Blev ännu en studentutgång i onsdags.
Denna gång stod sport på temat, valde att ha på mig mitt gamla rugbyställ vilket jag senare fick se att väldigt många andra även valt att ha på sig.

Vi började kvällen hemma hos Fanny där vi åt lite smått och gott. Vi stannade kvar där till klockan slog tolv, då begav vi oss vidare till Terazzen och Harrys. En riktigt lyckad utgång.

  • 1462 readers

Likes

Comments

Var igår hos Sara på salong klipp & form där hon rakpermanentade mitt hår.
Blev riktigt bra, höll sig rakt hela kvällen och blev inte frissigt som mitt hår brukar bli. Var inte farligt dyrt heller så har ni problem med att hålla håret rakt och fixat hela utekvällen rekommenderar jag att göra detta!

  • 1430 readers

Likes

Comments

Spenderade den största delen av eftermiddagen i misterhult vid stenbrottet där vi la lite planer för resten av denna vecka samt nästkommande.

  • 1484 readers

Likes

Comments

Endast tjugotvå timmar kvar tills balen, har så höga förväntningar på hur det kommer bli. Får hoppas att det lever upp till dom också. Skickar med några sneakpeaks på hur jag kommer se ut imorgon,

Hoppas att vi syns där!

Likes

Comments

Var ett tag sedan sist, har haft mycket skoluppgifter att göra. Skickade för någon timme sedan in min sista uppgift under min tid på gymnasiet, så himla skönt.

Är iallafall tillbaka nu och tänkte bjuda på lite bilder från den senaste tiden.

Spenderade en heldag samt kväll i Kalmar med Cecilia. Dagen bestod av shopping och käk. kvällen ägnade vi åt att kolla på bio, Djungelboken. Helt okej, väldigt bra gjord måste jag säga.

Fick med mig lite saker hem, bland annat solglasögonen och jackan ni ser på bilden längst ner. Men höjdpunkten var trots allt att få umgås med Cecilia, var så himla länge sedan det bara var vi två som hittade på något tillsammans!

Har spenderat väldigt mycket pengar och tid på mat och fika, men hur värt är inte det.

​Ännu en studentfest har ägt rum, denna gång med militärtema och femkamp. Kan inte påstå att min klass vann men  vi försökte så gott vi kunde haha. 

Likes

Comments

Eftermiddagen spenderades ute i Stångehamn tillsammans med Fanny och cassandra. Vi lyssnade på musik , åt gott och planerade de kommande helgerna med massa saker vi ska göra.

  • 1875 readers

Likes

Comments

Blev en spontan utgång där vi först samlades hemma hos pontus i några timmar för att sedan ta oss vidare till Terazzen som öppnade förra helgen.

  • 1891 readers

Likes

Comments

Spenderade eftermiddagen i solen på Charlottes trädgårdscafé. Så himla mysigt ställe.

Ska nu göra mig i ordning för att även spendera kvällen tillsammans med gänget. Vad vi gör återstår att se.

  • 1902 readers

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på studentutgång

Klassen samlades runt halv sex för att äta tillsammans innan vi tog oss vidare till alla andra för att umgås och köra brännboll.

Temat på utgången var after ski så alla hade på sig skidglasögon, mössa, halsduk eller något liknande.

Resten av kvällen spenderades på Harrys. Hur bra som helst.

Likes

Comments

Har spenderat ett antal kvällar på klipp & form för att hjälpa Sara med lite projekt till hennes nystartade företag.

Under hela maj månad kommer hon ha erbjuda 20 % på alla behandlingar. Har själv bokat in en tid innan studenten, passa på ni också.

Följ henne på Facebook och Instagram:
http://instagram.com/saraweberbauerfrisor

  • 2047 readers

Likes

Comments