Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har tagit körkort. Äntligen!!!
Lyckan jag bär på just nu tar aldrig slut, så fantastiskt känns det. Allt slit med teorin, övningskörning & lektioner hit & dit.. Över. Bara sådär. Nu får jag sitta själv bakom ratten, hur sjukt är inte det? Jag känner mig så fri som jag bara kan bli. Inga mer krav eller måsten. Nu kan jag bara va ett tag. Njuta och andas igen. Lämna detta kapitel bakom mig och sätta fart med nästa. Ge tid åt mig själv och mina vänner & bara glädjas åt all frihet som komma skall.

Likes

Comments

Jag & min fina igår

Hejhej!
Haft en väldigt mysig helg tillsammans med mina vänner. Två utekvällar i rad blev det, första till Excet & andra till Pustervik. Va bra kvällar båda två, tack vare sällskapet. Avslutade dessutom kvällen med övernattning, massa mys & snack hos Andrea som nyligen kommit hem efter sin resa! Whii.

Denna dag har dessvärre varit mindre rolig. Har med största sannolikhet drabbats av ryggskott.. vilket gör att jag knappt kan röra mig i vissa lägen då musklerna i ryggen låser sig. Usch! Tack & lov har mamma varit iväg och fixat medicin nu. Så hoppas på bättring snarast!

Hoppas ni haft en fin helg. Puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Såhär såg det ut när jag & Moa vaknade imorse. Strålande sol & klarblå himmel. Mmm.
Lite mer plusgrader på detta och vi har vår på riktigt.

Idag har jag bara tagit de lugnt, fixat lite grejer och kollat på "innan vi dör" som för övrigt är den mest spännande svenska serie jag kollat på (!!!). Ikväll är planen att gå ut med ett gäng kompisar, vart vi ska är än så länge oklart, men tror de blir bra vilket som!

Hoppas ni får en fin lördag. Puss!

Likes

Comments

Efter ett skönt pass på gymmet kommer jag hem till tända ljus, dukat bord & god mat. Hur mysigt som helst!!

Likes

Comments

Gillar, som ni säkert redan märkt, blått lite mer än alla andra färger. Därav mina nya lakan! Visst är dem snygga? Blir glad av både mönstret & färgen. Finns att köpa på Mio för 299 kr om jag inte minns fel!

Likes

Comments

Nu är det klart, imorgon byter jag gym till improve på arenan där mamma numera jobbar. Whio! Va där idag och kollade deras olika avdelningar samt testade på deras yoga pass. Superkul!! Är så taggad på nytt & att börja gymma igen.

Likes

Comments