Header

Att få sitta nyduschad på balkongen med skön musik och trevligt sällskap är inget att klaga på efter en dag i värmen. Solnedgångarna här är otroligt vackra då man kan skymta konturerna av bergen då solen är påväg ner.. åh! Vill hinna se det nerifrån stranden någon dag också, var där igår men kom några minuter försent haha. Får helt enkelt försöka någon annan kväll igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är jag, Hanna, Moa och Lucas i Rethymnon och njuter av såväl värme som bad och andra härligheter. Här ovan har ni några bilder från vårt poolhäng igår! Hittat en lite mindre pool där vi kan ligga så gott som ostört haha. Skönt!
Är nämligen ganska mycket barnfamiljer här på hotellet annars.

Likes

Comments

Stort grattis till min älskade bror som fyllt 18 år idag!! Så glad att jag har honom.

Har firat hans dag tillsammans med familjen samt släkten som kom över redan vid sex tiden. Blev som i vanlig födelsedagordning en massa god mat & dryck följt av kaffe och tårta under lite presentöppning. Mysmys! Å därtill ingår såklart en massa samtal & diskussioner när ingen håller med den andre och såklart, en hel del skratt på de.

Likes

Comments

Kostymbyxor - Cubus
tröja & choker - Gina
Linne - Bikbok
Örhängen- Mikael kors

Likes

Comments

Ligger ute och njuter i kvällssolen. Mmm.

Ska strax ta mig upp och äta lite mat sen bär det av mot gymmet med Moa. Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello!
Halva veckan har redan gått och mitt humör är på topp. Har haft en väldigt skön, för att inte tala om produktiv dag, med allt från shopping & ärenden till gym och matlagning haha. Tänkte avsluta det hela nu med lite bad & avkoppling tillsammans med familjen. Mys! Aldrig hänt att vi alla badat samtidigt innan haha. Alltid dem som badar utan mig då jag är iväg så ofta. Men idag blir det lugnt, vilket jag behöver.

Ha nu en fin kväll allesammans.
Puss & kram!

Likes

Comments

Godkväll finisar! Hoppas ni alla haft en bra dag.
Själv vaknade jag, liksom alltid, precis innan kl slog 06:30. Rätt säker på att jag har en inbyggd väckarklocka i mitt huvud, då jag vill slå av larmet innan det hunnit ringa på morgonen.

Anyway, var konstigt nog inte det minsta trött imorse och hade en väldigt mysig första jobbdag. Var bara hälften tillbaka på kontoret idag så är ju lite tomt men ändå skönt på något vis.

Efter jobbet mötte jag upp Felicia i stan för att göra några ärenden. Hon behövde lämna tillbaka en present och jag behövde förbättra min packning inför resan på söndag (!!!). Så taggad.
Efter vår lilla runda där åkte vi till Mölnlycke med bilen för att köpa de ingredienser som saknades för att göra en god tacos till middag. Åt den tillsammans med Philip och tog därefter med oss varsin kaffe ner på mitt rum där vi tillbringa resten av kvällen tillsammans. Mys!

Likes

Comments

Bläddrade igenom min kamerarulle tidigare idag och insåg först då hur mycket denna sommaren (hittills) har hunnit bjuda på. Har under en väldigt kort, men intensiv, period fått uppleva, se & känna saker som jag aldrig känt förut. Det har precis som med allt här i livet varit en bergochdalbana, med uppförs liksom nedförsbackar. Men för det mesta har jag bara njutit & levt i nuet. Fått komma ner i varv. Suttit ute på altanen och gjort något så avkopplade som att måla, för att i nästa stund tagga upp & dra ut och dansa, skratta, dricka, glömma. Ibland önskar jag att denna tid. Då man bara är. Hade varat för evigt. Men alla tider har sin charm. Och denna en självklar sådan. Dock, är det viktigt att komma ihåg att sommaren inte är slut riktigt än.. de finns fortfarande saker kvar på min lista & förhoppningsvis väntar en del överraskningar också. Hursomhelst så hoppas jag att ni fått en hel del fina minnen från det som varit. Jag vet iallafall vilka mina är.

Likes

Comments

Är ganska säker på att jag sagt det förut men säger det igen, ni som inte brukar åka till Haga för att strosa runt, fika eller sitta på någon av deras uteserveringar för att njuta av en öl eller ett glas vin, åk dit och ni kommer inte bli besvikna! Miljön där är så liten och mysig. Man kan liksom inte annat än att älska det. Dessutom har caféerna så mycket mer att erbjuda än vad standard café kedjorna har. Så ja, det är helt klart ett place 2 be.

Likes

Comments