​Jag beklagar för dålig uppdatering. Det är så att jag har vart en aning upptagen på sistone. Jag har vart på besök i Göteborg, där jag såg till att stor shoppa, både i Ullared och på Frölunda torg. Det var kaos i Ullared som vanligt, men jag såg till att handla hem lite skolprylar samt skönhetsprodukter. Däremot i Frölunda torg hittade jag många fina plagg som fick följa med hem (haul kan visas om så önskas). Jag var även på Liseberg där jag åkte den nya mechanica... Och sedan vann jag även på chokladhjul:) And by the records, det är första Augusti idag, vad tiden går fort, det är ju sista sommarmånaden och skolan börjar om några fåtal veckor!!!

  • 27 Readers

Likes

Comments

Något som alltid får mej på bra humör är musik. Jag lyssnar På musik till allt, när jag pluggar, städar och till och med när jag sover.  Jag lyssnar mestadels på hiphop/rap, men nu när det är sommar så vill jag lyssna på pop och lugn musik. Nedan har jag länkat min spellista som jag lyssnar på för tillfället. Feel free to listen:)

  • 34 Readers

Likes

Comments

Hej, gott folk.
Det är nämligen så att jag har skapat en blogg, där jag kommer dela med mej utav det mesta. Jag som person gillar att dela med mej utav egna erfarenheter. Så jag vill bara hoppas att ni tycker om bloggen, och om det är något ni vill att jag ska skriva om, är det bara att kommentera. :)

  • 40 Readers

Likes

Comments