Header

Nämen hallå där!
Legat hemma och bara tagit det lugnt på förmiddagen, kände ju på mig redan igår att jag skulle bli sjuk, och rätt hade jag. Dunderförkylning av dess like men jag lever!
Självklart är man ju seg eftersom att man som tonåring trotsar sängtiderna och ska hålla sig vaken för att alla andra är det.. Igår fastnade jag dock framför tvn och snackade inte med någon en timme och trettio minuter innan sängen! Skönt o koppla bort de sociala medierna ibland!

Ikväll ska vi väl fira lite lätt här hemma eftersom både mamma och pappa går på semester, så det ska käkas god mat och bara umgås och ta de lugnt!
Redan imorgon ska jag sitta på tåget klockan 10 över 9 för att åka mot en fotografering utanför Motala. Det är en kompis till mig som ville bli fotograferad, så på förmiddagen ska vi ha lite stallhäng och fotografering. Vi skulle nog fixa något o käka o sedan mest sitta o snacka massor skit! Härligt, och ännu bättre är det när man inte träffats på ett tag!
Vi hörs ikväll!

Likes

Comments

Hejsan!
Detta är första inlägget på denna blogg (no shit sherlock) och detta känns faktiskt riktigt bra! Har precis gått på sommarlov, efter att ha jobbat i 4 veckor på ett grävmaskinsföretag som heter AMA. Varit bättre än förväntat faktiskt!

Denna dag har mest bestått av sol och att jobba på brännan, vilket alla andra dagar på lovet också har gjort. Det har givit lite resultat men än är inte sommaren slut.

Redan runt halv fem så drog jag ut till Gottlösa, som är en stor ridanläggning utanför Mantorp för att träffa en saknad kompis. Hon bor i Stockholm och när hon ändå är så pass nära får man passa på! Hon ska nämligen tävla enstjärningt med hennes häst i Flyinge (Skåne) på lördag så då stannade dem förbi hos Nina Lilja och tog tre träningsdagar för henne!
Kollade på hennes träning idag och fotograferade, såklart! Superduktiga! Efter det så drog vi hem till mig och fixade oss för att sedan åka i käka sushibuffé! Hur gott som helst!

Nu sitter jag hemma o har fixat lite med bilderna på Amanda och Samuel, sen ska jag bara ta de lugnt, glo lite på tv:n och gå och lägga mig lite skapligt, börjar känna mig krasslig..
vi hörs imorgon!

Likes

Comments