Något jag måste bli så mycket bättre på är att dokumentera mer om dagarna. Både till mig själv men också till bloggen, men jag är verkligen så himla dålig på att fota. Dom här lyxiga, ljusa instagram bilderna finns liksom inte. Hur gör ni? Vilka appar är det bästa att redigera i? Jag använder främst min telefon ( en iPhone 6 ) men har också en kamera som dock börjar få några år på nacken men ändå fungerar. Svårast att använda den är när det är mörkt. Då blir bilderna helt suddiga och jag ger upp på en gång.
Så, åter igen, era nästa tips. Hit me!

Denna använder jag nu. Sony NX1100

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vid 8 månader började vi sätta leon på pottan och nu börjar det bli dags att ta tag i att göra honom blöjfri.

Många kanske undrar varför vi började så tidigt och det var faktiskt inget vi hade bestämt i förväg, det bara blev så. Vi märkte på honom varje gång det var dags för nummer två och i samma veva så läste eller såg jag något inslag om tidig potträning, och tänkte varför inte? En bajsblöja mindre om dagen är ju trevligt.

När Leon började på förskolan i augusti gjorde han i princip aldrig nummer två i blöjan, vare sig vi har hemma eller på stan. Det var bara att leta upp en toalett och sätta honom där. Tyvärr gick det inte lika smidigt på förskolan, antagligen för att dom har många barn att hålla koll på och inte ser hans signaler lika tidigt som vi gör. Men nu har vi bett dom sätta honom på pottan lite då och då och fråga om han behöver bajsa då vi gärna ser stt han blur blöjfri till sommaren. Hemma har han ofta kalsonger på sig och säger till när han behöver kissa eller bsjsa. Så himla duktig. Än så länge har det inte skett någon olycka när han har haft dom på sig.

När började ni potträna era barn och när var dom blöjfria?

Likes

Comments

Veckan gick snabbt och igår var jag hos min kurator. Allt som sägs där stannar ju där men jag är egentligen en väldigt öppen person som gärna berättar typ allt, på gott och ont. För det är inte alltid alla vill höra allt. Jag har endel grejer som egentligen kanske är för privata för att ta upp med vem som helst.
Vi tar tex historien om Liam. Det är inte alla som vill/kan hantera när jag berättar om honom, men för mig har det blivit naturligt att prata om honom på alla sätt.
Vet inte vart jag ville komma i det här men det är knepigt med bloggen just nu när jag inte kan dela med mig med respekt till min sambo.
På måndag vet jag nog hur framtiden kommer se ut och då kommer jag berätta allt in i minsta detalj, vare sig det är bra eller dåliga nyheter.

Likes

Comments

Om 11 dagar är det vår första killes tredje födelsedag. Tredje.
I tre år har jag varit utan min älskade Liam. Jag minns allting så väl. Hur mycket jag hoppades att han skulle skrika när han föddes. Hur varm han var när dom la honom på mitt bröst. Hur vacker han var. Aldrig kommer sorgen att blekna. Aldrig kommer mina känslor att försvinna. Jag saknar honom så att hjärtat exploderar ibland. Jag älskar honom förevigt.

Med Liam i magen, helt ovetandes om vad som skulle hända efter några månader.

Likes

Comments

Idag har jag varit hos min kurator. Vi hade ganska mycket att prata om. Började gå till henne för några veckor sen när jag kände att det började bli föör tungt. Tycker det är skönt att kunna prata med någon utomstående men det är inte alla som tycker det.

Den här veckan är jag sjukskriven pga flera anledningar. Kommer berätta mer sen. På lördag är jag tillbaka på jobbet igen om inget speciellt händer. Känns både och att vara hemma. Hinner tänka mycket samtidigt som jag blir smått rastlös. Försöker bara slappna av och få hjärnan att vila, men det är lättare sagt än gjort.


