Hej bloggen, som ni nog har sätt har jag gjort en giveaway. Ni läsare kommer oxå kunna va med. Om du vill va med läs vidare....

Kolla först på videon så du vet vad det handlar om. Jag kommer inte kunna frakta det så om du vinner så kommer jag träffa dig någonstans och lämna det till dig! För att ha chansen att va med så kommer ni behöva ha lotter alltså ju mer ni gör ju fler lotter får ni och då har ni större chans att vinna! När ni har gjort lotterna så skriv nere vid kommentarerna, det ni ska skriva är är kik, mobil nummer eller nån sorts sak som jag kan kontakta er med, om jag känner er räcker det med att ni skriver ert namn! Jag kommer göra en video om 1 vecka på vem som har vunnit och ni kommer se videon så ni inte tror att jag fuskar eller nått. Skriv på kommentarsfältet hur många lotter ni tog och fuska inte för jag kommer kolla så ingen fuskar!


1 Lott: Jag är snäll så alla som deltar på bloggen kan få 1 lott utan att göra nått för att ni läser min blogg alltså de är bara att kommentera en lott!

2 Lotter: Följ mig på instagram eller videofyme de är valfritt ( om du gör detta så skriv oxå ditt användare namn i kommentarsfältet så jag vet om du har börjat följa mig!

3 Lotter: Följ mig på instagram och videofyme och skriv användare namn!

4 Lotter: Sprid på nått sätt så att människor kan se, skriv i kommentarsfältet hur du har gjort det och länka en länk eller skriv vad hemsida heter! Plus följ mig på båda instagram och videofyme!

Den här giveawayen kommer innehålla saker från b.l.a Victoria Secret, The body shop, Dr hauska och Mary kay!

Hoppas att ni kommer gilla giveawayen och snälla fuska inte för om man fuskar blir man utdragen ur tävlingen tillomed första lotten!

Xoxo Luna❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1 Lott: Gilla videon, följ mig och kommentera 1 lott. 2 lotter: Gilla, följ, sprid och kommentera 2 lotter. 3 lotter: gilla, följ, sprid, följ mig på instagram kommentera 3 lotter!?? Jag kommer titta om du har gjort allt så fuska ite annars är du ejme

Likes

Comments

Idag så grillade jag med min underbara familj. Man får ju passa på nu när de är fint väder. I mon så ska jag vara barnvakt på morgonen till två små underbara barn och efter det så ska jag nog va med vänner som vanligt.

Xoxo Luna❤️
Likes

Comments

Hej bloggen, nu ska jag börja blogga igen. Men den här gången mycket bättre. Jag ska göra minst två inlägg per dag och minst en video per vecka. Jag ska verkligen göra allt som är bra för denna bloggen den här gången! Jag hoppas att ni kommer gilla förändringarna. 

Xoxo Luna💎

Likes

Comments

Hej bloggen, jag vill få en ny start på bloggen. Jag vill börja blogga mera, inte blogga om samma tråkiga sak varje dag och framför allt göra mer videos! Vad tycker ni om idén? Det här kommer såklart ta lite tid, men under tiden ska jag försöka göra videos på min youtube kanal. Jag hoppas att ni kommer gilla förändringarna.

Xoxo Luna💎

Likes

Comments

Hej bloggen, här får ni tips på 15 låtar jag tycker är bra just nu!💎

1.  Maps- Maroon 5

2. Starry Eyed- Ellie Goulding

3. Se på mig nu- Medina

4. Dumpin-  2Pac & Hussein Fatal

5. Toi et moi- Colonel Reyel

6. High School- Nicki Minaj & Lil Wayne

7. Mirror- Lil Wayne & Bruno Mars

8. Carry you home- Zara Larsson

9. A sky full of stars- Coldplay

10. Younger, Kygo Remix- Seinabo Sey

11. Ain´t It Fun- Paramore

12. Stay With Me-  Sam Smith

13. All of me- John Legend

14. Wild Wild Love- Pitbull & G.R.L

15.  Hold Tight, Tim Verba Remix- Chris Decay

Hoppas att ni hittar nån låt ni gillar från listan…

Xoxo Luna💎

Likes

Comments

Hej bloggen, jag hann inte blogga igår kom hem sent. Igår så va jag hemma till tre efter det så gick jag hem till Bella så jag hann inte. Idag så ska jag åka till fiskebäck och bada med mina vänner, det är verkligen varmt i dag så man får passa på. Har ni läsare några ideer på vad som skulle gör bloggen bättre så skriv på komentarer. 

XOXO Luna❤

Likes

Comments

Hej bloggen, nu har jag kommit hem från Kroatien. Det va verkligen kul i Kroatien, önskar jag bodde där... I Kroatien va jag ute hela dagarna med vänner, åt, bada och va med familjen, finns det nått bättre? Jag gjorde som sagt en video som jag kommer försöka lägga upp idag men de inte säkert att den blir färdig idag men håll ögonen öppna. Här får ni lite bilder från Kroatien.

Puss Luna💗💎
Likes

Comments