Hej bloggen, rummet är nästan färdigt nu vi ska bara sätta upp en tapet sen är set färdigt😄 Jag ska till IKEA imorgon och köpa alla möbler till rummet. Jag har äntligen börjat lägga upp lite videor på Youtube nu, jag kanske lägger upp en video i kväll eller imorgon vi får se. Idag har jag varit i skolan och inte gjort nått mer, jag va inte med Vickan idag eftersom hon inte kunde men jag bakade äppelpaj istället, den blev väldigt god ( Jag är ju duktig och sånt😂)

Natti Natti bloggen✨ XOXO Luna❤️Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen, har lagt upp en ny video på youtube gå in och kolla på den!

XOXO Luna❤

Likes

Comments

Film med Bella nu, "Bridesmaids"

  • 99 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, jag hann aldrig blogga i lördags vi kom hem runt 6 och sen va jag så trött så jag orkade inte. Idag har jag studiedag så vem vet jag kanske till och med hinner blogga en gång till. Schema för den här veckan.

Måndag/Idag: Studiedag, träna med pappa på gymmet och gå på Cello.

Tisdag: Skola, Dans

Onsdag: Skola, och inget mer speciellt

Torsdag: Skola, va med Vickan

Fredag: Skola, vila.

Lördag: Loppis

Söndag: Vila

Det blev ingen loppis på lördagen så jag och Vania gick och fikade istället på La pain/franska bageriet. Den här veckan är ganska så lugn så det är ändå rätt skönt. Här är lite bilder från förra veckan.

XOXO Luna❤️😘Likes

Comments

Hej bloggen, idag ska jag på loppis och sälja lite saker från rummet som jag inte behöver mer, hela vardagsrummet är fullt av saker från mitt rum det mesta är skräp så jag måste rensa. Efter loppisen ska jag till IKEA med mamma och pappa, ska titta på en ny säng som är större och en bokhylla med samt skrivbord. Har studiedag på måndag så vi får se vad jag ska göra då. Jag har titta på Gossip Girl hela morgonen och den senaste halvtimmen har jag lyssnat på Fakkin Fin med labyrinth är beroende av deras låtar. Bloggar mer sen om jag hinner.

XOXO Luna❤😘

Likes

Comments

Hej bloggen, jag är ledsen att jag inte har hunnit blogga. Jag har haft fullt upp med rummet, rummet är tomt nu så vi har börjat måla. Idag så ska jag till skolan och vad mer vet jag inte. Bloggar mer sen förhoppningsvis!

XOXO Luna❤️😘

Likes

Comments

Hej bloggen, ska renovera mitt rum den här veckan☺ Har typ väntat på att renovera rummet i 1 år. Jag ska ha New York tema på rummet så jag säljer min gamla säng och min byrå. Idag har jag vart i skolan som vanligt, jag hade musik i dag så jag hade skola till 20 över 3. Jag ska på dans idag, dans uppvisningen är om ungefär 4 veckor (längtar men är ändå nervös). Bloggar mer i morgon.

XOXO Luna❤

Likes

Comments

Hej bloggen, är på väg till Skövde nu måste sitta i bilen i typ 1 och en halvtimme till, så jag passade på att blogga. Snart är det December bara en halv månad kvar☺️ Jag ska till Kiel den typ 8 December längtar! Bloggar mer snart!❤️

XOXO Luna❤️😘
  • Vardag
  • 125 Readers

Likes

Comments

Hej igen bloggen, har fått ett par kommentarer på sistonde som har frågat om jag har instagram, ask, facebook osv så ville bara göra ett snabbt inlägg och säga vad jag har. Jag har instagram, ask och youtube.

Instagram- Lunaabiebeer

Ask- Luna33733

Youtube- Luna Baic

Det va allt. XOXO Luna❤😘

Likes

Comments

Hej bloggen, jag skulle gärna vilja ha tips och ideer på vad jag kan blogga om. Känner att jag inte är lika duktig på det längre, så det skulle va kul om ni kunde skriva vad ni vill jag ska blogg om. Jag försöker blogga minst ett inlägg per dag bara så att ni vet. Idag har jag vart med VIckan, vill satt bara och pratade det va ändå rätt skönt att inte göra något annat än att prata. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se.

Natti natti XOXO Luna❤🌃

Likes

Comments