Header

Att slippa ta på sig jackan. Att känna solens varma strålar mot sin bara hud. Att kunna strosa runt på stan klockan 3 på natten då det fortfarande är ljust. Att få ta sitt första dopp i havet. Att känna doften av solkräm & saltvatten. Att få nostalgi av alla lekande barn med stora leenden på läpparna. Att få känna sig fri. Älskad. Lycklig. Japp. Det är precis vad jag gör just nu. Jag känner. Jag är. Jag lever & jag njuter av varje sekund som sommaren ger mig.

Åh jag är så otroligt tacksam att jag genom mitt nya jobb fått en helt annan vardag. En där jag faktiskt kan andas ut & få planera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Va och köpte dessa två toppar på Gina häromdan. Kunde inte bestämma mig för om jag ville ha guld eller svart, så de fick bli båda enkelt enkelt. Så nöjd med dem!

Likes

Comments

Hängde med denna pinglan igår på Rosenkaféet inne i Trädgårdsföreningen i stan. Alltid lika mysigt att få komma dit! Satt och pratade ett långt tag och hade den ena roliga diskussionen efter den andra.

Efter fikat tog vi en tripp till Ica där vi köpte frukt för att sedan avsluta vår lilla träff på en av kåsjöns bryggor i kvällssolen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments