… vart har dagarna tagit vägen? Allt har gått så fort dom senaste veckorna. Jag har mycket att berätta från mina dagar denna vecka, både onsdag och torsdag, vi börjar:

Onsdag:
Hela skolan åkte till muséet för att sedan testa hur det känns att vara flykting i 4 timmar. Vi blev såklart inte slagna eller piskade, men det var en fantastiskt bra övning för alla oss.
Vi fick vara i ett sönderslagit hus, fönster var krossade och det såg riktigt kusligt ut. Vi fick bli indelade en roll som vi sedan skulle leva oss in i, vi hade en genomgång från början, blev sedan indelade i grupper. Vissa, och då var jag med på listan, fick stå i det kusliga huset i flera minuter till, fast på övervåningen och gömma oss. Vi fick fly, sitta i en container och försöka överleva för att sedan få asyl i Sverige.


Torsdag:
Då hade skolan sin årliga friluftsdag. Vi fick jobba med näringsvävar och vara mänskliga modeller i det. Vi fick testa att sätta upp vindskydd och laga mat på ett stormkök. Sista timmen fick vi paddla, höll på att vicka flera gånger, men så kul vi hade!


Lite av det roliga som har hänt denna vecka, så mycket lärorika stunder och jag skulle redan nästa måndag vilja testa på att vara flykting.En bild från i tisdags, om jag inte minns fel, då jag och en kompis var inne i stan och tog en fika. Wayne's 4 life!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsMixtrade ihop ett litet collage av dom första bilderna jag såg på weheartit.com.

Herregud, la mig rätt sent igår, eller rätt sent för att vara jag. Kunde verkligen inte somna, men well, vi alla har sådana dagar ibland.

Red igår, kände mig så himla trött före och jag ville nästan fälla några tårar. Jag är en sådan person som måste få vila om jag är trött, kan inte stå ut med det. Jag tog mig iväg till ridningen med hjälp av min fina vän (och hen smakar gott, bonus!) kaffe! Kände mig så mycket starkare efter 1 timmes ridning.


Idag ska jag skriva schema för veckan så jag har koll på vad som händer, mycket roliga saker händer på onsdag & torsdag, hihi 😚

Likes

Comments

Men hallå godingar, idag är det lördag. Hur härligt är inte det? Okej, jag tycker det är enormt härligt att det är helg igen, har jättemycket att se fram emot nästa vecka. Så det gör inget om tiden går fort 😊

Tyvärr så känner jag mig rätt tussig, förkyld igen efter två dagars "friskhet". Vet inte hur det är med mig, har nu varit förkyld i snart 1 år, eller kanske till och med över 1 år - tro mig, jag är van att vara förkyld vid det här laget. Så jag vet nog!

Därför har det inte kommit några nytagna bilder eller någon video där jag visar mina presenter jag fick. Får nog dröja.

Istället sitter jag nu och spelar BP, slapp dag och helg får det bli för min del! Men hoppas att ni har det bra och är ordentligt frisk.Tänkte bjuda på en enormt fin bild på en sälunge, gör nog din dag mycket bättre. I alla fall så gör den min dag ext
ra härlig!

Likes

CommentsAsså, omg, torsdag redan?! Och dagen började väldigt bra, sång av mamsen & papsen klockan 04:00 och morotskaka till frukost. Det är nämligen så att min syster fyller 11 år idag, helt sjukt! Känns som det var igår hon blev 8 😉

GRATTIS SYRRAN
!

När jag kommer hem berättar jag vad jag har fått, himla roligt det kommer bli framöver. Iiiiip!

Likes

Comments

Är nästan slut, känns så bra att vara inne i oktober & mest till att min syster fyller år imorgon. Wiiiie!

Eftermiddagen spenderades i city för att hitta en present till min kompis som fyller år un
der novemberlovet. Började med att jag glömde mina pengar hemma och jag tänkte att jag inte skulle handla upp allt. Men det blev så, har så svårt att spara, tyvärr!

Likes

Comments