Ska ge bloggandet ett litet nytt försök. För när jag tänker efter- det finns ju säkert några där ute som ändå är lite intresserad av mitt lilla liv? Livet här i Norge! För det händer ju mycket och det är färre personer hemifrån jag pratar med nu när jag inte ens bor i samma land och dessutom är jag otroligt dålig på sociala medier. Lixom trög. Uppdaterar sjukt sällan. Så det är ju många som inte vet mycket alls? Men bara lugna. Jag mår bra. Faktiskt väldigt bra. :-)

I helgen som var va mamma, pappa och Benji här på besök <3 otroligt mysigt och jag är så glad och stolt över mina föräldrar. Dom är verkligen stöttande och har alltid funnits där för mig. Vi åt god mat ute, lagade tacos till middag en kväll i våran lägenhet och bjöd sedan hit dom, följt av myskväll med roliga filmer som vi alla skrattade åt så vi grät. Har fått gosa med Benji konstant i nästan 3 dygn och dessa dagar var verkligen välbehövliga. Vi åkte även till en väldigt stor kyrka och va på visning där samt var en heldag på ett superfint äventyrsbad som ligger ute på en pir vid havet. Det fanns även en solterass så där kunde man ligga och bubbla i det varma vattnet i den kalla luften och få sol i ansiktet. <3 Gleder meg sykt till våren är här på riktigt nu!

Detta var en kort uppdatering om det allra senaste. Det ska komma mer. De kommande 2 dagarna ska jag vara på praktik på Indiska och på fredag åker vi hem till Sindres familj över helgen! Det blir trevligt.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen. Nu var det länge sen jag var inne här och skrev. Kom aldrig ens igång på riktigt när jag öppnade denna blogg, men nåväl.

Känner mig lite smått splittrad och förvirrad. Varför vet jag inte då det faktiskt var riktigt länge sedan jag gick med sånna känslor. Håper det inte är ett slags intro för detta år. Att 2016 generellt kommer fortsätta i denna stil och att det är något slags tecken... haha vore mardröm.

Men jag har en del saker att se fram emot! Imorgon är det första skoldagen vilket ska bli riktigt kul. Då har jag en juridik lektion och efter den kommer helgen och dagarna fram till nästa onsdag gå t att plugga inför juridik examen som jag har då.

När examen är klar bär det av till Åre med Sindre och hans kompisar från hans skola i studentkåren! Tippar på att det blir massa skidåkning, goda middagar och massa fest hela nätterna med alla norrbaggar. Ska bli superkul.

Efter detta ska jag ut i praktik 2 dagar i veckan hela våren. Samt skola dom övriga dagarna. O så ska jag försöka klämma in så mycket extrajobb jag får tid till. Gillar inte känslan av att gå back ekonomiskt som jag har gjort detta halvår. Visserligen har jag ju haft skolan, men det går att få ekonomin att gå runt bra även om man pluggar!

Kan berätta lite om min jul och nyår också! Har varit hemma i Sverige, i Märsta, samt i fjällen. Och jag har haft det riktigt mysigt även om jag efter juldagen på Harrys blev riktigt sjuk. Och det gick inte över förens igår.. Hann under julen iallafall träffa flera vänner jag ville hänga med men tyvärr inte alla, vilket var tråkigt. Var underbart att vara med Benji. Som jag saknat något otroligt. Och familjen, och vänner. På julafton var jag hos kusiner som vanligt, på juldagen middag hemma med andra kusiner och utgång efter och på annandag jul ännu en middag hos kusiner, haha. Låter som en vanlig jul för mig med andra ord. På nyårsafton va jag i fjällen och var på en liten fest där hos familjevänner. Var jätteskönt att för första gången inte ha ett spårat nyår med en hemsk bakfylla dagen efter. Förra årets var ioförsig underbart det med. Hängde med Sindre för första gången under de dagarna samt hotellnatt på nyår. Väldigt braaa minnen! 

Önskar alla(de som malt sig igenom denna långa text) en underbar kväll! <3Likes

Comments

Jag trodde først aldrig att jag skulle børja blogga igen.. but here I am! Skriver nu tillfælligt med norska bokstæver då jag lånar killens pc, så ingen bør oroa sig før att jag slagit om mig till norsk helt heheh. Men jag trivs som bara den hær. Herregud det finns så mycket att uppdaera om sen sist jag skrev på den fattiga lilla bloggen jag hade førr, haha. Men jag børjar lite smått. Nu studerar jag i Trondheim som ær en underbar och vacker studentby i Norge. Och jag er inte singel utan jag ær sambo(!!!!) med værldens finaste kille. Att ha en vardag sammen med han er som balsam før sjælen, æven om jag såklart också længtar hem till venner och familj. Det er helt annorlunda att pløtsligt inte ha næra hem, eller att ens bo hemma! Men samtidigt veldigt skønt att få miljøombyte från lilla Mærsta. Jag anser sjælv att jag har bott hemma ganska længe innan jag kom hit. 21 år ær åldern då jag flyttade hemifrån. Och jag minns att jag ville gøra det redan før 4 år sedan. Så nu klagar jag ej. 
​Jag kommer uppdatera med bilder och allt møjligt gott senare, och ser detta som intro vælkommnandet på bloggisen! Ha det GØTT så længe folks <3

Likes

Comments