Header

Mötte upp denna pingla tidigare idag för en fika på allum samt lite shopping. Myspys!

Likes

Comments

Spenderade kvällen med min fina Andrea inne i stan igår. Åt lite gott och pratade en massa. Love. Sen tog vi vagnen hem till henne där mamma sedan kom & hämtade upp mig.

Likes

Comments

Får inte nog av denna 

Likes

Comments

Älskar verkligen de vardagar då jag både får sovmorgon, tid för övningskörning samt kan gå på stan när det är som minst folk. Dröm. Idag har varit just en sån dag. Börjar inte förens 7 och har därför mycket tid över nu under dan! Har gjort lite ärenden i stan, köpt presenter och liknande, unnat mig min favorit frappe och spanat in allt fint på nyöppnade zara home.
Nu ska jag ta och fixa lite mat samt städa på mitt rum.
Hoppas ni får en bra måndag! Puss

Likes

Comments

Tog en promenad längs öjerjsö häromdan med mamma och Sandie. I och med att vi snart kommer flytta dit tyckte vi att de kunde vara kul att se hur våra nya promenadvägar kommer se ut! Kan ju lätt säga att dem är betydligt mycket mysigare än de vi har närmast oss idag. Mycket med tanke på att vi faktiskt kommer bo vid en sjö. Åhh vad jag längtar!

Likes

Comments

Godmorgon säger jag som vaknat nu!
Ska hoppa in i duschen strax och därefter ta att äta lite samt plugga innan jag och mamma övningskör in till stan. Planen är att gå till zara home och kika lite. Därefter tänker jag möta upp Annie och förhoppningsvis även Andrea ifall dem är kvar i stan när jag kommer in!
Hoppas ni får en fin söndag.
Puss!

Likes

Comments