Header
View tracker

Haft en minst sagt mysig, för att inte tala om lugn, fredagskväll.

Har hämtat hem Sandie, övningskört med mamma, ätit pizza med familjen, handlat & gjort choklad fondue med Moa, bokat en resa till Dubai vecka 7 (!!!!) samt myst & skrattat en massa. Behövde verkligen en sån här kväll.

Likes

Comments

Hello!
Efter en gårdag fylld av kartonger, flyttgubbar, ner och upp-packning, många koppar kaffe och lite sömn va de mer än skönt att få vakna upp till solsken i de nya huset imorse. Familjen va iväg på jobb & diverse ärenden vilket gjorde att jag fick en lugn stund för mig själv. Fixade frukost, duschade & ringde Moa som jag har pratat med tills nu. Mys! Hoppas ni alla har en bra fredag! Puss

Likes

Comments

Var med Wilma i stan tidigare idag och kollade på balklänningar, visst är dem fina?? Hon fastande för en i rött & den va helt enkelt klockren på henne!

Åhh.. Saknade balen något fruktansvärt idag under tiden Wilma provade den ena fina klänningen efter den andra. De va verkligen drömmarnas dag då ingenting kunde paja ens lycka haha.

Men att hon har den dagen framför sig nu är jag så så glad för!! Kommer naturligtvis agera balfotograf då, de kan jag lova.

Likes

Comments

Grattis fina du till körkortet. Det var du mer än värd!

Likes

Comments

En bättre dag med min fina Hanna i stan
Jag & Felicia myste i Haga på caféet Hebbe Lelle 
Långpromenader i snön med Annie / en söt Linnea på morgonen efter vår sleepover
Min kära kusin gifte sig & ställde till med bröllop 
Vi va på den ena ishockey matchen efter den andra / jag & Moa i stan efter en skoldag 

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Var på Ikea tidigare idag med mamma och fyndade två stycken sminkställ för 10 kr (!!) var. Behövt detta ett bra tag då det annars brukar vara fullständig kaos i min sminkbords låda.. Hehe. Så skönt med lite ordning & reda! Åh snyggt blev det också.

Likes

Comments

Mysfika med bästis / anledningen till att jag kollar SKAM / My Love

Myser i min rosa päls / selfietime / julkort till min kära mormor

Partypinglan / choklad fondue med Annie & Alice / Andy på nyår

Likes

Comments

Efter att ha rensat ut hela mitt skrivbord så de nu står helt tomt tänker jag unna mig lite glass & skön läsning. Mmm. Flyttar ju om bara 2 veckor (!!!) och har knappt börjat packa än.. Så kände att ja, nu är de allt dags. Sålt min divan idag också, skönt!

Hoppas ni får en fin onsdagskväll. Puss!

Likes

Comments