"Detta inlägg skulle publicerats i onsdag men försvann"

Likes

Comments

Idag fick jag goda nyheter som gjorde att för tillfället kan slappna av lite i själen i några dagar. Välbehövligt. Den här och förra veckan har inte varit bra och det har varit väldigt svårt att hantera stundvis. Som sagt, jag lovar att berätta mer. Det är bland annat med hänsyn till min familj som jag väntar.
Att solen lös idag och faktiskt värmde var ju underbart och det fyllde på mitt d-vitamin förråd lite grann.

Efter hämtning av mitt hjärta på förskolan har vi lekt och tittat på Stuart little. Hans favoritfilm för tillfället. Börjar bli lite tjatig nu efter veckor av tittande.
Till middag körde vi en hederlig fredags tacos fast vi bytte köttfärsen mot kyckling vilket Leon gillade mycket mer. Han har svårt för köttfärs och det har faktiskt smittats av på mig. Minns inte när jag åt det senast?

Nu sover Leon, tror jag, vi har börjat pussa god natt och gå ner och det fungerar bra nu men ibland kan det ta en timme innan han somnar men han ligger och pratar med sig själv, eller kanske Liam, så det går nog ingen nöd på honom.
Snart är det dags för något avsnitt av Vikings. SÅ bra serie! Blir lite små godis och morötter och dipp till det så fredagsfeelingen håller i sig.

Ha en trevlig fredag allihopa!

Likes

Comments

I söndags fyllde vår stora lycka i livet hela 2 år. Vi började dagen med att han fick pannkakor till frukost och så blåste han ut sina 2 ljus. Eller too som han säger.
Sen åkte Leon och Simon och köpte en helliumballong i form av tvåa. Jag vet en kille som blev mer än glad.

Vid ett började familj och släkt att trilla in och vi är jätte glada över vilka fina människor vi har i vår närhet.
På kvällen kom våra vänner och vi åt thaimat och lekte. Vid sju kunde grät Leon mest och vi gick och lade honom. Tror det tog 2 minuter sen sov han. Antagligen väldigt nöjd över dagen.

Likes

Comments

Efter att jag skrev sist trodde jag att jag skulle få börja dela med mig av lite lyckliga saker som händer just nu. Men helvetet knackade på dörren och hejdade mig. Den senaste veckan har verkligen varit ett HELVETE rent sagt. Det är för tidigt för mig att dela med mig av vad det handlar om men jag lovar att berätta snart. Innan fredag har jag fått första domen. Sen ska jag förhoppningsvis kunna dela med mig och berätta hur den närmsta tiden kommer se ut.

Likes

Comments

Ja, det var ett tag sen sist. Många gånger har jag tänkt kika in här och skriva några rader, men det har inte blivit så bara. Vid den här tidpunkten på året känner jag alltid för att blogga. Leon fyller snart 2 år och Liam skulle blivit 3. Min största glädje och största sorg är samlade i en och samma månad och det är tufft. Samtidigt händer det mycket annat som gör att mitt huvud är totalt kaos vissa dagar. Men jag kämpar på.
Och jag är tillbaka. Hur länge det blir den här gången får tiden visa.
Ta hand om er så hörs vi snart igen

Likes

Comments

Jag måste vara den enda kvinnan i världen som tycker de är svårt med hur man "ska" inreda. Ända sedan vi flyttade in i vårt radhus för 4 år sedan har det känts oklart. Alltid små detaljer som saknas.
Härom dagen bestämde jag och S att vi nu ska ta ett rum i taget och inreda klart det. Men det är ju såååå otroligt svårt. Hade jag haft massa pengar hade jag letat upp en bild och köpt allt på bilden, men så är det ju tyvärr inte.
Det som är kvar att köpas är i alla fall
- två tavlor
- en retro klocka
- nya fönsterlampor
- kuddfodral
- korg för leksak/filtar

Svåraste är nog faktiskt kuddfodralen, några tips?

Så himla fint sovrum!

Likes

Comments