Så nu har skolan börjat, visst jag har saknat mina vänner men självaste skolan har jag verkligen inte saknat! Aja bara två år sen gymnasium. Skolan började på måndag, men den här veckan kommer vara lugn de inte läxor osånt direkt. 7:an är verkligen inte det jag trodde att det va, trodde det skulle va som 6:an men 7:an är 100 gånger svårare, vi kommer ha skola varje dag till fyra och behöva göra läxor varje dag minst en timme. Önska mig lycka till det här året! Men har bestämt mig att jag ska prestera det bästa jag kan dom sista skolåren och chilla på loven. Aja allt blir nog bra.

Xoxo Luna❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen, jag e verkligen ledsen för att jag inte har kunnat blogga. Min mobils batteri svullnade upp så jag ska få en ny mobil nästa vecka, jag har iinte haft min mobil nu i typ 2 veckor och de är darför jag inte har kunnat blogga, jag har äntligen kunnat använda min mammas mobil i dag eftersom att hon är ledig, men de är planerat att jag ska få min mobil på torsdag senast. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men som ni nog förstår så är det svårt.  Så nu är snart sommarlovet slut. Jag har lovat mig själv att det här läsåret ska jag göra så bra i från mig som möljligt eftersom att man nu arbetar upp mott 9:ans mål. Det här sommarlovet har verkligen varit roligt jag längtar redan tills nästa sommarlov. Snart ska jag ut och ba med vänner så jag bloggar när jag kan igen!

Xoxo Luna

Likes

Comments

1 pris: @EmmaVanja 2 pris: @tildis18. PS: de va Bella som lät i bakgrunden

Likes

Comments

Hej bloggen, jag har varit med vänner hela dagen plus Bella ska sova över idag., jag kom hem runt halv tio och nu så sitter jag och tittar på orange is the new black med Bella!❤️ Godnatt!🌝

Xoxo Luna❤️✨🌟


Likes

Comments

Hej bloggen, nu är det bara tretton dagar kvar tills skolan börjar igen. Jag har faktiskt saknat skolan lite, inte självaste skolan men vännerna. Mitt sommarlov har vart super bra jag önskar bara att jag kunde stanna i Kroatien mer, det är dom roligare veckorna på året. Det är bara två år kvar så börjar jag på gymnasiet. Tiden går iallafall väldigt fort. Jag tänkte avsluta min giveaway i mon så va med om ni inte har hunnit va med!

Xoxo Luna💗💎

Likes

Comments

Hej bloggen, ledsen jag hann inte blogga igår. Igår så va jag med min vän hela dagen och sen så sov hon över. Jag vaknade runt halv sju idag haha kunde inte sova så jag och min vän gick på en promenad runt halv åtta, det va hur tyst som helst de va verkligen skönt. Jag ska snart ordna frukost så jag bloggar mer sen.

Xoxo Luna💗💎

Likes

Comments

Hej bloggen, idag har jag faktiskt varit barnvakt hela dagen så jag har inte gjort så mycket annat. I mon ska jag nog oxå va barnvakt som idag. Jag hade tänkt ha en frågestund på bloggen om typ nån vecka så ni kan gärna börja fråga frågor! Men om det knappt blir frågor kan jag inte ha frågestunden.

Xoxo Luna❤️

Likes

Comments

Hej bloggen här får ni ett recept på min goda kladdkaka!

50 g Smör
1/2 dl matolja
2 ägg
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
2 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
1 nypa salt

Smör och ströbröd till formen!

1. Sätt ugnen på 150 grader.

2. Smält smöret i en kastrull och tillsätt matolja.

3. Vispa ägg, strösocker och farinsocker ljust och pösigt och rör ner de varma smöret.

4. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i smeten.

5. Fyll smeten i en smord och bröad kakform med löstagbar kant, 24 cm i diameter.

6. Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 25 min. Prova med en sticka, den ska vara lite kladdig.

Det här receptet är tagit från boken a piece of a cake, men jag har valt att inte lägga i ett par ingredienser som igentligen skulle va med! Den här kladdkakan är den godaste kladdkakan jag någonsin har ätit, den blir riktigt seg och god!
Hoppas ni tycker detsamma.

Xoxo Luna🍰🍪


Likes

Comments