Fick i veckan ett ryck och beställde hem lite nya saker från gymgrossisten och proteinbolaget. 

Är inte så förtjust i celsius olika smaker, utan har bara gillar hallon acai men får ge med mig om att den nya vattenmelon är riktigt god! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Augusti

Började Augusti men en helg i Stockholm tillsammans med Cassandra.

Weekend festival höll rum och vi var självklart där. En helg bestående av fest, shopping och mat

Hela Augusti bestod i stort sett av fest, weekend festival, jag fyllde 19 år...

Cassandra tog även ett sista farväl för att bege sig upp till Örnsköldsvik och börja plugga.

September

Hände inte mycket under denna månad, tränade, spenderade en helg i Göteborg.

Oktober

Exakt en månad efter förra besöket i göteborg satt jag på tåget för att spendera ännu en helg där. Även denna månad präglades av utgångar och bakishäng.

November

December

Avslutade året tillsammans med några av mina närmsta vänner, kvällen bjöd på trerätters, jelloshots, drinkar, musik och spel

Likes

Comments

Maj

Skolans bal hölls i slutet av Maj, bussen vi satte oss på visade sig ta oss till Öland för att spendera kvällen på Ekerum. Denna kväll slog alla mina förväntningar, hade en så himla bra kväll/natt.

Juni

Veckan innan studenten ägde en finsittning rum. Vi började med en liten förfest hos en kompis för att sedan ta oss vidare till Big Bang. Väl där bjöds det på drinkar, trubadur, buffé. Därefter fortsatte kvällen/natten med mera uppträdanden och beerpong.

Den officiella utklädningsdagen höll rum i början av juni, min klass körde på temat charterresa. Under dagen gjorde vi olika aktiviteter som tex brännboll och på eftermiddagen samlades tjejerna hemma hos cecilia för att förfesta och sedan dra vidare.

10 Juni kom och dagen vi väntat på var äntligen här, studenten!

En dags firande för att sedan vakna upp och inte ha en aning om vad man ska göra med livet. Blev inte så i mitt fall då jag redan veckan efteråt började jobba vilket jag gjorde året ut. Har dock valt att inte gå in på det djupare.

Midsommarhelgen

Midsommar spenderades i min sommarstuga där vi fixade våra kransar, lagade mat och åt jordgubbstårta. Mot kvällen satte vi oss i bilen och åkte till Alberts herrgård där det bjöds på dj, kubb och massa annat, en fest som höll på hela natten.

Midsommardagen smög fram och vi begav oss hem, helt förstörda, men med planen att spendera dagen på Öland. Kvällen spenderades inne i Borgholm och jag kan med utan tvekan säga att detta är den bästa midsommarhelgen jag haft.

Juli

Fanny och jag drog en riktig spontanare och bokade biljetter till Bråvalla, 1 timme senare satt vi i bilen tillsammans med Moa och Wilma för en helg uppe i Norrköping. Helgen präglades av regn (som vanligt när det är bråvalla) men vi hade lika kul iallafall!

I slutet på Juli blev vi hembjudna till Märta som kort därefter skulle ta sin resväska, sätta sig på flyget och stanna i USA under ett år (hon lever livet kan jag lova). Kvällen bjöds av mycket skratt och tårar.

Bildmaterial delvis från : http://ceciliafridhed.forme.se/

http://nouw.com/cassandraragnarsson

Likes

Comments

Hej allihopa! Är ännu en gång tillbaka för att försöka ha bloggen igång, främst för min egna skull då det är kul att titta tillbaka på vad som har hänt. Nästan ett år har gått sedan jag senast var aktiv och mycket har hänt. Jag har bland annat tagit studenten, jobbat och rest. Tanken är att fylla i med detaljer på vad jag styrt med sedan sist i inlägg som kommer senare. Fram tills dess får ni ha det bra!

Likes

Comments

Blev ännu en studentutgång i onsdags.
Denna gång stod sport på temat, valde att ha på mig mitt gamla rugbyställ vilket jag senare fick se att väldigt många andra även valt att ha på sig.

Vi började kvällen hemma hos Fanny där vi åt lite smått och gott. Vi stannade kvar där till klockan slog tolv, då begav vi oss vidare till Terazzen och Harrys. En riktigt lyckad utgång.

Likes

Comments

Var igår hos Sara på salong klipp & form där hon rakpermanentade mitt hår.
Blev riktigt bra, höll sig rakt hela kvällen och blev inte frissigt som mitt hår brukar bli. Var inte farligt dyrt heller så har ni problem med att hålla håret rakt och fixat hela utekvällen rekommenderar jag att göra detta!

Likes

Comments

Spenderade den största delen av eftermiddagen i misterhult vid stenbrottet där vi la lite planer för resten av denna vecka samt nästkommande.

Likes

Comments

Endast tjugotvå timmar kvar tills balen, har så höga förväntningar på hur det kommer bli. Får hoppas att det lever upp till dom också. Skickar med några sneakpeaks på hur jag kommer se ut imorgon,

Hoppas att vi syns där!

Likes

Comments

Var ett tag sedan sist, har haft mycket skoluppgifter att göra. Skickade för någon timme sedan in min sista uppgift under min tid på gymnasiet, så himla skönt.

Är iallafall tillbaka nu och tänkte bjuda på lite bilder från den senaste tiden.

Spenderade en heldag samt kväll i Kalmar med Cecilia. Dagen bestod av shopping och käk. kvällen ägnade vi åt att kolla på bio, Djungelboken. Helt okej, väldigt bra gjord måste jag säga.

Fick med mig lite saker hem, bland annat solglasögonen och jackan ni ser på bilden längst ner. Men höjdpunkten var trots allt att få umgås med Cecilia, var så himla länge sedan det bara var vi två som hittade på något tillsammans!

Har spenderat väldigt mycket pengar och tid på mat och fika, men hur värt är inte det.

​Ännu en studentfest har ägt rum, denna gång med militärtema och femkamp. Kan inte påstå att min klass vann men  vi försökte så gott vi kunde haha. 

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderades ute i Stångehamn tillsammans med Fanny och cassandra. Vi lyssnade på musik , åt gott och planerade de kommande helgerna med massa saker vi ska göra.

Likes

Comments