Luomukookos kirjoittaa...

Blogin kirjoittaminen kuulostaa ehkä ensin ajatuksena paremmalta ja helpommalta, kuin mitä se todellisuudessa on. Toteutus ja aikaansaaminen ovatkin jotain aivan muuta. En varmasti ole ainut kenelle on käynyt näin. Oli sitten aloittelija tai ei. "Monesti on pitänyt kirjoittaa mutta..." Syystä tai toisesta se on joka kerta jäänyt tilanteessa toissijaiseksi. En pyytele keneltäkään anteeksi hiljaisuuttani. Itseäni vartenhan tätä teen ja tämä on oma blogini. Eikä minulla liioin ole lukijoitakaan. Ei ole muka ollut aikaa kirjoittaa. Luulen että se on voinut olla myöskin osittain rehellistä aikaansaamattomuutta. Voin ehkä pistää sen piikkiin, että minulla on ollut tässä lähiaikoina elämänmuutoksia jotka ovat vaikuttaneet asiaan. Olen hakenut siirtoa Jämsän ammattiopistoon. Aijon suorittaa opintoni siellä loppuun. Jämsässä nyt elellään jonkun aikaa ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Olen saanut myös töitä keikka luontoisesti työssäoppimiseni jälkeen. Tietenkin toivoisin saavani sieltä myös kesätöitä. Uskoakseni en ole muuttamassa enään takaisin Jyväskylään, ken tietää. Kysykää häneltä. Mutta elämäni on tällä hetkellä tässä ja nyt. Ikinä ei voi olla varma mitä huominen tuo tullessaan.


"Rakastan farkkujen tuhoamista"

Olen tammikuussa muuttanut uuteen asuntoon. Vasta remontoituun rivitalo yksiöön. Sijainti ei ole kuitenkaan mitä parhain. Matkaa ruokakauppaan on pari kilometriä. Onneksi olen tottunut kulkemaan jalkaisin. Halvan vuokran vuoksi en aijo asiasta valittaa. Innolla odotan että tulee kevät. MInun täytyy hankkia kunnollinen pyörä ennen kuin lumet alkavat sulaa. Minulla on oma etupiha jota pääsen keväällä laittamaan. Saa nähdä onko minusta viherpeukaloksi. Chiliä ja mansikoita olisi kiva itse kasvattaa. Se jää nähtäväksi jaksanko asiasta innostua. Enemmän minua taitaa kuitenkin kiinnostaa aurinkotuolin ja ihoöljyn hankkiminen.

Elämä täällä Jämsässä ei ole perin jännittävää. En tunne täältä ketään, enkä ole tutustunutkaan. Niin surulliselta kuin se kuulostaakin. Ei minulla ole täällä kavereita tai minkään valtakunnan tukiverkostoa. Äiti ja sisarukset tosin asuvat muutaman kilometrin päässä. Emme ole kovin paljoa tekemisissä. Mitä silloin tällöin käyn kahvilla tai saunomassa. Reissaan niin paljon kuin mahdollista. Käyn Jyväskylässä tervehtimässä kavereita ja treenaamassa. Minulla on kuntosalijäsenyys Jämsässä sekä Jyväskylässä. Yritän myös käydä mahdollisimman usein Lahdessa tervehtimässä tätiäni sekä kummipoikaani. Kuopiossa tulee käytyä silloin tällöin keikka luontoisesti töiden perässä. Olen kuitenkin suurimmaksi osaksi tyytyväinen tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni. Voin keskittyä opiskeluun, itseeni ja treenaamiseen.

Uuden asunnon iloihin kuuluu sisustaminen ja visualisoiminen. Uusien neliöiden täyttö ovat lempi puuhaani. En tiedä mihin kategoriaan luokittelisin sisustustyylini. Siinä on kai ripaus skandinaavisuutta ja jotain vanhaa. Rakastan harmaata hirsipuuta sekä perunalaatikoita. Olen ihastunut tumman harmaaseen laminaattiin. Luonnonläheisillä väreillä on helppo pelata ja siihen lisätä. Pidän minimaalisuudesta. Pyrin siihen että tavaraa olisi mahdollisimman vähän esillä. Joskus nuorempana saatoin järjestää kaikki rasvapurkit ja 52 huulirasvaa pöydälleni värijärjestyksessä.. Inhoan myös yli kaiken piuhoja tai mitä tahansa sähkölaitteita. Jos tulevaisuuden mielikuvitus poikaystäväni lukee tätä. Toivoisin hänen piilottavan elektroniikka laitteiden johdot ja jatkoroikat. Olen se tyhmä lemmikki hamsteri joka menee niitä puremaan. En omista televisiota nykyään lainkaan. Katson ennemmin netflixiä tietokoneelta. Jos pitäisi väkisin keksiä jotakin negatiivista, joudun katsomaan sitä yksin. Ei mitään netflixiä & chilliä. Eipähän tarvitse pelätä että joku yrittäisi häiritä elokuvan katsomista. Saanpahan itse päättää mitä katson. Tähän lisätäkseni, kyllä olen sinkku. Ei ketään kiikarissa. Pidän varmaan kiikareita väärinpäin. Enkä tiedä mikä on toisinpäin...

