Hallå...

Inatt så river ångesten mig mitt itu, kroppen gör ont och jag tänker och tänker. Tänker på hur saker kunde blivit, hur saker kunnat sett annorlunda ut ifall jag valt en annan väg. Nu ångrar jag ju definitivt ingenting som jag gjort, men bara tanken på allt hade kunnat vara så annorlunda, jag vet inte om det vart bättre eller sämre. Men man ska inte spekulera i sånt som uppenbarligen inte var meningen att bli.

William har äntligen fått sitt eget rum (garderoben). Han är överlycklig, och kanske bara kanske kan de sova bättre nu! När de slipper bråkas varje kväll för att den ena gör något emot den andra.

Tycker dock det blev helt okej, för att vara en garderob!

Ha en fortsatt fin natt! Imorgon får jag inte sova mycket, men vad gör det om hundra år!

Ha det bäst! / Jonna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det jag kan tänka på när jag tänker på dig är allt jag hört om dig, alla saker som sårat men även lyckliga minnen. Jag kan inte släppa att jag blir jämförd med dig och utpekad som något jag definitivt inte är. Jag definierar mig inte med dig någonstans, men att höra jämförelserna gör ont. Jag är inte den bästa, långt ifrån! Jag gör mina misstag på mina sätt, men jag försöker att göra det bästa utav situationen. Som jag säger många gånger "man kan inte döma någon, för det som du inte klarar av, det som gör för ont för dig, det kan jag uppleva som det naturligaste som finns och tvärtom". Alla är vi olika, vi är unika och speciella på vårt sätt, det är det som gör oss till dom vi är.

Men tillbaka till saken, jag vill inte bli jämförd med någon för om du nu tvunget ska ogilla mig och försöka trycka ner mig för att du själv mår väldigt dåligt så tycker jag att du ska sluta, bry dig om de som står dig närmast istället. Lär dig att stå upp för dig själv istället för att trycka ner andra, för i slutändan så skadar det ingen annan än sig själv.

Slänger in nån bild på de vackraste jag har, de som fått mig att älska mig själv och blicka framåt! De som fått mig att kämpa och bli den jag är idag, jag har som alla andra en lång väg att gå, min resa är inte slut än, den har bara BÖRJAT.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Den här veckan inleds med smattrande regn emot fönstret. Vi ligger kvar i sängen än jag och Lily, pojkarna är hos Niklas och Roger jobbar, idag börjar mitt schema så inatt jobbar jag min första natt för veckan. Eftersom Roger jobbar 7-22 så ses vi inte på ett dygn och då bara snabbt eftersom att han ska åka och jobba igen när jag slutar. Vad gör det om hundra år? 😏

I lördags åkte vi Big lake run, bilderna säger allt... men roligt hade vi 😂

Nu ska vi väl fortsätta titta på tvn och snart gå upp och göra kaffe, glöm dina bekymmer imorgon kommer nya ☝🏻

Likes

Comments

Och vart tog tiden vägen? Min bebis som nyss låg i magen, och nu sitter hon själv utan bekymmer! Och han den stora som inte är så stor han har tappat sin första tand 😮. Jag hinner inte med, för snart en månad sen tog jag studenten, jag har jobb nästan varje dag, på söndag börjar mitt nattschema... just nu känns det som om vi har allting under kontroll, men vad fort allting går! William fyllde nyss fem snart blir Elton 4 och jag tycker det var nyss de bara var små små bebisar! Älskade skruttan är bara 6månader men är mer överallt än stilla. Älskade barn jag älskar er/ mamma💕

Likes

Comments

Vem är jag?
Ja vem är jag egentligen, bra fråga.
22 årig trebarns mamma som bor i Gustafs. Sa det mycket, kanske inte. Jag bor tillsammans med min sambo Roger mina två grabbar William 5 och Elton snart 4, och våran gemensamma dotter Lily som är ett halvår. Jag har precis tagit studenten och jag jobbar som vårdbiträde inom säbo.

PS. När jag blir stor vill jag bli lärare!

Likes

Comments

Nattjobb i all ära, men tankarna som kommer till mig är inte de vackraste. Jag tänker mycket, jag drömmer mycket. Ingenting är för stort, bara man tror tillräckligt så kommer man nog lyckas till slut. Jag har tagit mig långt i livet och mycket är tack vare mina fantastiska ungar. En dag ska jag skriva ett inlägg där jag presenterar mig själv, vem jag är. Men idag är det mina tankar som tar över! Tänka om och tänka lite till, idag är jag tacksam över allt som jag varit med om allt som jag gjort, det finns en anledning att de på arbetsintervjuer och möten brukar titta på mig med stora ögon och säga, trots din unga ålder så hörs det vilken livserfarenhet du har, ge aldrig upp!

Likes

Comments