Hej det är Vania här ja Lunas lilla syster.Idag kommer en Syster Tag ut.Luna städar just nu hon ser helt sjuk ut!:)hehehehehe.Det här vet hon inte om här ser ni en bild där hon målar med nagellack.Hon kommer döda mig när hon ser det.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 97 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, jag har fått mycket frågor inför tisdag. Jag hade tänkt fråga min lil sis Vania om hon ville vara med och svara på frågorna?:) Vad tycker ni? Ni har tid tills på tisdag att fråga frågor. Har ni några idéer som jag skulle kunna skriva på bloggen om eller nån video där jag gör nått?:)

XOXO Lollo❤😘

PS: Det är en gammal bild på mig;)
  • 91 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, just nu är klockan 06.40. Behövde vakna tidigt idag eftersom mamma började jobba tidigt idag:/ Vi tog ju fram klockan så det va lite jobbigt att vakna idag. Bloggar mer sen.

XOXO Luna❤😘

  • 87 Readers

Likes

Comments

Glad Påsk bloggen! Just nu sitter jag och väntar på att jag ska gå och duscha och sen ska jag äta påsk mat mums😊 Jag har fått mitt första påsk ägg nu😄 Min blogg har börjat få mer och mer läsare vilket är sjukt bra😄☺ Jag är typ på 1700 plats i västra Götaland och 6800 i hela sverige😄 Vet nån hur många det finns totalt i Sverige eller i västra Götaland?:)

XOXO Lollo❤😘
  • 75 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, idag va jag ute igen men idag va alla ute jag Vania, Andreas och Oliver😄 Jag trodde att dom aldrig skulle vilja komma ut men jag tvinga dom hehe☺ Imorgon är det påsk men vi ska inte få några gäster det här året.

XOXO Lollo/Luna❤😘  • 101 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej bloggen, nu är det äntligen lov😄❤ Efter skolan va jag ute med Oliver min yngsta lillebror för Andreas ville inte gå ut och inte Vania heller:/ Just nu tittar jag på Whats Your Number med mig själv hehe det är inte direkt nån film för yngre:) NO-Provet gick bra idag det va lite svårt men jag klarar det säkert. Jag och mamma ska nog gå och träna nästa vecka på gym, jag vill inte gå ner i vikt utan jag vill få bättre kondition och bli lite starkare eftersom om man e en dansare måste man va stark i armarna och magen.

XOXO Lollo❤😘

  • 94 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen:) idag ska jag göra en haul på vad jag köpte i Stockholm och berätta vad jag gjorde där:) Snart ska jag till skolan så jag gör haul videon när jag kommer hem. Jag hade tänkt ha en frågestund på tisdag där jag svarar på era frågor så fråga på! Jag har NO prov idag så önska mig lycka till😁

XOXO Lollo❤😘
  • 83 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen, idag kom min Pretty little liars bok yeeeeey 😄😄 Idag har jag varit i skolan. Jag , Selma och Marri skulle gå och fråga nått om vänskap och vi fick ett uppdrag att vi skulle läsa en bok och sen göra en annons som vi sättet upp i skolan som är emot mobbning, när jag gick i 2, 3 och i början av 4 så blev jag retad/mobbad och jag kanske ska typ läsa upp det i min skola och berätta vad som hände och hur jag mådde:) Det gör mig väldigt glad eftersom jag är emot mobbning väldigt mycket ! Jag tycker att det är viktigt att inte mobba nån pga utseendet eller hur man är som personlig het eller vem man gillar så det ska bli kul att göra det och hjälpa dom lite yngre till att göra rätt val och att säga emot om nån blir mobbad.

XOXO Luna❤😘  • 72 Readers

Likes

Comments

Best friend tag med Bella! :)

Likes

Comments