Header

Jag idag

Päls - Forever21
Sammets kofta - Indiska
Skinnyxor - Vero Moda
Smycken - Glitter
Stövlar - troligtvis skopunkten haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Mango smoothie

3 bananer
Ett halvt glas glas vatten
Ett paket babyspenat
Ett paket fryst mango
En liten svett ingefära

Super enkelt & super gott!

Likes

Comments

Likes

Comments

Från Lindex

Om det är något som verkligen är roligt att köpa, eller ge bort för den delen också, så är det helt klart underkläder! Speciellt nu runt jul & nyår då allt tycks innehålla glitter, spets och snygga detaljer.

Igår var en sån dag då jag bara fick lust att köpa allt fint som kom i min väg. Vilket resulterade i 6 par trosor och två bh-ar. Alla enligt beskrivningen ovan.
Tycker man får unna sig det ibland. Fina underkläder gör en, trots allt, lite lyckligare haha!

Likes

Comments

Skapar lite julstämning... 

... med en glitter ren från Åhléns och ljusslinga från Indiska

Samt med min fina ljusstake från K&C, visst blir det mysigt!

Likes

Comments

Såhär mysigt hade jag och min bror det igår på första advent. Är ensamma hemma denna vecka så blev att vi (jag) slog på julmusik, lagade tacos, tände ljus och hällde upp julmust. Mmm!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ord kan inte beskriva lyckan jag kände igår. Är för evigt tacksam för att jag & Moa lyckats träffa så fina vänner under åren och att dem var med åh gjorde vårt 40 års firande igår till de bästa på länge.

Vi började kvällen hemma hos mig. Där vi va ett gäng som spelade spel, lyssna på musik, drack och hade de roligt. Var där i någon timma och åkte sedan in till stan. Där hade vi bokat bord på S.A.K för drygt 35 personer (!!). Så himla kul att så många kunde komma. Blev riktigt lyckat med mingel, dryck och mat. Absolut så nöjd med vårt besök där!

Väl mätta och belåtna drog vi oss sedan vidare mot Park Lane. Där fick jag känna på största lyckoruset när vi stod och dansade i ringar och bara mådde.. Va så fantastiskt på något sätt. Att ha nästintill alla sina vänner med sig när man gör det man älskar allra mest, det vill säga dansar och bara njuter.

Likes

Comments