Hållbar utveckling


Är det verkligen någon som är beredd att ändra sin livstil?

Är jag det? Jag vet inte? Hur ska jag göra?

Vet du vad du ska göra?

Den 2 augusti så tog vi alla människor på jorden slut på årets resurser, vi har börjat använda nästa års tillgångar och om bara några år kommer vi ligga minus. Vilket vi egentligen redan gör men det blir bara värre för varje år.

Hur ska vi, du och jag göra? Vad måste vi ändra på. Bara sluta använda bilen eller vad är det som egentligen krävs? Hur mycket förstörs inte världen bara pågrund av köttet? Jo alldeles förmycket vi måste äta mindre kött och börja bli vegetarianer, sluta äta mindre kött kanske tillomed inget alls.

Att vi människor förbrukar såhär mycket vet vi alla om att det inte är hållbart. Men varför gör vi inget åt det? Det är faktiskt min fråga, varför gör vi inget åt det även fast vi alla vet hur det ligger till? En del av oss är lata en annan del kanske bara bryr sig om nuet. Men dem få människorna som försöker göra det bättre, som kämpar för allas framtid medans du kollar på? Medans jag kollar på? Du, jag ALLA måste ändra oss. Att bara skippa köttet några dagar i veckan är ett sååå stort framsteg. Är det inte värt det? JO! Klart det är. Kom igen nu!!


Vill vi bevara denna fina natur som det är på bilderna kanske det är dags att alla verkligen försöker anstränga sig?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@myrralundgren