Header

Hej på er!
Nu har det äntligen äntligen blivit varma tider! Som man har längtat.
Att kunna gå i shorts är ju den bästa känslan ever.
Inget är ju fel på sommaren förutom myggor.. Man blir brun, får blondare hår och allt e så underbart.
Det jag har planerat nu i sommar är att jobba, ta bort min tandställning, vara med vänner och njuta så mycket jag kan.
Hoppas det blir en varm sommar nu!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er godingar!
Nu var det måndag igen och även sista veckan innan sommarlov.
Igår var jag på en super trevlig arbetsträff på feldts fisk. Vi åt super god mat, gick igenom saker, menyn osv.
Längtar redan till att få börja jobba faktiskt. Fick bra schema och allt så är super nöjd.
Men här kommer lite av veckans bilder.
Puss & kram.

Likes

Comments

Hej på,er, hoppas ni mår bra!
Just nu ligger jag i sängen och ska snart se på någon bra film. Känns som man har sätt alla filmer men de finns nog någon bra som väntar.
Imorgon ska jag åka till Uddevalla för att hämta min mobil. Den har varit inne på lagning i snart en vecka. Har levt med en Iphone 4. Den har varit så seg så jag hållet på att dö. Men imorgon får jag min pärla igen.
På torsdag ska jag äntligen klippa och slinga håret. Har precis köpt nytt löshår från Rapunzel of Sweden så tänkte att jag behöver fixa lite i mitt vanliga hår också. På kvällen på torsdagen ska jag även på student till en släkting.
Fredag blir de Liseberg, taggad till max.. Ska åka ditt efter skolan eller ja klockan 3 om man ska vara exakt. Rolig information va? Haha. Nej men de ska nog bli kul.
På söndag ska jag på en arbetsträff och gå igenom schemat, ska bli kul, lite pirrigt faktiskt. Men de fixar jag.
Puss & kram

Likes

Comments

Japp nu är 60-talet tillbaka! Sommarens hetaste trend är hippiemodet. Det ska vara allt från mockaboots till frans väskor. Mycket frans detaljer kommer det vara, tillexempel på jakorna, tröjor osv.
Tycker ändå att den stilen är rätt ball. Hade lätt kunnat bära sådana kläder, inga problem för mig. För min del kommer det verkligen inte vara dom där färgglada kläderna utan mer neutrala färger som brun, vit och besch. Läste detta i SOLO tidningen, tror inte att dom menar att det kommer vara skrik gula kläder direkt. Men vi får väll se vad som händer.
Puss & kram.

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni mår bra! Själv mår man sådär, har ont lite här och var. Ska den mesta delen av helgen vila.
Har varit hemma två dagar från skolan denna vecka. Igår sov jag nästan hela dagen och idag har jag bara tagit det lugnt och badat läst och druckit kaffe. Sånna dagar måste man ju också få ha.
Men nu tänkte jag ta och se på någon bra film. Ni får ha en trevlig helg så hörs vi.
Puss & kram.

Likes

Comments

Hej på er, idag har varit en lång rolig dag. Jag gick upp tidligt idag morse. Sedan begick jag mig till Viktoria Secret som tog sin långa tid. Efter så åkte jag tunnelbana till central park. Såg på lite små teatrar och fick på en massage. Sedan blev det shopping på hög nivå. Tills sist så gick jag på en musikal " Lejon kungen" riktigt bra faktiskt. Nu sitter jag på Starbucks och dricker min "very berry hibuscus" super god. Får inte nog av den.. Får passa på när den inte finns i Sverige.
Puss & kram!

Likes

Comments

Hej på er, nu kommer ett inlägg som skulle komma igår men har inte haft Internet fören nu. Men här kommer en bildbomb på två dagar!

Likes

Comments

Hej på er, idag har varit en super go dag. Jag har varit ute och vandrat på New Yorks gator, fikat, ätit och shoppat. Nu är klockan snart 22:00 och har varit ute och gått sedan 07:00 imorse. Så nu är jag väldigt trött i benen. Idag har jag även gått till en busstation och beställt biljetter till Woodbury Common. Det är som ett litet shoppingcenter fast i små trädhus. Bilder kommer imorgon från det.
Nu ska jag faktiskt sova så ni får ha en bra fortsatt dag.
Puss & kram

Likes

Comments