​Hej alla fina människor! Är så arg idag!! Vaknade upp med ett sms från en tjej där hon skriver att hon anklagar mig för något jag inte ens gjort. För de första så har hon aldrig gillat mig pga jag är tillsammans med hennes ex och hon gillar tydligen honom fortfarande, hon anklagar ofta mig för saker som inte ens är sant. Bara för att hon ej gillar mig ger de henne ingen rätt att kränka mig hela tiden. Blir så arg på sådana människor, skaffa bevis innan du börjar anklaga massor med folk, bara pinsamt för dem.. 


Likes

Comments

Hej på er alla sitter helt död i min säng efter en lång dag i skolan och råplugg till körkort.. suuck!! Är så himla trött nu för tiden vet inte riktigt varför, antagligen pga de tråkiga vädret ute..

Att de är är mindre än 2 veckor kvar tills dagen alla ungdomar längtar till är snart här!!! 18 år!!?? Hur länge har jag inte väntat på de, körkort och krogen. Gud så kul de kommer bli!! Nej nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen, kolla på någon film o sen sova efter denna långa dag!! Godnatt folket sov så gott!! PUUSSSS

Likes

Comments