Hej bloggen, dom sista två dagarna så har jag inte gjort så mycket. Idag så ska jag först till skolan och efter det ska jag vara med Bella och min vänner. Imon så är det fredag, den här veckan har gått ganska så fort, i mon så ska jag nog inte göra nått men vi får se. Hade tänkt göra en videoblogg senare i kväll, fast vi får se eftersom jag har mycket läxor. Men om jag lägger upp den så kommer det kanske vara runt 7/8 tiden. Bloggar mer sen…

XOXO Luna💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen, idag så spelade jag ju en cup med klassen, självaste matcherna gick inte bra vi vann inte en ända men jag skaffade nya vänner på cupen. Efter cupen så åkte jag hem till Bella. Jag är hemma nu och vilar så jag är lite trött nu men jag bloggar mer imon.

XOXO Luna💗💎Likes

Comments

Hej bloggen, idag är det redan onsdag, den här veckan går ganska så fort känns det som fast jag vet inte riktigt varför? I dag har jag varit i skolan som vanligt, resten av dagen ska jag plugga på inför ett NO prov på fredag. Imon så ska jag med klassen spela fotboll, vi ska spelan en cup som heter Fair play cup, jag vet inte så mycket men jag vet att jag själv inte gillar fotboll och att jag inte är duktig på det, så önska mig lycka till.  På lördag är bröllopet jag skivit om, jag tror jag vet vad jag ska ha för klänning fast den blir hemlig tills på lördag då jag visar foton. Ska försöka gör en video till min youtube kanal idag så håll ögonen öppna. Bloggar mer imon.

XOXO Luna💗

Likes

Comments

Hej bloggen, idag så börja skolan igen, jag är glad att jag får träffa mina vänner men jag orkar inte med självaste skolan. Efter skolan så hade jag ju cello, när jag kom hem från cellon så passade jag en bebis som är 1 månad en timme och nu är jag hemma. Just nu tittar jag på en serie som jag nördar i, den heter life unexpected. I morgon så är jag helt ledig utan skolan såklart så jag ska nog bara vila i mon. Bloggar mer imon.

XOXO Luna💗💎

  • Vardag
  • 99 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, har ju haft gäster under helgen så jag kunde inte blogga igår. Igår så var ju de från Skövde på besök hos oss, så jag gjorde inte så mycket utan var mest med de. De åkte hem runt 2-3 tiden och då kom Bella, vi sitter mest och chillar och har tråkigt😔 Imorgon börjar skolan, så himla jobbigt. Men jag får iallafall träffa alla vänner så det blir kul. Jag hade ingen dans idag för att det var lov, så det var ju tråkigt👎 Tänkte tipsa er om 3 favoritlåtar jag har.

1. Kartellen - Underklassmusik

2. DJ Antoine - Ma chérie

3. Beyoncé - Drunk In Love

Likes

Comments

Hej bloggen, glad alla hjärtans dag till alla er läsare, hoppas att ni har nån dejt om inte va med en vän, det är lika bra det. Jag själv har ingen dejt i år, är så här forever alone men det gör inget har ändå min mat😂 Bloggar mer sen

XOXO Luna❤️

  • 107 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, jag är ledsen att jag inte hann blogga igår, jag har haft fullt upp med att vara barnvakt så det har vart svårt att upptadera. Igår så va jag i lekstan med Vania,det lilla barnet Lucia och hennes mamma. Efter lekstan åkte vi till torget och åt Mcdonalds. När jag kom hem igår så gick jag till min gamla vän som jag inte har varit med på jätte länge så det va roligt att vara med henne. Idag så va jag med Vania och en vän som jag inte har skrivit om på bloggen eftersom hon är en nyare vän som jag precis har träffat, vi passade Lucia tillsammans och efter det så chillade vi bara. Imorgon så måste jag till torget en snabbis eftersom vi får gäster på lördag efter det så kommer min gamla vän hem till mig en stund imon, och jag tror inte att jag har nått mer planerat imon. Snart börjar skolan igen vilket betyder att det kommer bli dåligare uppdateringar men jag ska försöka att gör det bästa jag kan. Är väldigt trött så jag ska dricka te, vila och titta på filmer. Bloggar mer imon om jag hinner…

XOXO Luna💗

Likes

Comments

Hej bloggisen, i dag va jag i Frölunda torg med mina vänner, vi fikade och shoppade, jag köpte dock inget. Efter Frölunda torg så passade jag det lilla barnet igen som heter Lucia. Imorgon ska jag följa med Lucia och hennes mamma till Lekstan, då ska vi va lite där med henne så hon har kul. Under helgen så kommer mina sötnosar från Skövde hit och sover över, vi ska titta på mello tillsammans och ha kul. Bloggar mer i mon efter Lekstan.

XOXO Luna💗💎

Likes

Comments

Hej bloggen, idag har jag varit barnvakt hela dagen, jag passade ett litet barn som är 2 år snart, med Vania idag. Imon ska jag till frölunda med mina vänner och chilla. Vad tycker ni headern skriv gärna om ni tyckte den va bra eller dålig, vill tacka Bella som gjorde den åt mig 💗 Bloggar mer imon efter frölunda.

XOXO Luna💗

Likes

Comments