Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Såhär fint var det häromdan när jag & Felicia var och fikade i Haga efter jobbet. Måste verkligen bli bättre på att åka dit. De verkar ha så många mysiga caféer & pubar som jag mer än gärna vill testa nu i sommar!

Likes

Comments

Hello!
Sitter på flygplatsen nu och inväntar boarding. Har haft en fantastisk vecka här i Spanien & kommer bära med mig många fina, för att inte tala om roliga, minnen hem.

Hoppas ni haft ett bra påsklov & får en fortsatt trevlig helg!
Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Tog en långpromenad bort mot Malaga igår tillsammans med mamma. Va ute och gick i totalt 3 timmar haha. Först en promenad på morgonen sen en längre på eftermiddagen. Så skönt!
Gjorde ett spontant stopp på ett annat hotell också för lunch. Visade sig vara hur fint som helst! Väldigt god mat också.. så där satt vi och njöt ett bra tag!

Likes

Comments

Min frukost denna morgon bestod av en massa frukt & pannkakor toppat med choklad & sirap, mums! Finns verkligen inget godare på morgonen om ni frågar mig. Skulle till exempel kunna leva på melon haha..

Idag är, tyvärr, sista dagen i detta paradis. Ska njuta till max av den & spendera mestadels av dagen nere vid stranden & havet.
Sen bär de hemåt imorgon igen!
Ha en fin dag allesammans.
Puss'

Likes

Comments

Har haft en helt magisk kväll på resturang @Beach House, som låg, precis som de låter, precis vid havet. Har ätit & druckit gott, lyssnat på livemusik & bara njutit. Killarna som spelade för kvällen va helt fantastiskt duktiga! En på saxofon och en på fiol. Syntes verkligen att dem älskade vad dem gjorde, åh det smittade av sig på oss som satt där också. Så himla härligt!

Hoppas ni alla haft en fin kväll. Puss!!

Likes

Comments

Då pappa och Philip spelar golf på förmiddagarna valde jag & mamma att gå upp i tid med dem idag. Brukar annars ligga kvar nån timma till och dra oss för att sedan äta frukost själva haha. Men kändes helt rätt att vakna lite tidigare, ta en kopp kaffe med dem & sedan ge sig ut på en promenad medan det fortfarande är svalt & skönt ute.

Likes

Comments

Likes

Comments