Header

Ikväll kör jag på haribun, nytt contouring kit & inte helt oväntat, glitter 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har, under de senaste 24 timmarna, både läst, sätt och hört om den spridande nätkampanjen #metoo. Modiga tjejer träder fram och berättar just sin historia. En historia som för var och en av dem satt sina spår.

När jag läser om dessa tjejer är det mer än en känsla som väller upp inom mig. Jag känner sorg. Sorg för all skam dem känt. Jag känner hat. Hat för all frihet som dem berövats på. Men mest av allt så känner jag hopp. Hopp för att alla dessa tjejer, inklusive mig själv, inte gett upp.

För jag vet. Jag vet exakt hur det känns att känna skam över något som inte är mitt fel. Jag vet exakt hur det känns att bli berövad på sin frihet. Och jag vet. Jag vet exakt hur mycket hopp & kärlek som #metoo sprider till var och en av oss nu.

Min önskan, med allt det här, är att vi ska bli starkare tillsammans och att ingen skall känna sig ensam.

Jag kommer aldrig glömma vad som hänt, hur det kändes eller vilka ord som sades.

Men jag vet att jag måste ta mig vidare. Lämna det jobbiga bakom mig och sträva efter något så mycket viktigare, nämligen min lycka. Aldrig igen skall jag vika mig för någon. Aldrig igen skall jag se på utan att säga till. Aldrig igen skall jag stänga av medvetet. Det har blivit dags att ta fighten. Det har blivit dags att ta tillbaka det som så många anser vara en självklarhet. Det är dags att ta tillbaka vad som är vårt.

Likes

Comments

Efter att ha fixat lite ärenden på stan & gått alldeles för länge inne på Zara Home slutade det med en middag på La Gondola idag. Mysmys! Satt i deras "ute" rum med massa värmelampor och bara njöt av maten & sällskapet. Resturang mitt i veckan kallar jag verkligen vardagslyx<3

Likes

Comments

Stort grattis till min bästavän som fyller 18 år idag! 

Stor tjej nu! Skall ta och fira henne en massa på fredag då planen, inte helt oväntat, är att dra ut ihop! Åh.. så taggad jag är.

Ha nu en fortsatt fin kväll mitt hjärta. Det är du värd!

Likes

Comments

Lämnade för ett tag sedan in en ring på förminskning hos Jarl Sandin & idag var den äntligen klar att hämta! Ringen, som är en gamal present av min farmor, har legat (på tok för länge) i min byrålåda men gör sig nu fin på mitt finger istället.

Ser fram emot att åka hem till farmor nästa vecka så hon får se hur fint det blev! Detta kommer bli ett sånt där favorit smycke som man inte tar av sig utan som kommer sitta på 24:7. Helt klart!

Likes

Comments

Brogyllen i Mölndal 

Att köpa frukost till jobbet varje morgon är verkligen det mysigaste som finns. Jag menar, doften av nybakat bröd &. bullar.. Mmm.

För det mesta åker jag hit, till Brogyllen i Mölndal, för att handla det jag skall ha. Tycker dem är väldigt bra och har hittils inte varit missnöjd med något! Så skulle ni någonsin ha vägarna förbi kan jag absolut tipsa om dem.

Viktigt att tillägga är dock att dem inte är något café man kan slå sig ned på! Åtminstone inte i Mölndal. Tvärtom är det vädligt litet & till för de som skall ta med sig!

Likes

Comments

Såhär ser det ut hemma hos oss ATM. Anledning - mamma skall ha Mary Kay kväll med några av hennes kompisar. Så roligt!! Hade själv varit med men känner mig inte helt på topp, tyvärr. Istället skall jag bara ta de lugnt, köpa pizza, passa Sandie och umgås med Hanna. Mysig måndag. Yes.

Likes

Comments