Likes

Comments