Hej! Idag är det söndag och helgen börjar gå mot sitt slut. Jag är INTE redo för en ny skolvecka då jag just nu drunknar i plugg.. Helgen har gått otroligt snabbt men har också varit väldigt mysig.


I fredags efter skolan fikade jag med min fina vän Matilda. Vi satt på coffehouse tills butikerna stängde och då drog jag mig hemåt. Hemma har det varit kaos ett tag då vår köksrenovering blev utdragen. Det blev äntligen färdigt i fredags och det firade vi med familjen, Martin och god mat.

Martin sov här och vi låg kvar i sängen länge dagen efter. Vi tog oss i alla fall tillslut ner på stan för att fixa en present och efter det hem igen.

Faktiskt ganska sent på kvällen tog vi oss till gymmet. Där körde jag ett pass rygg/axlar. Gymmet var så gott som tomt så jag, Martin, Teo och Lucas kunde härja runt hur mycket som helst innan vi gick till Martin för att duscha.

efter duschen bar det av hemåt igen. Vi åt ännu en gång middag hela familjen och hade det jättemysigt.

Min favorit serie heter "Bron". Den är Svensk-dansk och säsong tre sänds just nu på SVT. Martin hade konstigt nog aldrig stött på serien tidigare så vi låg uppe till sent och kollade på flera avsnitt av säsong ett.

Idag, söndag, spelade min lillebror basketmatch så jag och mamma var där och kollade. Riktigt kul att se sin bror spela en sport han tycker om och vara så duktig på det.

​Det är alltså så min helg sett ut. Inte så speciell men det kan ju också vara skönt.

Vi hörs / Filippa

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klar med allt för ikväll ovh det har varit en imponerande måndag. Faktiskt väldigt skönt med lite yoga efter en skoldag och bra start på veckan. Efter träningen åt jag för att sedan gå en promenad med Martin vilket var supermysigt.

Photo Booth selfie efter maten. ;) 

/Filippa

Likes

Comments

Hej! Idag hade jag en hyfsat kort dag och kom därför innanför dörren här hemma redan kvart i tre. (Vilket menas med en halvtimme innan jag egentligen skulle slutat) Jag slutade dock med Naturkunskap i ungefär två timmar, vilket suger. Måndagar brukar dock kännas värre än idag. Jag har hela dagen känt motivation till skolan och allt runt omkring, vilket jag kanske tappat lite de senaste veckorna.

Dagens lunch blev inte skolans erbjudande "tacofisk" utan istället nachotallrik på ett fik i närheten av skolan, kanske var det det som höll mig levande hela dagen?

Eftersom att min blogg är nystartad lär jag väl presentera mig. Jag heter Filippa Lundin, är 15 år och går mitt första av tre år på samhällsvetenskapsprogrammet i staden jag bor. Jag är född 2000 och har därmed skippat ett skolår. Jag är intresserad av många olika saker men kläder och skönhet är något som intresserar mig mycket. Dock har jag också ett stort intresse för vårt samhälle (politik, nyheter osv) Som ni kanske förstår genom mitt val av program i skolan.

Bild på en stor del av mitt liv, min pojkvän! Riktigt skeva och trötta men han är alltid fin ;)

Har svårt att hinna med att skriva mer då jag har bråttom till ett yogapass på gymmet. Men vi hörs senare, Ciao!

​/Filippa

  • 63 Readers

Likes

Comments