Jag trodde att mitt lov skulle bli ganska så tråkigt men jag hade visst fel... Idag överraskade min familj mig! Vi ska till Kiel jag är sjukt glad dom sa inget för att dom ville överaska mig så min mamma ringde mig och sa vi ska till Kiel idag. Kan verkligen inte förklara hur glad jag är visst ni kanske tycker att jag överdriver för att det bara är Tyskland men jag har verkligen bra minnen därifrån med min familj vi har det kul där varje gång så det är nått stort till mig. Jag åker om ungefär en halvtimme så jag ska försöka blogga från båten om jag hinner, för i morgon är jag inte lika säker eftersom att risken finns att jag inte kommer ha internet. Jag kommer hem på fredag morgon då bloggar jag som vanligt. När jag kommer hem gör jag en haul på vad jag har köpt.

Xoxo Luna❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen världens bästa lillasyster nu är du 12 år hoppas att du får en lyckad dag älskar dig❤️🎉


  • 64 Readers

Likes

Comments

Nu är det äntligen höstlov! Jag kan inte beskriva hur skönt det är att ha sovmorgon, inte ha några läxor och bara chilla. Jag börjar lovet med att gå ut och äta med Bella idag. I morgon måste jag planera för min syster Vanias födelsedag och på måndag ska jag fira henne. Så jag kommer ha lite saker att göra. Jag ska försöka göra videos på lovet så skriv gärna kommentarer om vad ni vill att jag ska göra för videos. Jag bloggar mer sen...

Xoxo Luna❤️

Likes

Comments

Nu är det en vecka kvar tills höstlovet. Kan inte förklara min längtan till lovet, det ska bli hur skönt som helst att bara få chilla och inte ha nån skola. Igår kom min lilla prinssesa och min prins på besök dom åkte hem idag efter det så va jag lite med min vän och nu ska jag snart lägga mig i sängen och vila en liten stund sen läggdags. I mon är det skola som vanligt så jag ska försöka blogga så mycket jag kan.

Xoxo Luna❤

Likes

Comments

Hej bloggen, har inte bloggat på ett par dagar nu.... Dom senaste dagarna så har jag vart i skolan som vanligt inget speciellt har hänt har bara inte orkat bloggat för har den "roliga veckan på månaden" dom flesta förstår nog vad jag menar. Till helgen kommer min lilla prinsessa och prins och sover över tills på söndag. Nu är det inte långt kvar till lovet, jag kommer börja lovet med att fira min finaste lillasysters födelsedag efter det ska jag ba chilla eftersom Bella inte kommer va hemma under lovet😔 Ska vila nu så hej så länge..

Xoxo Luna❤️
Likes

Comments

Fick en hur söt present som helst av gästerna💗
Likes

Comments

Hej bloggen, har haft tre stycken prov den här veckan så har inte hunnit blogga. Idag så ska jag först till skolan som vanligt slutat halv fyra idag sen får vi gäster från Karlstad som stannar tills på söndag. Skolan är verkligen jobbig när man gick i 6:an så va allt så enkelt och nu när man går i 7:an så har man flera prov per vecka plus man måste plugga minst en timme per dag för att nå ett E i slutet av terminen. Tycker helt enkelt bara att det hoppade från enkelt till svårt lite för snabbt. Men det är ju de ska va så vi får alla leva med det.

Xoxo Luna❤️

Likes

Comments

Tröja: Gina Tricot
Byxor: Gina Tricot
Jacka: Hollies
Skor: Jonny Bulls
Smycken: Armband vet inte var den är i från.


  • Mode
  • 93 Readers

Likes

Comments

Nu var helgen över...Hann inte blogga igår men
var med Vania och Bella igår, vi va hos mig vi åt och typ tittade bara på film. Ligger fortfarande i sängen men måste upp snart och göra mig redo. Ska försöka göra ett inlägg till idag.

Xoxo Luna❤️

Likes

Comments

Hello Autumn goodbye summer...


Likes

Comments