​Nu har jag inte bloggat sen söndags! Anledningen är att jag har haft sjukt mycket läxor den här veckan plus 2 prov. Nu under helgen så blir det inte så mycket men nästa helg åker jag till Skövde. Tiden går så sjukt fort om en månad är det redan jul, det känns som att det va september för 2 dagar sen. Fått reda på att mitt jullov börjar den 18 så förhoppningsvis så bloggar jag mer då..

Xoxo Luna❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej bloggen, idag så va jag, Selma och våra mammor i stan tillsammans. Jag köpte ett par saker så jag ska göra en haul nu som jag lägger ut. Jag köpte 5 saker så det blir ingen stor haul. Efter shoppingen så gick vi och åt på min favorit resturang Da Vinci dom har verkligen grym mat! Efter stan så åkte jag och Selma till frölunda en snabbis och tittade lite efter långärmade men vi hitta ingenting så vi fick nöja oss med frozen yoghurt. Jag hoppas haulen hinner läggas upp idag men i värsta fall e den ute i mon.

Xoxo Luna❤️
Likes

Comments

Hej bloggen, jag är inte lika sjuk längre men när jag väl hade blivit frisk fick jag halsfluss igen så ledsen för att jag inte har bloggat men har verkligen inte mått bra. Har lovat mig själv länge nu att börja göra squats men har aldrig riktigt orkat så jag ska börja göra 30 dagars challenge. Hoppas jag klarar det!

Xoxo Luna❤️


Likes

Comments

Hej bloggen, ledsen för att jag inte har bloggat på några dagar, jag har feber och är sjuk. Idag kommer Bella och Selma hem till mig och är med mig eftersom jag inte kan gå någonstans. Bloggar mer sen om jag mår bättre.

Xoxo Luna❤️

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag så va jag i skolan som vanligt men slutade en timma tidigare eftersom att båda våra lärare inte va i skolan.Efter skolan var jag och Bella barnvakter till mina kusiner en liten stund och efter det gick vi hem och åt. Bella gick precis så jag tänkte göra en tutorial på hur man gör smoky eyes på mitt sätt! Jag ska försöka vara lite mer aktiv på min youtube kanal och videofyme. 

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Nu har skolan börjat igen sorligt nog. Det första jag gjorde i morse va att kolla hur långt kvar det är till jullovet haha. Idag va det en helt vanlig dag jag vaknade 7 gick till skolan vilade och gjorde typ inget annat. Det ända är att min mamma fyller år så jag vill bara säga att grattis på födelsedagen min älskade mamma tack för att du finns här för mig älskar dig till universums slut och tillbaka❤ 

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Hej bloggisen, jag tänkte göra en lista med mina favorit låtar, det är både gamla och nya låtar så jag hoppas att ni tycker att i allafall några av dom är bra❤

1. Versace- Migos

2. Steal My Girl-  One Direction

3. New Flame- Chris Brown & Usher

4. Ortens Favoriter- Labyrint

5. Blame- Calvin Harris 

6. Bailando/ English Version- Enrique Iglesias

7. Allting Jag Har- Dani M

8. Animals- Maroon 5

9. Drunk In Love- Beyonce

10. Turn Me On- Kevin Lyttle

11. Aldrig Igen- Dani M

12. Swish- Stor, Linda Pira, Gee Dixon & Bamma B

13. Fireball- Pitbull

14. Ghost- Ella Henderson

15. Black Widow- Iggy Azalea & Rita Ora

16. Countdown- Beyonce

17. Odödlig Kärlek- Medina

18. Best Thing I Ever Had- Beyonce

19. Shake It Off- Taylor Swift

20. Rather Be- Clean Bandit

Jag hoppas att ni hittade någon låt ni kommer gilla…

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Hej bloggen, jag kom hem igår från Tyskland. Jag köpte inte mycket jag köpte en väska för 600 kr 2 baby lips för 20 kr styck och lite jul saker. Jag blev väldigt besviken på kläderna det fanns inte en enda fin grej så jag köpte inga kläder. Det va i allafall kul att bara va där. Idag så vilade jag mest och tittade på film med min lilsis gjorde inte mycket mer. På måndag är det skola igen jag längtar verkligen inte jag önskar att jag va ledig 24/7. Det har inte hänt så mycket på det här sportlovet men jag hoppas på att jullovet blir bättre. Bloggar mer i mon..

Xoxo Luna❤️


Likes

Comments