Treeni rintamalla menee erittäin hyvin. Olen edennyt hyvin tavotteissani. Kunto on kasvanut hurjasti ja lihasmassaakin tullut lisää. Maaliskuussa alkaa kiristely ja kehon puhdistus. Tarkoitus on polttaa rasvaa, siten kiinteytyä. Olen pääsääntöisesti jo pitkään syönyt puhtaasti. Välillä tietenkin olen herkutellut ja mässäillyt. Tarkoitukseni kiinteytyksessä on jättää kaikki sokeri pois ruokavaliostani. Vuosi sitten tein saman jätettyäni sokerin pois kokonaan. Syömiseni oli täysin ehdotonta ja ruokavalio tiukka. Silloin huomasi selkeän kiinteytymisen jo neljässä kuukaudessa. Olen aina syönyt säännöllisesti. Minulle on erittäin tärkeää pitää energian saanti tasaisena. Minua ahistaa ajatus lähteä johonkin tietämättä milloin saan ruokaa. Eli kannan sitä joko mukanani tai laadin suunnitelman mistä sitä saan. Perinteisiin eväisiini kuuluvat pähkinät, riisipiirakat, proteiinipatukat, rahka tai banaani. Alkoholin käytön olen jättänyt todella vähälle. Olemme ystäväni kanssa sopineet. Emme dokaa ennen toukokuun loppua. Meillä molemmilla on tuolloin syntymäpäivät lähekkäin. Suunnitelmissa olisi lähteä Tallinnaan tai Tukholmaan risteilylle. Tavoitteena minulla ja ystävälläni on olla kesäkunnossa. Aivan niin kuin kaikilla muillakin tähän aikaan vuodesta. Minulla on ollut suunnitelmissa postata jossain vaiheessa treenaamisestani ja elämäntyylistäni. Kuinka se vaikuttaa elämääni, mitä se minulle tuo. Millaisia tavotteita minulla on. Mitä teen niiden eteen ja kuinka treenaan. En tuo treenaamistani esille paljoa. Ainakaan sosiaalisessa mediassa. Se ei ole ollut minulle imagon hakemista tai millään tapaa brändi. Minusta se on elämäntyyli ja valintoja. En ole halunnut niin sanotusti hehkuttaa ja tuoda itseäni sillä esille. Vaikka usein minun kuulee kyllä valittavan tukkoisista lihaksista. Mutta pannaan se lihasmuistiin. Otetaan siis tavoitteeksi kirjoittaa aiheesta lisää.

Eniten pidän ruuan laitosta kotona. Jaksan aina värkätä ja panostaa ruuanlaittoon. Eräs ystäväni kysyykin useasti. Miten minä jaksan nähdä niin paljon vaivaa. Olen aina viihtynyt keittiössä. Käytän paljon mielikuvitusta kokkaillessani. Olen innokas kokeilemaan aina kaikkea uutta. Yleensä syön aamupalaksi puuroa. Vaihtelun vuoksi syön välillä jotain erillaista. Tänä aamuna söin riisikakkuja babypinaatilla. Olisin laittanut myös avokadoa jos sitä olisi kaapissa ollut. Kookosrahkaa ja kookoksen makuista soijajogurttia sekoitettuna keskenään yhdeksi massaksi. Veriappelsiini pilkottuna lasiin. Jonka jälkeen päälle laitoin valion persikka-vadelma mehukeittoa. Viimeisenä leaderin 85%:sta tummasuklaata ja kookosrouhetta. Kookos sitä kookos tätä, kookos koko mimmi. Mistä lienee syntynyt nimeni "luomukookos" 🌴

My favorite: Kookos-lime-avokado-kana-pesto-pasta 💚

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments