Nu har jag haft ett sjukt långt uppehåll, av olika anledningar men jag kan ju säga att det är över nu.. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

äntligen dags att lägga sig... woho, upp lite innan kl 14 och hålla lektion.. så jag säger väl god natt

Likes

Comments

har visst glömt att skriva vidare..

Som sagt vi hade tävling hemma. Jag var taggad till tusen men jag visste nog inte för vad riktigt. I den åldern så vet man att man tävlar men ändå inte riktigt innebörden av en tävling. En tävling då bar en kul grej liksom.. Visst det ska alltid vara roligt men nu är det mer allvar.

Tillbaka till tävlingen, jag kom in på plan min syster och hennes kompis stod på banan. Dels som flagg vakt, och även hjälpa mig ifall det skulle va nått. Jag kommer ihåg att den dagen tog jag min första rosett, dock hade vi bara vita och höjden var väl bara 50 cm eller nått.. MEN jag hade kul!! Efter lite träning så var det dags att börja åka ut på tävlingar, gick väl inte så bra ibörjan, jag kan inte skylla på ponnyn. Han gjorde det han skulle typ. Men jag var liten och som med alla barn, man åker lite häst. Man begriper inte riktigt att man måste hålla om ocjh liknande, Jag kunde komma runt felfritt, kunde vägra ut mig och jag kunde åka av.. men vad gjorde det?? jag var alltid lika glad när jag kom ut från banan.

Vid den här tiden så spelade jag hockey och fotboll också. Dom andra visste det men det var ingen direkt som brydde sig. Då ridningen gav så mycket till dom andra sporterna.. Jag var målvakt i hockeyn det hick riktigt bra om man får säga så? ridningen gav mig balans, smidighet och styrka så det gynnade mig bara. Jag umgicks inte så mycket med kompisar då jag dels hade fullt upp. Jag själv som ville hålla på med dom grejerna, mina föräldrar har alltid stöttat mig och min syster. Jag hade några bra vänner som jag var med ibland men har alltid varit lite av en ensamvarg. Hade jag tid över så följde jag med min far till skogen och jaga.

Jag började bli lite äldre, och jag började tävla desto mer. Har alltid varit en tävlingsmänniska och envis som satan. Kommer ihåg att det fanns en sak jag inte gillade med tävling.. det var att jag alltid missade Disney dags för jag smörjde mina grejer då, jag har fått sköta sånt själv då man alltid bär ett ansvar när man har djur.!!

Nu började hända grejer.. nu började jag förstå mig på ridningen bättre. Hur jag kunde göra för att få hästen att förstå mig och uag honom. Vi började plocka rosetter, inga vinster dock. Vägrade sällan ut mig nu. Antingen blev jag placerad eller ännu värre åkte av. så jag har lärt mig att ta stryk i alla fall ;-)...

fortsättning följer måste jobba vidare ....

Likes

Comments

måste försöka skriva lite mer känner jag... men sitter sällan vid datorn på de sättet, brukar mest skriva från mobilen.. men ska.försöka göra lite längre inlägg..

Likes

Comments

lekte med telefonen förut, och en gammal bild fick lida för det.

Likes

Comments

på att jobba idag.. Längtar tills imorgon så jag kan åka till stallet.. ska hålla lektion för "bror" sen ska angelica trimma barre lite. imorgon ska jag mest glida runt ;-)

Och jag längtar efter mina nya ridbyxor. Dom kommer nog vara lite lite förstora men gör absolut ingenting.. :-)

Likes

Comments

iadg gick bra, eller bra o bra vi gjorde ju typ inget.. längre tyglar dom fick gå lite långa och låga, sträcka ut sig lite efter hoppningen igår. släppte dom på en annan del i hagen idag med dom vart Så glada.. tyvärr fick jag ingen bild när dom drog som mest och när Barre blåste upp sig.. då kan han faktiskt bli riktigt snygg
vilket man inte tror när man ser honom..
Likes

Comments

jobba igen. skönt att få va ledig onsdag och torsdag, men som sagt nu blir det jobb fre, lör och sön 18-06 underbart :-(

Likes

Comments

nu är man uppe och kokar lite ägg, det var ett tag sen. Sen är det dags för stallet så bara att byta om. Blir lite blandad träning för dom, tanken är att dom ska få röra på sig och bli av med allt skit i kroppen efter igår.

Likes

Comments

nya ridbyxor med som jag ska ha på träning tänkte jag..
beställde dom från horze.se tyckte dom var snygga men enkla.. sluta med att bror köpte ett par med. :-)

Likes

Comments