Jaha det där med sömn blev det inte mycket av, vårat lilla hjärta är så snorig och förmodligen väldigt övertrött! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså barnet är så förkylt, jag tror vi är inne på 4:e dygnet med snor och slem. Hon kräks till och med massa slem! Igår sov barnet 22 utav dem 24 timmarna ett dygn har. Idag har hon varit lite mera med iallafall.

Nu sitter vi och spelar Bingolotto, hoppas natten blir bra för jag är helt slut!
Vi har hittat världens bästa (kortvariga) lösning på förkylning hos lillan iallafall "Physiomer" halleluja, den hjälper våran lilla Donna att sova iallafall! ❤️

Likes

Comments

Som i de flesta hushållen i Sverige så kör vi en taco-kväll med ett glas riktigt gott vin till som vi fick av mamma och Roger. En riktig myskväll med tända ljus och pantern som spelar på tv:n vår kära vän Tex håller nollan än så länge.Våran lilla taco ❤️

Likes

Comments

Dagen startade med en panikslagen tjej här hemma. Hon hade så ont i magen och var så ledsen. Det var alltså första gången jag inte kunde trösta henne. Allvarligt så gick jag sönder inuti, panik och svett som rann i pannan.
Tur det går över, nu två timmar senare har hon somnat på mitt bröst under täcket som vi flyttat ut på soffan där vi har myst ner oss framför Nyhetsmorgon.

Lilla pluttan.

Sen till en annan sak, alltså vårt BVC här ute på vischan, ska man skratta eller gråta. Fördelen med att bo i stan är att du kan byta BVC sköterska om du inte är nöjd. Här ute är det lite en "bita i kudden" situation. Man får helt enkelt ta det som bjuds. Funderar flera gånger i veckan på att byta till stan och köra 8-10 mil fram och tillbaka för att vara nöjd.

Det är flummigt, man får googla förslag på vad man kan göra åt vissa saker och sen fråga om förslaget för att dubbelkolla. Ställer man frågor till damen så får jag aldrig ett svar, mer hmm jaaaa neeee joooo. Jaha?
Sen att det ena besöket sägs en sak och andra besöket så får vi rådet att göra det hon absolut inte rekommenderade förra gången?

Men höjden av ilska kom fram när hon sitter och diskuterar Lykkes "problem" med andra patienter?
Har inte BVC tystnadsplikt?

Blir fan tokig.

Aja det var allt från den här morgonen.

Likes

Comments

Tillbaka till diskussionen om håret.

Ja det blev helt enkelt en färgning, kastanj som den så fint hette.

Känns fräscht (alltså ordet fräscht?) faktiskt. Jag är helt okej nöjd, en färgning till sen kanske färgen sitter kvar också, börjar redan nu lysa igenom från det blonda.

Likes

Comments

Så här tycker vi om att pappan i huset är bortrest.

Likes

Comments

Jag är verkligen sämst på att uppdatera här.

Men men.

Livet leker, eller loppan har iofs fått för sig att nattetid är helt klart den bästa tiden för leenden och diskutioner. (Hon går i sina föräldrars fotspår, kommer helt klart bli en efterfest tjej av den där tjejen. Haha.)
Hon har upptäckt sin tunga så vi har en unge här hemma som ligger och räcker ut tungan och jollrar hela nätterna. Kan inte direkt klaga det är inte så att hon skriker liksom. Men hon blir vansinnig om man inte pratar med henne eller om jag råkar släcka lampan. 🙄 Detta resulterar i en rätt så trött mamma haha.

Dea åker iväg ikväll och det är första natten vi sover ifrån varandra sen loppan kom, känns ju sådär om jag ska vara ärlig. Alltid betydligt skönare att ha honom på hemma plan. Men min kära syster kommer hit och sover här med oss, så ikväll blir det tjejmyskväll framför idol.

För övrigt så slutar aldrig mammalivet förvåna mig. Hur trött jag än är eller hur frustrerad jag än kan bli så försvinner allt när leendet visar sig. Vi har en väldigt behändig dam att ha och göra med. Förmodligen för att någon högre makt tyckte att jag gjort något bra någonstans här i livet.

Idag gick jag upp vid 07.00 och håller just i detta nu på att storstäda, mina kärlekar tar en välförtjänt sovmorgon. Helst av allt hade jag tillbringat morgonen med att stå och glo på dem men jag tror det hade placerat mig i kategorin crazymamaaa.

Nehe det var en update om läget i den här familjen.
❤️

Likes

Comments

Våran underbara unge blir helt krullig efter hon har badat. En riktig liten krulltott, sötunge!

Likes

Comments

Beslutsångest.

Rötthår
Brunthår
Blondthår


Vad tusan ska jag göra med håret, jag har köpt hem hårfärg i färgen kastanj och funderar allvarligt på att slänga i den.

Jag har blont nu och trivs bra i det men jag orkar inte lägga ut över 1000:- varann månad och inte tala om tiden det tar heller för den delen.

Hade varit så smidigt med en färg man kan "sköta" hemma.

Hm, får ta en stark funderare innan jag bestämmer mig. Är ju expert på att vilja bli blond 3 dagar efter jag färgat mig brunt och expert på att vilja bli brun när jag är blond.


Lutar åt något i stil med bilden högst upp till höger?

Likes

Comments