Hej bloggen nu var det länge sen jag blogga. Jag skrev tre inlägg som aldrig laddes upp men vet ej om det är min mobil eller självaste appen på min mobil som gör så att det blir så, så jag skriver från datorn nu! Nu har det varit jul och då vill jag bara säga god jul i efterskott till er alla som firar jul! På julafton så var jag hemma och firade med familjen eftersom att i Kroatien och Serbien så firar man jul den 25 inte den 24. På juldagen åkte vi till Skövde tills den 27 och sen åkte vi hem. Bloggar mer sen...

Xoxo Luna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såå nu är det äntligen jullov! Min skola slutade igår men jag var i skolan till tolv och efter det så fick man gå hem en stund och efter det hölls avslutningen klockan tre så man kan säga att jag hade jullov från igår.​ Idag så har jag haft en no makeup dag med Vania samt kollat på filmer och haft en liten mysdag. Imorgon kommer Victoria och Bella hem till mig så jag ska inte göra nått så speciellt. Under detta lovet har jag inte planerat speciellt mycket förutom jul och nyår såklart. Nu är jag i allafall äntligen färdig med att köpa julklappar och jag kan säga att min plånbok nästan är tom. Ska gå och lägga mig i sängen nu och titta på någon bra film och efter det lägga mig.

- Luna

Likes

Comments

Så jag vill börja med att gratta min fina bästis Bella idag eftersom att hon fyller år idag. Grattis Bella lav ya❤  Idag va jag iskolan som vanligt efter skolan gick jag och Selma hem till Bella och firade henne. Under helgen så ska jag gå på två födelsedags fester en på lördag och en på söndag så jag kanske inte hinner blogga. Så nu är dey bara en vecka kvar till jullovet, längtar verkligen. Bloggar mer i morgon…


Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Så idag är det den 8 December det närmar sig jul och nyår. Idag va det skola som vanligt efter skolan så vilade jag sen så gjorde jag och Vania pepparkakor eftersom det inte känns som December, har verkligen ingen julkänsla utan snö är jag den ända som tycker så? Pepparkakorna blev hursomhelst jätte fina och goda, vi borde bli bagare... I mon så ska jag åka och äta julbord med familjen och efter det måste jag planera lite saker till Bella eftersom hon fyller år snart. Här får ni ett litet December collage så att bloggen får lite julkänsla..

Xoxo Luna❤️
Likes

Comments

Idag så började min dag men en morgon promenad, det är verkligen skönt att va ute när de e så tyst och mysigt! Dagen fortsatte med att jag och Bella åkte hem till Vici och hade en mysdag med inget smink, mjukis kläder och massa filmer. Vi lagade mat, pratade och hade verkligen kul det är verkligen skönt att få ha en sån dag ibland. I mon så ska jag va med Bella och Vici igen och gå någonstans men vi har inte riktigt bestämt vart! Snart är det bara 1 vecka kvar till jullovet, längtar hur mycket som helst!

Xoxo Luna❤️


Likes

Comments

Nu var det länge sen man bloggade. Ni som går i 7,8,9 förstår nog att det är väldigt stressfullt i 7 i allafall eftersom att man hoppar ett stort steg från 6-7. Men i allafall det är på slutet av terminen nu så det är inte lika mycket så jag hoppas att jag hinner blogga mer nu. Nu är det äntligen December bara 19 dagar kvar till jul! Har ingen ide på vad jag ska köpa till alla som julklapp men har lite tid kvar. Ska förhoppningsvis göra lite videos på julbak och på olika små saker. Så jag hoppas ni blir nöjda. 

Xoxo Luna

Likes

Comments