Header

Tog en promenad längs med golfbanan tidigare idag tillsammans med mamma & Sandie. Man får passa på att njuta, dagar som dessa, av den vackra naturen som vi numera bor i.

Likes

Comments

Ett av mina bästa köp i Dubai var utan tvekan dessa klackskor från, guess what, H&M!! Så sköna, snygga och perfekta så det finns inte. Längtar redan till i sommar då jag får strosa runt i dessa tillsammans med ett par kostymbyxor, en klänning, kjol eller liknande.. Åhh yes.

Likes

Comments

Har bäddat ned mig i sängen nu med Sandie, en bok & en kopp varm choklad i väntan på att Moa skall ringa. Mysigt, I know. Om det är något man saknat så är det sin lilla vovve & sin säng åhh..

Likes

Comments

Från värme till kyla. Från palmer till granar. Från Dubai till Göteborg. Yes, that's right. Im back. Åh precis som med alla resor, är det med blandade känslor som man kommer hem. Hade utan tvekan kunnat stanna i parisdiset med Lovisa & Linn ett tag till. Vi hade det verkligen bäst! Men å andra sidan är det skönt att komma hem. Till sin familj & sin vardag. Som skiljer sig så mycket från den lilla bubbla man just levt i. För visst är det så, att man hela tiden hoppar från ett slags liv till ett annat. Å precis lika lätt som det är att komma in i en ny vardag, är det lätt att komma tillbaka in i den gamla.
Så det är helt enkelt det jag gör nu. Jag återgår till verkligheten & vardagen, med några fina minnen i behåll.

Likes

Comments

Sista dagen i Dubai gick åt till ökensafari följt av strandhäng & ett besök på Lovisas gamla skola. Blev liksom alla andra dagar här en händelserik sådan, men som dessutom bjöd på lite sol! Kändes bra att få packa upp bikinin ur väskan, lägga sig på stranden & bara njuta ett tag. Har ju flängt en hel del hit & dit, då vi velat se & uppleva så mycket som möjligt, så ett lugnare avslut på detta äventyr skakade ju inte!

Likes

Comments

Igår tog vi en taxi bort till Madinat, en väldigt vacker plats med stora fina hotell, däribland Al Casr som vi tog en båttur runt. Stället vi åt på, Pai Thai, låg precis vid kanalen & va hur trevligt som helst!

Efter middagen tog vi oss bort till "Times Of Arabia", en arabisk bar, där vi avslutade kvällen på bästa vis. Det vill säga med mycket snack & massa skratt.

Likes

Comments

Gårdagens festligheter bestod av Ladys Night på Nikki Beach följt av dans & annat skoj på VIP room. Va väldigt trevligt på båda ställena, men då jag föredrar att dansa framför att sitta ner, så passade inte helt oväntat de sist nämnda mig desto bättre.

Likes

Comments