Hur många gånger har du inte sagt eller lovat dig själv att du ska sluta röka, äta kött, träna minst 2 gånger i veckan, gå till jobbet istället för att åka bil typ 200 meter, det är ju helt sjukt! Tänk om du och jag bara skulle ta tag i det och göra något åt det, varför ge upp så lätt liksom? Vi måste verkligen tänka om och det måste vi göra nu innan det är försent.

Även om detta inte kommer drabba dig jättemycket så kommer dina barn att få det mycket värre för resurserna kommer inte att räck till, om vi tar detta året som ett exempel så har vi redan börjat ta av nästa års resurser. Vi har alltså tagit ett halvår av dina barns eller barnbarns resurser eller av deras liv över huvud taget.

Vill du verkligen vara en av de som förstörde jorden, en av de som var för lata för att bry sig? Jag kan hålla med om att det låter svårt och jobbigt eller som att du aldrig mer kommer få äta av det goda köttet eller sätta dig i din fina bil igen. Men det finns alternativ och det enda du behöver göra är att lyssna på dom. Vi är inte ensamma och om vi alla gör något så kommer det att funka. Om vi skulle komma ihåg att släcka lyset, återvinna istället för att slänga det i naturen, tänka på vad för mat du köper och vart den kommer ifrån, laga dina egna kläder istället för att slänga dom när en knapp lossnat ifrån skjortan.

Det finns så många olika saker du kan göra, dom kanske är små men dom gör stor skillnad! Det är dags att vakna nu, vi kommer att tacka dig senare! Jag är beredd på att anpassa mig och min livsstil efter jordens tillgångar, är du?

Källa till bilden:

https://www.google.se/search?q=de+globala+målen&client=safari&hl=sv-se&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiwk-D1r67WAhWrF5oKHTyKCrYQ_AUICSgB&biw=1024&bih=672#imgrc=RN3H9fknqerS5M:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments