Header
View tracker

Åhh sicken härlig dag detta har varit!
Åh som tur va vaknade jag tidigt för en gångs skull haha.
Tog en lång promenad med Sandie under förmiddagen och njöt verkligen till fullo av lite sol.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ikväll kom min fina Annie förbi med Thai mat. Mums!! Dukade upp lite i mitt rum så åt vi där medans vi diskuterade samt kollade upp en potentiell tågrutt inför vår Europa resa i sommar. Har, för tillfället, ganska många länder på listan som vi vill pricka av hehe. Men vi får se lite framöver hur det blir! Känns hursomhelst jätte skönt att vi har börjat ta tag i detta lite smått nu.

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag, Moa, Elin, Daniel och Emil ute på en barrunda i stan. Började på andra lång på ett ställe som heter hops och gick sedan vidare mot PC bar och Queens där vi mötte upp Christian, Joel och slutligen Sebastian. Riktigt mysig kväll som sedan inte helt oväntat avslutades med en sleepover ihop med Moa.

Likes

Comments

Här är några av de kap jag lyckades få med mig hem igår. Rött rött och lite mera rött. Använder sällan den färgen annars men nu när de börjar bli jul passar ju detta mer än perfekt i min garderob!

Likes

Comments

Denna dagen har verkligen varit på topp.
Sovmorgon följt av dubbla körlektioner där jag även fick reda på att det inte alls är långt kvar för mig nu! Körkortet är med andra ord inom räckhåll. Skönt.
Efter lektionerna åkte jag med ett glatt humör iväg intill stan tillsammans med mamma. Är ju Black Friday (och passande nog löning) idag ifall någon lyckats missa det?! Så ja, självklart stod lite shopping med på dagens to do's.

Nu är jag hemma och har precis klivit ut ur duschen. Ska ta och prova de jag fick med mig hem, orkade nämligen inte stå i nån provkö idag hehe, för att sedan äta middag med familjen innan jag och ett par vänner åker in till stan för bar häng.

Hoppas ni får en super mysig fredagskväll!
Puss

Likes

Comments

Köpte detta örhängesställ på TGR igår när jag och Felicia va på allum. Hur fin?? Har visserligen inte så många örhängen haha, men får införskaffa mig fler nu antar jag. Kunde hursomhelst inte låta bli att köpa denna going.

Likes

Comments

Två läppstift och en ögonskugga från MK. Visst är färgerna härliga?

Likes

Comments

Hola amigos!
Håller just nu på att fixa iordning mig samt packa ihop de sista inför kvällens festligheter. Ska nämligen iväg på jobbfest hemma hos en tjej i Floda. Hur najs? Är ett gäng som skall träffas innan för att käka pizza också, givetvis skall jag med även där! Bussen går om en dryg timma så får rappa på lite nu hehe. Ha en fin lördagskväll allihopa!
Puss puss

Likes

Comments

Fina Linn igår under vår fika på stan. Hann spendera åtminstone några timmar där med henne innan det var dags att dra dig hemåt för ytterligare ett nattpass! Usch, har haft sån otur de senaste passen då vi haft alldeles för mycket att göra i förhållande till vår personal.. Men men, idag är jag, tack & lov, ledig och kan andas ut!

Likes

Comments