Idag började skolan som sagt! Det var inte riktiga lektioner eftersom att det är den första dagen men det kommer bli mer så småning om. Idag så började min morgon med att jag gjorde mig i ordning inför skolan efter det så gick jag till skolan såklart började 8.30 och slutade 14.10, efter det gick jag hem till Bella och chillade som vanligt. Nu är jag i allafall hemma ska vara på datan en liten stund till men sen ska jag göra mig i ordning och lägga mig är sjukt trött somnade halv ett igår kväll😞

Xoxo Luna❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu kan jag nästan säga att lovet är slut, ingen mer sov morgon, skola varje dag och läxor men men allt tar slut någon gång. Idag så vilade jag för det mesta och nu på kvällen duschade jag och gjorde mig i ordning inför morgon dagen. Nu börjar nedräkningen mot sommaren, jag är ändå lite glad att lovet är slut nu eftersom nu börjar det bli längre dagar, varmare och helt enkelt så kommer sommaren komma med tiden! Har sett att jag har fått ett par mer läsare under dom här dagarna vilket gör mig väldigt glad. Nu när skolan börjar blir det kanske lite svårare att blogga men ska göra mitt bästa!

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Så jag tänkte göra minst ett inlägg per vecka där jag gör något sorts "tips inlägg" där det kan vara alla möjliga tips inom skönhet! Idag tänkte jag göra ett inlägg där jag ger er 8 super bra tips till en frisk och ren hy, inte bara ansiktet utan hela kroppen!

1. Efter att man har duschat är det viktigt att man alltid lägger någon sorts body butter eller body lotion för att hyn inte ska bli torr och börja flagna, men kom ihåg att aldrig lägga body butter eller body lotion i ansiktet eftersom att det är väldigt fet och fet hy skapar finnar!

2. Kom ihåg att alltid rengöra ansiktet innan du går och lägger sig eftersom att det samlas mycket smuts på ansiktet under dagen, om du inte rengör ditt ansikte så kommer dina porer täppas vilket betyder att din hud inte kan andas och då får du finnar och rödhet!

3. Ånga ditt ansikte så mycket du kan till er som inte vet hur man gör är att man kokar varmt vatten och sedan lägger i det i en kastrull om du kokade vattnet i en vattenkokare, sedan så är det ett plus om du har kamomiltte som du kan lägga i. Efter det är det bara att lägga ansiktet ovanför kastrullen och lägga en handduk över som täcker ditt huvud och kastrullen sen är det bara att vänta 5-10 minuter så har du rengjort ditt ansikte på det bästa sättet!

4. Om du har rosacea eller bara helt vanlig rödnad i ansiktet så är det bra att lägga is på! Ta 5-6 isbitar och lägg i dom i en plastpåse efter det så lägger du plastpåsen med isen i där du är röd men kom ihåg att inte ha det för länge på ett och samma ställe eftersom att det kan orsaka sköldskador utan lägg några sekunder åt taget!

5. För att ta bort svarta ringar under ögonen så hjälper gurka! Skär 2 mellan tunna gurkbitar och lägg dom på ögonen i en kvart. Du kan oxå lägga i en sked i frysen och låta den stå där i ca 5 min inte mer och sedan lägga den där du har dina svarta ringar ett par sekunder på varje öga, repetera detta ca 6-7 gånger så borde dina svarta ringar minskat beroende på hur svarta dom är!

6. Om du har finnar och fin hy är ganska fet lägg tandkräm där du har finnar och låt tandkrämen vara på minst en timme, detta kommer börja visa resultat efter några dagar. Men eftersom att tändkräm torkar ut dina finnar så är det viktigt att du inte lägger tandkräm där du inte har finnar eftersom att det kan resultera rödnad sen så är det bra att man lägger en återfuktande kräm på kvällen som inte är så fet!

7.

När det gäller vad man äter så är et bra att man får i sig så mycket D-vitaminer och C-vitaminer som möjligt D-vitaminer är solen, men nu på vintern så är det svårt eftersom att det inte är ofta man ser solen men på vintern så kan man köpa D-vitaminer som droppar på apoteket eller nån hälsokost affär. C-vitaminer är frukt och grönsaker, så ät mycket frukt och grönsaker så kommer du snart märka att dina finnar är borta. Dessa vitaminer är inte bara bra för din hy utan för hela kroppen!

8. Drick ett glas ljumet citron vatten på morgonen. Du kokar varmt vatten och låter det svallna så att vattnet är ljumet efter det så lägger du 5 teskedar (tsk) pressad citron i vattnet och sen är det bara att dricka det! Detta rengör ditt ansikte in ifrån och minskar dina finnar, om du inte har finnar men du vill gå ner i vikt så är detta också en bra metod men det är inte så att man kan gå ner i vikt om man inte själv gör något! Obs drick detta på tom mage!

Så, nu har ni fått lite tips från mig, jag hoppas att ni testar nått knep här och att det fungerar! 

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Så nu har jag köpt allt på mellandagsrean för i år! Jag köpte ganska så mycket, ​men det jag är mest nöjd över är att jag köpte ett par Uggs, jag är verkligen överlycklig! Jag har gjort en video som jag kommer lägga upp i mon på mina julklappar och på vad jag köpte på mellandagsrean. Idag så åkte jag till stan med mamma och hade en tjejdag med shopping och mat, vi åt på min favorit resturang som vanligt Da Vinci. Självaste dagen var riktigt mysig och kul. I morgon kommer Victoria och Bella hem till mig. Skolan börjar om 2 dagar i mon så får passa på och hitta på nått roligt!

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

​Hej bloggisen, idag så åkte jag till frölunda med Bella, Victoria och Vania, det var menat att det skulle vara en shopping dag men hittade dock ej något så det var inte riktigt någon shopping dag. Sen tror jag att dom flesta hörde att det skulle blivit en storm i Göteborg (Svea) men det blev inte riktigt någon storm det blåste bara rejält. I morgon ska jag förhoppningvis bara vila eftersom att jag verkligen inte orkar göra nått speciellt utan vill helst vara med mina nära och kära och helt enkelt bara mysa! Så nu är det bara 6 dagar kvar tills skolan börjar, en av mina krav inför 2015 är att satsa i skolan och få bra betyg. Jag tycker att jag presterade ganska så bra under höst terminen men som sagt man kan bara bli bättre speciellt när det gäller skolan. Det var nog allt för hittils!

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Så nu är 2014 slut. Mitt år har för det mesta varit lyckat men jag hoppas på att 2015 blir ännu bättre! I går så firade jag nyår med lilsis Vania och mina föreldrar, vi dansade åt och skrev våra 2015 krav, när klockan slog 00.00 så gick vi ut och smällde våra smällare och efter det gick jag hem och sov eftersom jag var väldigt trött. Idag är det nog den lugnaste dagen på året, så idag ska jag vara med Bella och Vania och chilla hemma. Jag har inget planerat den här veckan utan att jag och mami ska ha shopping dag den 5 i stan. Gott nytt år alla mina läsare jag hoppas att detta år tar med mycket lycka!❤

Xoxo Luna❤​

Likes

Comments